Nieuw

Breda – politiebureau wordt jihadcommandocentrum en shariarechtbank

Locatie: het voormalige politiepand aan de Vlaanderenstraat 1 dat de Turkse gemeenschap drie jaar geleden kocht om er een multicultureel centrum van te maken. Inmiddels is het gebouw, dat wacht op inrichting, al een tijdje in gebruik.

Ernaast moet de moskee komen, voor 300 bezoekers, naar ontwerp van StanAarts Architecten uit Roosendaal. Aarts die met verve zijn ‘eerste’ moskee toelichtte: ,,Een leuke opdracht? Zeker, dit is heel bijzonder.” Een ‘doos’, maar wel met fraaie expressie en detaillering, legde Aarts uit. Schuin langs het water gebouwd, richting het oosten, naar Mekka.

BNdeStem >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Breda – politiebureau wordt jihadcommandocentrum en shariarechtbank

 1. Dat die man zo’n opdracht aanneemt. Door wie wordt dat eigenlijk betaald?

  Like

 2. antiislamnu // september 15, 2018 om 09:41 //

  Islam moet gewoon niet meer gezien worden als een geloof want dat is het gewoon niet.

  Like

 3. Weg uit Europa, zo snel mogelijk, allemaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s