Nieuw

Britse universiteit geeft 3,4 miljoen pond uit aan sekseneutrale toiletten

Een BRITSE universiteit heeft miljoenen ponden geïnvesteerd om meer genderneutrale toiletten op de campus te bieden. De Universiteit van Bristol heeft ‘ongeveer £ 3,4 miljoen’ geïnvesteerd om de huidige toiletten op te knappen en genderneutrale faciliteiten te creëren in meer dan 30 gebouwen, meldt The Express.

(Want dat is wat echt belangrijk is voor mensen die zowel naar de universiteit gaan als naar de badkamer gaan. Ik hoop dat ze een zoutwatertank van 50.000 gallon hebben geïnstalleerd voor degenen die een dolfijnoplastie hebben gehad)

Via Vlad Tepes >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Britse universiteit geeft 3,4 miljoen pond uit aan sekseneutrale toiletten

 1. kakipanah46 // september 15, 2018 om 19:37 //

  Letterlijk en figuurlijk 3,4 miljoen pounds “down the drain”

  Like

 2. Ik wist niet dat piesen zo duur kon zijn, jeetje

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // september 16, 2018 om 01:10 //

  Als ze nou gewoon van alle bestaande toiletten het mannetje of vrouwtjeslogo verwijderen en vervangen door de letters WC, dan kan iedereen plots overal gaan en is het probleem in 1 klap opgelost. Kost hen waarschijnlijk 1000 pond aan nieuwe plaatjes en 2000 aan werkuren voor alle toiletten in het hele gebouw.

  Liked by 1 persoon

 4. Scrutinizer, helemaal mee eens, niemand is bijzonder, we zijn allemaal gewoon bijzonder

  Like

 5. antiislamnu // september 16, 2018 om 02:36 //

  Like

 6. Reinier Vangie // september 16, 2018 om 06:37 //

  Dus man and women toilet is gender toilet. Wat zal dat een feest worden mannen en vrouwen in de zelfde piesie ruimte. Haha.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s