Nieuw

Anti-Islam book becomes German bestseller less than two weeks after release

A new book highly critical of Islam and Muslims has been flying off the shelves in Germany to become a non-fiction bestseller. Mainstream media panned it for a simplistic approach to the religion.

The controversial book titled “Hostile Takeover: How Islam Impedes Progress and Threatens Society” reached the number one spot on Der Spiegel’s non-fiction list after being on the market for less than a fortnight. It’s a critique of Islam as a religion, which the author sees as detrimental to people sharing it, based on a literal reading of the Koran.

Written by one-time SPD politician and former member of the executive board of the Bundesbank, Thilo Sarrazin, the work comes eight years after Sarrazin’s previous take on Muslims titled “Germany Abolishes Itself”. Focusing on what he called a failure of multiculturalism policies, that book accused Arab and Turkish immigrants of “dumbing down” the German society, and shifted 1.5 million copies.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Anti-Islam book becomes German bestseller less than two weeks after release

  1. Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s