Nieuw

Nimes: Allah Akbar rijdt in op mensenmenigte – Frambozen beuken hem het ziekenhuis in

De 32-jarige verdachte, die in de buurt zou wonen, rijdt om 01.00 uur in op een menigte buiten een bar in de historische stad van Nimes volgens getuigen.

Zijn witte Peugeot liep echter tegen barrières op die waren neergezet voor het jaarlijkse druivenoogstfeest van de stad met stierengevechten dat duizenden mensen aantrekt. De aanwezigen waren allemaal, met uitzondering van een paar toeristen, Fransozen.

Twee mensen die achter de slagbomen stonden, raakten licht gewond aan hun benen.

Na de crash probeerde de man te vluchten, maar werd door toeschouwers naar de grond gesleept en ‘opgeruwd’ voordat de politie arriveerde.

Verschillende getuigen vertelden AFP dat de man tijdens het incident ‘Allahu Akbar’ riep.

Een bron dicht bij het onderzoek zei dat de man niet bekend was bij de politie voor vermeende radicalisering. (Dat zou dan voor het eerst zijn, Fub)

Het incident is het derde incident in Frankrijk deze week, waarbij mannen die als geestelijk gestoord worden omschreven, openbare aanvallen hebben uitgevoerd.

Op maandag werd een 31-jarige man gearresteerd door de landingsbaan op de internationale luchthaven van Lyon nadat hij een gestolen auto in een terminal had geramd en door het gebouw naar de taxizone van het vliegtuig reed, waarbij hij één persoon verwondde. Op zondagavond viel een man met een mes en een ijzeren staaf zeven mensen aan, waaronder twee Britse toeristen, in het noorden van Parijs.

De man wordt vastgehouden op verdenking van poging tot moord. Een woordvoerder van de politie weigerde commentaar te geven op de motieven van de man, maar zei dat het onderzoek wordt afgehandeld door reguliere politie in plaats van door anti-terreurpolitie.

We hebben dat soort van belachelijke politiek correcte praatjes al vaak van autoriteiten gehoord, maar wat nieuw is, is dat recente aanvallen ervoor hebben gezorgd dat gewone leden van het publiek onmiddellijk overschakelden op ‘vechtmodus’.

Dit is slechts het laatste antwoord in verschillende landen. Het bevestigt dat gewone mensen niet meer denken dat islamitische terreur niet hun probleem is en nooit meer zal gebeuren – en dan in paniek raken en piepen als dieren in een slachthuis wanneer dat wel het geval is. Nou, niet meer ! In plaats daarvan jaagden ze de aanvaller achterna en sloegen ze hem het ziekenhuis in.

Er is iets dramatisch gebeurd in het collectieve hoofd van het West-Europese publiek. De vrijwel onmiddellijke reactie en de bereidheid om te vechten die we nu zien, kan alleen maar zijn omdat deze mensen – en miljoenen zoals zij – er al over nagedacht hebben.

Ze hebben de mogelijkheid overwogen dat ze inderdaad betrokken zouden kunnen raken bij een Jihadi terreuraanslag – en ze hebben besloten dat ze, als het gebeurt, liever vechten en hun kans nemen dan te sterven als een schaap of weg te rennen zoals de lafhartige autoriteiten hen vertellen dat ze dat moeten doen. Ontkenning en angst zijn vervangen door mentale paraatheid en weerbaarheid.

Dit is een enorme psychologische verandering, en gezien het goede voorbeeld dat nu wordt gegeven, zal het alleen maar sterker worden naarmate er nieuwe aanvallen plaatsvinden. Geen wonder dat de ‘elite’ zo wanhopig is en met zulke belachelijke leugens naar buiten komt, want ze moeten weten dat de mensen die ze al lang aan het vervangen zijn, rustig zijn overgestapt van de slachtofferstand naar de gevechtsmodus.

Bron:

https://knightstemplarinternational.com/2018/09/new-jihadi-terror-in-france-public-response-very-different/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6167655/Man-drives-car-crowd-France-wrestled-ground-bystanders.html

https://www.thetimes.co.uk/article/man-shouts-allahu-akbar-as-he-drives-into-french-crowd-cw7tgmk5p

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Nimes: Allah Akbar rijdt in op mensenmenigte – Frambozen beuken hem het ziekenhuis in

 1. En nog steeds is het kennelijk niet genoeg doorgedrongen. Het kwartje is nog steeds niet gevallen. Er zullen nog velen volgen.

  Like

 2. Er moet gewoon nog iets gebeuren als in Nice en Parijs. Nederland is nog vrij gebleven buiten een enkele verwarde met kleinschalige gevolgen. Misschien toch eens hier ook hard nodig.

  Like

 3. Arnold Schipper // september 14, 2018 om 21:54 //

  Burgeroorlog

  Like

 4. Ow, we hadden hem al.

  Kan gebeuren.

  Like

 5. Veel ‘leiders’ van verschillende W-Europese regeringen malen er niet zo om wanneer een aanhanger van de doodscultus zijn moordzucht (e.e..a. ingegeven door zijn ‘heilige’ boekje) botviert op de eigen bevolking en/of ‘infidels’.
  Dit besef lijkt -eindelijk- ook ingedaald bij laatst genoemde groepen wat hen heeft doordrongen van het feit dat zij het heft in eigen hand zullen moeten nemen willen zij uiteindelijk overleven.

  Op zich goed nieuws uiteraard,……wat minder goed voor zittinde regeringen / elite daar dit uiteindelijk zal leiden tot wraakactie’s, onlusten, rellen met uiteindelijk als ‘kers op de taart’, de langverwachte burgeroorlog.

  Hebben die linkse multiculturalisten toch maar weer mooi voor elkaar gekregen!

  Liked by 1 persoon

 6. Britten en ook Fransen hebben een ander historisch gen. Van oudsher is het schakelen naar een gevechtsmodus een vanzelfsprekendheid. Nederlanders zijn een handelsvolk, niet snel bereid tot actie. Dus dat wordt nog wat. Of is het dat al?

  Like

 7. Het ziekenhuis is geen optie meer.Zulke ratten dien je meteen op te ruimen.Helaas hetis niet anders

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s