Nieuw

EU steps up plans to move ‘refugees’ from Greek islands to Europe and make space if Syrians flee from an assault on rebel-held Idlib

Idlib, foto alleen ter illustratie (via Russian Embassy)

It is all by design …

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on EU steps up plans to move ‘refugees’ from Greek islands to Europe and make space if Syrians flee from an assault on rebel-held Idlib

 1. Scrutinizer // september 15, 2018 om 02:34 //

  Op zich wel netjes dat ze voor de ECHTE asielzoekers ten minste plek vrijmaken…
  Jammer alleen dat ze die stroom ZELF veroorzaakten. Was nergens voor nodig. Zeker niet voor die arme sloebers.

  Like

 2. De Turkije-Deal van Rutte at work 😉

  Like

 3. polderboy // september 15, 2018 om 07:34 //

  De UN is het er over eens dat het barst van de soennitische terreurhonden in Idlib, lees ik.

  De Erdogan woordvoerder zegt echter dat “in Idlib, traditional counter-terrorism methods would not yield the desired results. On the contrary, they would create further suffering, alienate and radicalize more Syrians.”

  Guterres van de UN zegt dat “the present situation in Idlib is not sustainable and the presence of terrorist groups cannot be tolerated.”
  Guterres vervolgt dan en stelt dat “finding a way to isolate terrorist groups” gevolgd moet worden.
  http://www.xinhuanet.com/english/2018-09/12/c_137463610.htm

  Ondertussen worden zware militaire middelen vanuit Turkije Idlib binnen gereden in colonnes en dreigen de Turken Idlib te verdedigen en zeggen dat elke aanval op hun militairen een aanval is op Turkije::
  https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-turkey/turkey-reinforces-military-in-syrias-idlib-after-ceasefire-call-fails-idUSKCN1LS2NO
  Daarnaast vernietigen de terroristen onder het toezend oog van de Turken in Idlib allerlei infrastructuur, zoals bruggen en wegen, die terreur vrijstaat Idlib verbinden met de rest van Syrië volgens de Syrian Observatory:
  http://www.xinhuanet.com/english/2018-09/15/c_137468514.htm

  Turken doen dus het tegendeel van wat Guterres eist?!
  Daarnaast zullen de terreurhonden als sneeuw voor de zon verdwijnen, vermoed ik, want die gaan echt niet in hun Nusra tenue zitten wachten totdat iemand langs komt om ze de gevangenis in te smijten. Nee, die smeren hem, halen een vals Syrisch paspoort op in Turkije bij een van die drukkerijen en nemen de boot naar de EU, waar ze meteen de 3 w’s ontvangen.
  Ook ontvangen de Turken miljarden steun van de EU??!!

  Kijk, en daarom is elke pro EU stem een stem op de vernietiging van de toekomst van je eigen kinderen. Terug naar de EG, zootje politieke spelletjes spelende ambtenaren in Brussel uitdunnen, en alleen maar door de UNHCR reeds gescreende vluchtelingen opnemen!!
  En niet de lui die door Erdomattie hierheen gebracht worden onder de EU Rutte deal,
  want Erdomattie is een moslimbroeder die terreurhonden steunt.

  Overigens heeft die enorme Chinese landmacht ook al voorgesteld om bijvoorbeeld een kleine batch van 4000 commando’s te sturen, om die terreurhonden op te jagen in Idlib, want Erdogan heeft aan zijn internationaal islamitische terreurhonden collectie in Idlib, bestaande uit zeker 40.000 koppensnellende bomgordel islamieten, ook 5000 Chinese Oeigoeren toegevoegd:
  https://www.mintpressnews.com/china-may-join-gov-of-syria-in-idlib-offensive-against-us-backed-rebels/247098/
  Idlib zuiveren kan dus best als ze het willen in het Westen en de EU, maar het lijkt er wel op of dat onze elite geil is op die islamitische terroristen?

  Liked by 1 persoon

 4. staande ovatie voor polderboy x x x x x x x x

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s