Nieuw

Afrikaanse “Spinneman” is nu Frans staatsburger

Er was afgelopen mei grote hysterie in de mainstream media toen een illegale Afrikaanse immigrant in Parijs een gevel opklom en een kind redde dat aan een balkon hing. De Afrikaanse “Spinneman” mocht zowel de burgemeester als president Macron ontmoetten en heeft nu het Franse staatsburgerschap gekregen.

Het was een zaterdagavond in mei dat de illegale immigrant Mamoudou Gassamai in het 18e arrondissement in Parijs was. Hij stond op het punt om samen met een vriend de Champions League finale te zien.

Plotseling zag hij een menigte midden op straat voor een meergezinswoning staan. Het bleek dat een klein kind op vier verdiepingen hoog aan de reling van een balkon hing.

Gassama rende over straat langs de stilstaande menigte en begon met het beklimmen van de vier verdiepingen langs de gevel van het huis, balkon voor balkon. Gassama klaarde de gevelbeklimming in minder dan een minuut.

Kort na de redding ontving de illegale immigrant een uitnodiging van de Franse president Emmanuel Macron om de maandag daarop naar het Elyséal Paleis te komen, om persoonlijk de dankbaarheid van de president in ontvangst te nemen voor de zogenaamde heroïsche reddingsactie. Gassama werd ook bejubeld in zowel de “Franse” als andere Europese media.

Velen stelden de authenticiteit van het evenement in vraag, met name omdat de leugenpers, politici en andere anti-blanken overheidsinstellingen de “Spinneman” in mum van tijd wisten te uitbuiten als symbool van hoe goedhartig illegale immigranten kunnen zijn.

Is de Spinneman in Parijs nepnieuws?

Naar verluidt heeft de 22-jarige Malaysianus Gassamai – die illegaal uit Mali naar Frankrijk kwam – het Franse staatsburgerschap gekregen. Dit naar aanleiding van een persoonlijke belofte van president Macron.

“Deze heldinneninspanning legt de nadruk op de eigenschappen die onze samenleving verenigen, zoals moed, onbaatzuchtigheid, menselijkheid en de wil om voor de meest kwetsbaren te zorgen,” zegt het in een regeringsdocument.

Of dit betekent dat we nog meer beklimmingen van zogenaamde ‘vluchtelingen’ op de gevels van huizen in Parijs zullen zien, is het echter nog maar de vraag.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Afrikaanse “Spinneman” is nu Frans staatsburger

  1. Von Puffelen // september 15, 2018 om 01:45 //

    Dak en gevelbeklimmingen zijn daar een soort van nationale sport genaamd parkours.
    Hou je dakraam maar dicht.

    Like

  2. Het is niet zo bijzonder als het lijkt. Heb je die kokosnootmannen wel eens kokosnoten zien plukken?? De beklimming van die flat was peanuts voor hem.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s