Nieuw

Nieuws uit Chemnitz: negenjarige migrantenkinderen bedreigen schoolgenoten met messen

Pixabay

Twee kinderen van de Charles Darwin basisschool in Chemnitz melden dat ze met een mes zijn bedreigd door medeleerlingen met een migrantenachtergrond. Ouders en leraren maken zich zorgen. De aanvallers zouden slechts negen jaar oud zijn.

Een familievader was van slag toen zijn negenjarige dochter bij hem kwam en een verschrikkelijk incident onthulde. Twee gelijkjarige migrantenkinderen zouden twee klasgenoten met een mes hebben bedreigd.

De Charles Darwin basisschool in Chemnitz, die het incident aan het tijdschrift Tag24 heeft bevestigd, gaf vervolgens opdracht tot het uitvoeren van fouilleren van de twee mestrekkende leerlingen, die een voorbereidende klas voor migrantenkinderen bijwonen.

Vier met mes bewapende migrantenkinderen

Met de betrokken families werd geprobeerd hen voor een gesprek uit te nodigen en alle andere ouders werden in een brief op de hoogte gebracht van het voorval. Voor Roman Schulz, woordvoerder van het Staatsbureau voor School en Onderwijs, is het vooral belangrijk om te benadrukken dat de kinderen op school geen moment in gevaar waren.

Waar Schulz deze stellige zekerheid vandaan heeft, vertelde hij echter niet.

Volgens de autoriteiten was de achtergrond van het geschil een langdurig conflict tussen de vier deelnemende met messen gewapende migrantenkinderen.

54 % van de kinderen op de basisschool met een migratie achtergrond

De verdachte kinderen maken deel uit van een problematische groep waarin naar verluidt vaker gewelddadige anomalieën zouden hebben plaatsgevonden. Op de betrokken basisschool heeft meer dan de helft van de kinderen – ongeveer 54 procent – een migratieachtergrond, de meesten van hen zijn zogenaamde vluchtelingen. 19 procent – ongeveer een op de vijf schoolkinderen – komt uit een islamitisch migrantengezin.

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/09/14/neues-aus-chemnitz-neunjaehrige-migrantenkinder-bedrohen-mitschueler-mit-messern/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Nieuws uit Chemnitz: negenjarige migrantenkinderen bedreigen schoolgenoten met messen

 1. Opgroeiend in islamitisch gezin wordt je al vroeg gehersenspoeld. Vertel je kinderen wat fout is bij ongelovigen. Waarom ze dood moeten. Want Moham zegt en schrijft dit voor. Voor elke moslim lijkt dit normaal te zijn, ze weten niet beter.
  Het zal niet lang duren dat ook op een Duitse school de eerste aanslagen zullen plaatsvinden door migrantenleerlingen op andere leerlingen.

  Like

 2. Heel lang geleden hadden wij 1 Surinaams meisje in de klas
  Dat was op de kappersschool, soms ga ik wel eens als model en zie ik 1 of 2 blonde meisjes

  Like

 3. Reinier Vangie // september 15, 2018 om 00:29 //

  En leerkrachten wat dachten jullie er van die probleem ratjes preventief te fouilleren. En zeg nu eens duidelijk dat je lak hebt aan dat discriminatie gezeik.

  Like

 4. Scrutinizer // september 15, 2018 om 00:34 //

  @Yvonne
  Eind jaren ’70 zaten er in mijn klas van 24 kinderen, 2 exoten: een jongetje uit Portugal en een uit Polen. Let wel: dat waren in die tijd nog geen EEG lidstaten.
  Mijn inschatting is dat vandaag in diezelfde school in Antwerpen er op 24 leerlingen wel 8 moslims zitten, 4 Europese niet-Belgen en 12 autochtone Vlamingen. Maar dit is dan ook geen gemiddelde buurt (niet de duurste maar toch boven gemiddeld). Ik denk dat het onderwijsnet als geheel, de gemiddelde klas noch amper 10 autochtone Vlamingen telt en 3 overige europeanen en 11 moslims of zo. En natuurlijk in sommige buurten zoals Borgerhout eerder: 2 autochtonen, 4 overige Europeanen (2 Club Med en 2 Oostblok) en 18 Moslims of zo.
  En jaar na jaar, nemen gelijdelijk aan die percentages autochtonen almaar verder af.

  Like

 5. Jong geleerd is oud gedaan
  @ guardian angel ROC de Leygraaf Veghel 1999
  Twee van mijn kinderen waren op school

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s