Nieuw

De islamisering van Frankrijk gaat met sneltreinvaart: 10 miljoen moslims

Frankrijk is het Europese land met de grootste moslimbevolking. De ontwikkeling gaat steeds sneller en sneller. In een radio-interview kondigt de voorzitter van de grootste moslimorganisatie aan dat de grens van 10 miljoen is overschreden.

In een interview met het Franse radiostation France Maghreb 2 verklaart Ahmet Ogras, voorzitter van de Conseil français du culte musulman (CFCM), dat er tegenwoordig meer dan 10 miljoen moslims in Frankrijk wonen. Volgens Wikipedia werkt de CFCM nauw samen met de regering betreffende het bouwen van moskeeën, Halal-voedselmarkten, de opleiding van imams en moslimvertegenwoordigers in ziekenhuizen, gevangenissen en het leger.

Het cijfer van 10 miljoen overtreft alle verwachtingen en veronderstellingen. Officiële statistieken bestaan niet langer omdat Franse staatsburgerschap- en  antidiscriminatiewetten geen officiële volkstellingen over etnische en religieuze banden meer toestaan. Dus wordt er maar een gooi gedaan. De schatting van ongeveer 5 miljoen moslims in Frankrijk, was tot nu toe de algemene consensus.

“Vandaag de dag zijn er meer dan 10 miljoen moslims in Frankrijk”, zegt Ahmet Ogras vol vertrouwen. De verslaggever probeert hem tegen te houden, omdat de openbaring van dergelijke cijfers in Frankrijk niet populair is – Dit zou de bevolking in verwarring kunnen brengen, om het met Thomas de Maizière te zeggen. “Een Algerijnse leider vertelde me dat er meer dan 6 miljoen moslims van Algerijnse afkomst in Frankrijk wonen. Er zijn meer dan 3 miljoen mensen met Marokkaanse wortels, 800.000 uit Turkije en nog eens 800.000 uit Tunesië”, gaat Ogras door. In de provincies zijn er minder, maar als je bijvoorbeeld door de straten van Parijs loopt, kun je er niet langer overheen kijken.

Nog maar drie jaar geleden waren de prognoses iets anders. Volgens t-online verwachtte het Pew Research Center in 2020 nog iets meer dan 5 miljoen moslims in Frankrijk. De onderstaande schattingen blijken volledig achterhaald te zijn:

Het door Ahmet Ogras genoemde cijfer is dus een demografische bom, omdat het nu ook duidelijk maakt dat Frankrijk, met zijn bijna 67 miljoen inwoners (vanaf 2016), een omkeerbare weg naar een islamitische republiek heeft ingeslagen en dat andere Europese staten de Grande Nation onder de heersende elite zullen volgen. Het Pew Search Institute in Duitsland gelooft bijvoorbeeld dat een aandeel van 20% moslimbevolking in het jaar 2050 heel goed mogelijk is. Europa zal veranderen. Dat het ten goede zal komen, wordt in het licht van het islamitische wereldbeeld uitgesloten.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/14/millionen-muslime-frankreichs/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De islamisering van Frankrijk gaat met sneltreinvaart: 10 miljoen moslims

 1. Rekenen kunnen ze ook niet meer zo te zien , die zogenaamde fransen , die zich laten overlopen door moslims, aan macron zien we duidelijk wat voor vlees we in de kuip hebben, zo nichterig heb ik het nog nooit gezien

  Like

 2. Scrutinizer // september 15, 2018 om 02:26 //

  @Merel
  U is Elia Di Rupo al vergeten?

  Like

 3. Dat is een belg

  Like

 4. Scrutinizer // september 15, 2018 om 03:51 //

  @Merel
  Mwja, een Waal…
  Maar ik wist niet dat u specifiek op Fransen doelde. Onder hun presidenten kan ik me verder geen nichten herinneren. Dus ik dacht dat u het breder zag. En Elia overtreft Rutte in dat opzicht, vandaar…

  Liked by 1 persoon

 5. In de volgend oorlog zullen de moslims als kannonevoer worden gebruikt.

  Like

 6. De grote stijging en het aantal in Nederland baart mij meer zorgen dat in Frankrijk! Jammer genoeg komt Polen niet in het lijstje voor.

  Ik maak mij voor mezelf geen zorgen meer maar wel voor m’n kinderen en kleinkinderen!

  Like

 7. antiislamnu // september 15, 2018 om 09:36 //

  Kijk maar op straat tegenwoordig slenteren die wandelende baby fabrieken met steeds meer kinderen rond tweezitter kinderwagens zie je steeds vaker.
  Echt walgelijk al dat genetisch afval

  Like

 8. Overgenomen uit: De rioolput van Europa

  Like

 9. Ze willen zich in hun gastlanden thuis voelen dus slopen ze alles wat ze zien
  Het zal je auto zijn waar je hard voor werkt die ze kapot slaan

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s