Nieuw

Culturele aanval op parkeerwacht

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Culturele aanval op parkeerwacht

 1. koddebeier // september 15, 2018 om 17:58 //

  De kogel voor dat tuig zou de beste oplossing zijn !!

  Like

 2. polderboy // september 15, 2018 om 19:10 //

  Is Birmingham in Engeland, een van de Engelse steden waar ook die Pakistaanse verkrachters bendes opereerden.
  Die subsidies voor die cursus omgang met vrouwen en die kickbokslessen naast de moskee werpen hun vruchten af, want inmiddels zijn ze hard aan het trainen.

  Like

 3. Uit dit gedrag blijkt dat ze zich onaantastbaar voelen en dat zijn ze ook dankzij de politiek en autoriteiten. Hoe maak je een land en de autochtone bevolking kapot? Zo dus! En wat kan je eraan doen als autochtoon, bijna niets want ze hebben je geïsoleerd. Je hebt de autoriteiten en de machtsmonopolie tegen, de media tegen, een groot deel van de autochtone bevolking tegen (dit is dus een heel essentieel probleem) en uiteraard de allochtonen tegen. Dus wat wil of kan je doen? Geweld plegen? Dat is wat ze hopen want dan kunnen ze definitief korte metten maken. Wat bijvoorbeeld Tommy Robinson doet is zo’n beetje het enige wat overblijft buiten stemmen en je ziet dat het tot nu toe weinig zoden aan de dijk zet maar het is wel goed dat hij er is. Er zijn mensen die ons toetsenbordenhelden noemen (terwijl ze dat zelf ook zijn, btw) maar wat wil je doen dan? Het enige wat in mijn optiek nog kan gebeuren is dat het deel van de autochtone bevolking dat pro-islam is toch door gaat krijgen waar we naar op weg zijn en van mening veranderen waardoor we eindelijk een eenheid worden.

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // september 16, 2018 om 07:42 //

  NIETS van gewelddadigheid is nog een verrassing voor mij sedert de negertpopulatie massaal voet aan wal zette in Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s