Nieuw

Leerlingen leren over de gepeste jongen genaamd ‘Osama’ op 9/11

Osama Bin Laden met rechts Ayman al-Zawahiri. (bron: Wikimedia Commons)

Terwijl de meeste Amerikanen de slachtoffers van de terroristische aanslagen van 11 september herdachten, leerde een groep jongens en meisjes op de Glen Meadow Middle School over een gepeste moslimjongen genaamd Osama.

De zeeveteraan Ed O’Rourke vertelt de New Jersey Herald dat hij per ongeluk hoorde over de les in de zesde klas voor sociale studies van zijn dochter.

“Ik dacht dat het een grap was,” vertelde hij de krant. “Ik kon het niet geloven.

Het korte verhaal “Mijn naam is Osama” werd voor het eerst gepubliceerd door de Nationale Raad voor Sociale Studies. De les is bedoeld om kinderen te leren over pesten en tolerantie.

Volgens Education World gaat het fictieve verhaal over een Iraakse jongen genaamd Osama wiens familie naar de Verenigde Staten verhuist en na de terroristische aanslagen van 11 september 2001 gepest wordt.

Er waren die dag geen lessen over de islamitische radicalen die de jihad op ons land voerden. Er waren geen lessen over de helden van die dag. Er waren geen verhalen over de SEAL’s van de marine die de echte Osama’s uitschakelden. (die bijna allemaal dood zijn, maar dat is een ander verhaal, Fub)

{ingekort}

Ik vroeg de schooldirecteur of de les deel uitmaakte van het goedgekeurde leerplan. Hij reageerde niet op mijn bericht.

M. O’Rourke zei hij vele brandbestrijders en politiemannen kende die familieleden in de terroristenaanvallen op die dag zo vele jaren geleden verloren. Maar hij zegt dat de maatschappij niet alle moslims de schuld geeft van de acties van de radicalen.

“Maar er is ook een ideologie van mensen die ervoor zorgt dat sommige mensen ons willen doden en de rechten van vrouwen niet respecteren, en dat zou ook moeten worden onderwezen,” zei hij. “In plaats daarvan was deze leraar in staat om een hele klas te beïnvloeden met een bedorven verhaal dat was gemaakt om moslims als slachtoffers te laten zien”.

Dit is hoe propaganda eruit ziet, mensen. Veel van onze openbare scholen zijn omgevormd tot indoctrinatiecentra voor links – om de Amerikaanse geschiedenis weg te wassen.

En daarbij vergiftigen deze linkse propagandisten, vermomd als openbare onderwijzers, de geest van onze kinderen onder onze neus. En om zout in onze wonden te wrijven – gebruiken ze onze belastinggeld om hun snode plannen te financieren.

Todd Starnes >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Leerlingen leren over de gepeste jongen genaamd ‘Osama’ op 9/11

 1. Scrutinizer // september 15, 2018 om 02:31 //

  Wat had je gedacht?
  Dat de propaganda zou ophouden na WOII?
  Dat men voortaan wel de waarheid zou onderrichten?
  De staat als organisatie is zoals een oude vos die zijn streken niet verleert.
  En het zal nooit ophouden. Men is nu al bezig met de volgende propaganda tegen Putin en Assad.

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // september 15, 2018 om 15:21 //

  Ik dacht eigenlijk dat 9-11 een CIA/Mossad job was.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // september 16, 2018 om 23:37 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s