Nieuw

Boze bronzen wolven zullen de demonstranten in Chemnitz het zwijgen opleggen

Rainer Opolka met een van zijn "Nazi-wolven" in Chemnitz.

In Chemnitz zijn tien bronzen beelden geplaatst die boze wolven moeten voorstellen die “Hitlergroeten” brengen. De bronzen wolven zouden figuurlijk gesproken moeten blaffen naar de inwoners die protesteren tegen de invasie van MENA-migranten.

De beelden die zijn ontworpen door de kunstenaar Rainer Opolka zijn een protestuiting tegen “xenofobie” en de “toegenomen haat” in de samenleving, schrijft TT.

Het was eind augustus dat de burgers van Chemnitz luid protesteerden nadat een Duitse 35-jarige man in een racistische misdaad werd vermoord door getinte immigranten. Twee migranten zitten vast op verdenking van de misdaad en een derde wordt gezocht.

Op donderdag werd een 33-jarige man die deelnam aan de protesten tegen het migrantengeweld veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf en een boete van meer dan 2.000 euro boete, wegens het plegen van een illegale zogeheten Hitlergroet. Een andere man wordt beschuldigd van “soortgelijke” beschuldigingen, zoals TT de kwestie uitdrukt.

De wolven vormen een tijdelijke tentoonstelling. Sommige wolven zijn klaar om de toeschouwers aan te vallen. Anderen hebben hun ogen gemaskerd om te laten zien dat “rechtsextremisten” verblind worden door haat en onwetendheid.

Het aanvullende deel van het “kunstwerk” bestaat uit grote tekens in de waarschuwingskleuren zwart en geel. De teksten op de borden zijn gericht op degenen die  demonstreren tegen het huidige migratirbeleid en bevatten boodschappen die immigratiecritici ervan beschuldigen “de angsten van mensen uit te buiten” en beschrijven het zogenaamde rechts-radicalisme “als moeder van alle problemen”.

Opolka rechtvaardigt niet waarom dat zo zou zijn, maar het is een manier om zich de uitspraak toe te eigenen en om te draaien van wat de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer slechts een week eerder zei, na dezelfde racistische moord in Duitsland in Chemnitz:

– Immigratie is de moeder van alle problemen.

Bron:

https://www.sydsvenskan.se/2018-09-16/hem-till-borgmastaregarden-dar-var-fjarde-rostade-pa-sd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Boze bronzen wolven zullen de demonstranten in Chemnitz het zwijgen opleggen

 1. Claudia M. // september 15, 2018 om 13:16 //

  Helemaal de weg kwijt… en laat ik even voorop stellen niet verblind te zijn door haat en al helemaal niet door onwetendheid! Dat is ook weer zo’n hersenspinsel waar dit soort figuren graag mee gooien. Die haat komt echt uit een andere hoek! Dat is de reden waarom die jongeman het leven heeft gelaten!
  Die angst is inderdaad reëel, maar daar heeft rechts-radicalisme niets mee van doen! Die angst komt voort uit de wetenschap dat wij niet langer beschermt kunnen worden!

  Hoe is het overigens met die studente uit Rotterdam, die zo afschuwelijk verkracht en bijna het leven heeft gelaten omdat een of andere donker getinte geilaard haar met een fietsketting heeft gewurgd? Horen we niks meer van.

  Vreemd hè, die angst, straks is het ’s morgens en ’s middags weer donker, net als het volk wat al geruime tijd door de wijk heen dartelt!

  Liked by 1 persoon

 2. Hij heeft die beelden dan wel snel gemaakt moet ik zeggen. En btw, nazi’s waren links, het waren socialisten, waarom wordt daar niet op gehamerd? Net als met de republikeinen en de democraten, de democraten waren de slavendrijvers en oprichters van de kkk. De leugen dat het rechts was moet eindelijk ongedaan gemaakt en rechtgezet worden, dat zal de discussie goeddoen.

  Liked by 1 persoon

 3. koddebeier // september 15, 2018 om 14:06 //

  Boze bronzen wolven indoctrinatie van links ongedierte !

  Like

 4. Von Puffelen // september 15, 2018 om 15:16 //

  Je kunt tegenwoordig beter over pro-globalisten en anti-globalisten spreken, weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt
  Dat links/rechts gelul is zo 20ste eeuws.

  Like

 5. bozeoudeman // september 15, 2018 om 15:27 //

  Het is toch in en in triest, iedereen moet er maar akkoord mee gaan dat je zomaar aan een mes geregen kan worden, aldus vinden dit soort totaal van de wereld en iedere realiteit losgeraakte idioten die zich links en aan de goede kant van de geschiedenis noemen. Ook dat laatste, dat is precies wat alle Nazi’s eens in de periode 30-45 ook over zichzelf stelden. De geschiedenis zal dat bepalen niet de toekomst noch het heden, verwarde dwazen, arrogante fluitkerels, modieus hersenloos yuppenlinks.

  Liked by 1 persoon

 6. Kan ik ergens een 40 bij 50 krijgen van oom Adolf, voor in de gang. Als ik dan toch nazi en extreem rechts ben omdat ik een normale wereld wil, dan graag de hele rataplan er ook bij. uniformpje, vlag, foto, Kettenrad. Welke opa heeft er nog iets van nut op zolder voor Duchesne, die blijkbaar in het verkeerde tijdperk is geboren.

  Ik zat te denken: hoe noem je lui die anderen aanvallen om hun mening? Behalve VVDer of Groen Linkser, er moet vast wel een term te vinden zijn om tirannen en hun gedrag in een woord te omschrijven…… mijn omschrijving van dit soort windblazende pisvlekken is altijd drie alinea’s en een emmer kots….

  Liked by 1 persoon

 7. Von Puffelen
  Dat ben ik met je eens, het gaat mij echter niet zozeer om links/rechts maar om de leugen, die moet een keer openlijk ontkracht worden want dat zal tot een heel andere discussie en inzichten leiden die zo broodnodig zijn. Mede door deze leugen kunnen we maar niet tot het gaatje komen omdat we van meet af aan de verkeerde kant opgestuurd worden waardoor je nooit op plaats van bestemming komt. Het bizarre is, tot vrij recent slikte ik de leugen ook voor zoete koek omdat ik er verder niet over nadacht terwijl nazi’s socialisten zijn dus hoe links en duidelijk wil je het hebben?! Toch heb ik het heel lang klakkeloos aangenomen en dat geldt voor heel veel mensen, daar moet een einde aan komen willen we nog wat bereiken.

  Like

 8. Wanneer komen de beelden van de grijze wolven en komen die er naast te staan?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s