Nieuw

Danny is geen moslim-‘vluchteling’ – dus moet Danny buiten slapen in een tentje

niet het tentje van Danny

Geen Miele, geen breedbeeld, geen 10.000 voor de inrichting, maar een braakliggend terrein.

Een simpele kamer waarin ook plek is voor zijn maatje, hond Rocky. Daar hoopt de dakloze Danny op, die een week geleden een tent opzette op een braakliggend terrein op De Mars in Zutphen. De gemeente zoekt naar een oplossing.

Afgelopen zomer is Danny teruggekeerd in zijn geboortestad. ,,Ik heb op diverse plekken gestaan, eerst aan de andere kant van de IJssel daarna aan deze kant. Verder heb ik bijvoorbeeld in een schuur bij een leegstaande en inmiddels gesloopte woning gezeten. Ik sta ingeschreven bij Ieder1 en mijn wens is ergens in Zutphen een eigen kamer te krijgen waar ik met Rocky kan wonen. Rocky is mijn alles.” De Stentor >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Danny is geen moslim-‘vluchteling’ – dus moet Danny buiten slapen in een tentje

 1. Misschien dat wat schoenpoets op gezicht helpt.

  Like

 2. Of flink lang onder de zonnebank?

  Like

 3. antiislamnu // september 16, 2018 om 00:11 //

  Zeg dat je een homoseksuele moslim bent en dat je graag een kamer wilt met een transgender toilet. Dag Danny.

  Liked by 2 people

 4. Zo zie je dat de linkse gutmensch zelf geestelijk ziek ‘Er dus ook niet voor terugdeinsd om geestelijk gehandicapten en zieken voor hun linkse karretje te spannen .
  Wat is het ook een vuig en laag volk echt zum kotzen

  Liked by 1 persoon

 5. Misschien kan hij asiel aanvragen in zo’n rijke oliestaat want daar gillen ze natuurlijk ook om diversiteit en moet de vergrijzing tegengegaan worden en als hij geen asiel krijgt dan zullen de sjw’ers, antiracisten, antifa, etc etc.. ze wel even met hun racistische fascistische intolerante xenofobe inborst confronteren en luisteren ze dan nog niet dan komt de eu wel in actie met strafmaatregelen want geen vluchtelingen opnemen?!!! Nou, dan komt mevrouw sargentini ze wel even binnenstebuiten keren, toch? ..hallo.. hallo.. ..is daar iemand?

  Like

 6. trebor2110 // september 16, 2018 om 18:08 //

  Alice , ten eerste heeft hij geen huis met eventueel een zonnebank en ten tweede zal hij niet genoeg geld hebben om naar een zonnestudio te gaan 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s