Nieuw

Schreeuwde “Allahu Akbar” en probeerde mensen dood te rijden – gestopt en mishandeld

Twee mensen zijn gewond geraakt toen een man in een menigte in de Franse stad Nimes inreed terwijl hij de islamistische strijdkreet “Allahu Akbar” schreeuwde. De slachtoffers zouden lichte verwondingen hebben opgelopen. De dader probeerde van de plaats weg te vluchten, maar werd tegengehouden door de menigte, die hem vervolgens mishandelden.

Het was gisternacht in de stad Nimes in Zuid-Frankrijk dat twee personen gewond raakten toen ze werden aangereden door een man in een auto.

Nog meer veel mensen hadden slachtoffer kunnen worden toen de moslim zich richtte op ongeveer 50 mensen die in de stad buiten een bar stonden.

De dader faalde echter, en botste in plaats daarvan op barrière die ter plaatse was geplaatst.

De man probeerde toen te ontsnappen, maar werd door de menigte gegrepen en mishandeld.

De verdachte, een 32-jarige, kon later door een politieman worden gearresteerd.
De gebeurtenis speelde zich rond 01:00 uur in de nacht van donderdag naar vrijdag af.

Volgens RT, wordt de gebeurtenis momenteel alleen als poging tot moord onderzocht, hoewel de getuigen ter plaatsen beweren dat de verdachte “Allahu Akbar” schreeuwde.

Bron:

https://www.rt.com/news/438430-car-hits-pedestrians-france/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=RSS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Schreeuwde “Allahu Akbar” en probeerde mensen dood te rijden – gestopt en mishandeld

 1. Reinier Vangie // september 14, 2018 om 15:46 //

  Maar direct werd al gezegd vermoedelijk geen terroristische aanslag. Wat een zooi gajes die Franse wegkijkers. En als het een blanke geweest was bij een moskee wat was het dan???

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2018 om 16:47 //

  “De man probeerde toen te ontsnappen, maar werd door de menigte gegrepen en mishandeld.”
  Als hij niet op de intensive care ligt of is overleden dan hebben ze hem niet goed genoeg mishandeld, ik stel voor dat ze dan een herkansing krijgen.

  Liked by 1 persoon

 3. Kan ik me niet meer druk om maken. De Franse bevolking krijgt wat het verdient. Met respect naar de slachtoffers uiteraard. Stelletje softe linkse knuffelaars.

  Liked by 1 persoon

 4. Mishandeld????….doodslaan was beter geweest en daarbij schreeuwend dood aan de ongelovigen.
  het wordt onderhand tijd voor oog om oog en tand om tand.

  Like

 5. Scrutinizer // september 14, 2018 om 19:29 //

  “Maar neen, meneer de rechter, “Alahu Akbar” betekent slechts “Allah is groot”. Dat is dan ook de manier waarop wij hem eren en zijn aandacht proberen te trekken als we in noodsituaties hulp afsmeken, zoals toen ik plots op onverklaarbare wijze de controle over het stuur verloor en vreesde onschuldige slachtoffers te maken. Maar het is wel een schande dat ondanks mijn inspanning de menigte zo bevooroordeeld was tegen mij. Bij deze wil ik hen dus aanklagen wegens racisme.”

  Like

 6. Het betekent Allah is de grootste. De jongens moeten dat wel schreeuwen omdat ze dagelijks het tegendeel zien in de wereld van vandaag waarin de ‘soldaten’ van Allah voora; bekend staan als uitvreters, luiaards, dieven, oplichters, langtenigen, geweldadigen, kindervverkrachters zonder geweten. dropouts en zwervers. Dat schreeuwen dat Allah de grootste zou zijn i9n de publieke ruimte hebben die jongens nodig om een daad te stellen teneinde hun miserabele zelfbeeld op te krikken. Als zulke lieden niet zo gevaarlijk waren voor hun leefomgeving zou je nog medelijden met ze krijgen. Ze leveren de wereld in navolging van hun profeet bepaald niet de beste vruchten van persoonlijke ontwikkeling, schranderheid en vernuft af en veranderen en passant de plaatsen waarin ze leven in striontholen. Je zult maar in zulke schoenen staan… Ergo is diep medelijden gecombineerd met ogen in het achterhoofd en een alertheif tot directe correctie in een universeel begrepen taal wel op zijn plaats.

  Like

 7. In ieder geval is er nu een eerste keer “iets gedaan” door omstanders, helaas niet voldoende.

  Like

 8. De rechterlijke macht is een farce, ze kunnen en willen ons niet beschermen.Rest nog een optie en dat is het heft in eigen handen nemen.Die kerel moet gewoon geëlimineerd worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s