Nieuw

Immigrant schopt hond – hond bijt penis

Het gebeurde in de nacht van 11 op 12 september. Kort na middernacht galmde kreten van pijn door de Santa Teresa straat in de Spaanse stad Heus.

De lokale politie arriveerde en trof een zeer verontruste Senegalese staatsburger aan, die met een van pijn verwrongen gezicht naar zijn kruis gebaarde. Een lokale bewoner legde de politie uit hoe de Afrikaan kort voor hun aankomst gewond was geraakt.

De getuige verklaarde dat de man de hond van een lokale bewoner schopte en dat de hond toen revancheerde. De hond klemde zijn tanden op de penis van de aanvaller en beet vervolgens in zijn hand toen de man het dier probeerde weg te duwen.

Kort na de politie arriveerde er een ambulance in de Santa Teresa straat en werd de gewonde man behandeld. Het ambulancepersoneel  kon al snel vaststellen dat het slachtoffer ernstige verwondingen aan zijn penis had.

De tanden van het dier, die de broek van de man hadden doorboord, hadden het voortplantingsorgaan volledig bereikt en zowel een deel van de voorhuid afgescheurd als ernstige verwondingen in zijn eikel veroorzaakt.

De gewonde man werd naar het ziekenhuis  Sant Joan de Reus gebracht, maar eenmaal daar werd hem een overplaatsing aanbevolen. Vervolgens werd hij doorverwezen naar het Joan XXIII ziekenhuis in Tarragona, omdat zijn verwondingen reconstructieve chirurgie en urologie vereisten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Immigrant schopt hond – hond bijt penis

 1. Von Puffelen // september 15, 2018 om 22:43 //

  “omdat zijn verwondingen reconstructieve chirurgie en urologie vereisten.”
  Tsjongejonge, het mag allemaal weer wat kosten aan belastinggeld.
  Moge dit sub-menselijk afval er een ongeneeslijke infectie aan overhouden.

  Like

 2. Geweldige hond.

  Like

 3. Ze moeten hem opsluiten voor dierenmishandeling.
  Die negerpenissen zijn naar verluidt lang genoeg om er een stukje van te missen. Waarschijnlijk beet die hond naar zijn knie.

  Like

 4. Hond had worst geroken. Geef hem eens ongelijk. Wat een mooi bericht om de zaterdagavond mee af te sluiten. Voldaan ga ik zo mijn mandje in. Bravo hond. Bien hecho,un gran trabajo.

  Like

 5. Tja, met onwillige honden is het slecht hazen vangen. Het is dus voor hem in het HONDerd gelopen en nu is hij zelf zo ziek als een hond. Zelfs de honden moeten die emigranten niet.

  Wat een ‘lul’ zeg.

  Liked by 1 persoon

 6. Arme hond loopt vast nog ergens rioolwater te sloeberen om die smerige smaak uit zijn bek te krijgen. Helaas er niet afgebeten.

  Liked by 2 people

 7. antiislamnu // september 16, 2018 om 00:18 //

  Nou die doet niet meer mee met de groepsverkrachting goed gedaan bello

  Like

 8. @antiislamnu. Ik hoop niet dat dit een nieuw programma gaat worden “The Noise”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s