Nieuw

Zweedse staatskleuterschool dwingt jongens om een jurkje te dragen

Foto ter illustratie. Pixabay.

De kinderen mogen niet “hij” of “zij” worden genoemd, ze moeten allemaal “hen” worden genoemd, een genderneutraal voornaamwoord waarbij jongens gedwongen worden zich als meisjes te kleden.

In een interview met Världen idag onthult een vrouw die twee jaar in de Zweedse kleuterschool heeft gewerkt, dat ze is terechtgewezen wegens het gebruik van “hij” of “zij” in plaats van “hen”.

Gaand onder de naam “Anna” in het interview voor haar bescherming, beschrijft ze hoe zelfs de boeken in de kleuterschool worden beoordeeld en alle geslachtsreferenties zijn veranderd in de “juiste” termen in de huidige “gender-theorie”.

Populaire kinderboeken zoals Emil en Pippi zijn weggegooid en vervangen door kinderboeken over trans en homoseksualiteit.

Groepsdiscussies met kinderen van een jaar of twee praten over jongens die verliefd worden op jongens en meisjes die verliefd worden op meisjes. Soms worden de kinderen gevraagd op wie ze verliefd zijn.

Een kleine jongen keek verward aan en antwoordde: “Mijn LEGO”, legt Anna uit.

Anna onthult verder dat het niet eens toegestaan is om een kind met nieuwe kleren te vertellen dat ze er mooi uitzien en dat ze een kind niet mogen vertellen dat ze schattig zijn. Woorden als “jongen”, “meisje”, “mama” en “papa” zijn verboden. Alleen genderneutrale termen zijn toegestaan.

Sommige ouders proberen deze praktijk ook buiten de kleuterschool te beoefenen en zijn beledigd als ze “mama” worden genoemd. Zij willen “ouder” genoemd worden.

Echter, veel van de ouders zijn verward over hoe fanatiek de kleuterschool is over deze gendertheorieën. Woorden als “sneeuwman” en “Kerstman” zijn vervangen door “correcte” termen en een populaire Disney-film is op de zwarte lijst gezet.

Anna heeft de richtlijnen van de gemeentelijke kleuterschool genegeerd en op de vraag van een meisje, “Ben ik een jongen of een meisje?” antwoordde ze het kleine meisje: “Je bent een meisje. Ze legt uit: “Ik kan deze regels niet volgen. Dat kan ik gewoon niet. Ze gaan tegen alles in wat ik weet”.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/state-run-swedish-kindergarten-forces-boys-to-wear-a-dress/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Zweedse staatskleuterschool dwingt jongens om een jurkje te dragen

 1. De waanzin ten top.

  Like

 2. Scrutinizer // september 14, 2018 om 20:00 //

  Heh? Hallucineer ik nou of stond dit artikel hier vorige week ook?

  Liked by 1 persoon

 3. Reinier Vangie // september 15, 2018 om 01:42 //

  Moeten jongetjes nu ook lang haar hebben en meisjes kort haar.
  Nou als ik kinderen had op die school dan wist ik het wel. Ik eiste van die idioten dat ze mijn dochter meisje noemen en mijn zoon jongen. En die achterlijkheid doen ze maar bij hullie thuis. Stelletje zotten.

  Like

 4. Angela Finsy // september 15, 2018 om 08:15 //

  Belachelijk meisje blijf meisje en jonge blijf jongen zoals innerlijk als uiterlijk dat is de schepping en geen verwarde onreine menselijke keuzes. God heeft alles perfect gemaakt ook de mens. De mens zelf draait alles om waardoor er zonde onstaat en zoveel waanzin gebeurt.

  Like

 5. Hartstikke gek rijp voor het gekkenhuis

  Like

 6. Een decadente cultuur verdwijnt vanzelf. Hetzij doordat de mensen tot bezinning komen, hetzij door verovering van buitenaf.

  Like

 7. De wereld is gek aan het worden
  Bah bah, zielig voor deze arme kinderen hen de war maken

  Like

 8. Dit kan gewoon niet waar zijn. Ik geloof dat gewoon niet of ik wil het echt niet geloven!
  Heeft u kleinkinderen?
  – Ja, 3.
  Leuk 3 wat?
  – Uh 3 genders!

  Liked by 1 persoon

 9. Zulke mentale mishandelingen krijg je als een socialistische partij de leiding geeft over een land. Gewoon zielige, veel te softe linkse mensen zonder ruggegraat deze socialisten

  Like

 10. HaHa wat een onzin!!!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s