Nieuw

Middelbare school: Het is nu racistisch om “USA” te zingen op 11 september!

Vrijdagavond speelde Aliso Niguel High School in Orange County, Californië een voetbalwedstrijd die bedoeld was om de slachtoffers van 9/11 te herdenken. Het was binnen dit kader dat de studenten naar de wedstrijd kwamen met rode, witte en blauwe, zwaaiende Amerikaanse vlaggen, en gewapend met gezangen van “USA! USA!” terwijl de spelers op het veld streden tegen Santa Ana High School.

Zoals je misschien al geraden hebt, is dit in 2018 gewoonweg niet in orde.

“Beste Wolverine Community”, schreef Aliso Niguel-directeur Deni Christensen in een brief aan ouders. “Ik wil u graag op de hoogte brengen van een controverse die zich voordeed met betrekking tot onze voetbalwedstrijd vrijdagavond versus Santa Ana High School; de informatie hieronder zal ook worden gedeeld met de media vandaag.

“De voetbalwedstrijd van vrijdag was onze ‘rood, wit en blauw’ wedstrijd, waar studenten zich traditioneel patriottisch kleden in Amerikaanse kleuren voor een thuisvoetbalwedstrijd die dicht bij 11 september (Patriot’s Day) valt,” vervolgde ze. “Dit type spel is bedoeld als een patriottische viering en komt veel voor in Orange County. Veel scholen hebben een gelijkaardige thema-wedstrijd van tijd tot tijd tijdens het voetbalseizoen als ze een thuisvoetbalwedstrijd hebben gepland in de buurt van 9/11.”.

Het probleem, echter, ontstond toen Santa Ana’s hoofd werd beledigd door een aantal van de patriottische displays. Hij benaderde Christensen aan de zijlijn en zei dat omdat zijn studenten in meerderheid Hispanic waren en dat ze zich onwelkom voelden door gezangen van “USA” en (ongezien door iemand anders dan hem) borden lazen met “Build the Wall”.

Zou dit een goed moment zijn om iedereen eraan te herinneren dat Trump bijna een kwart van de stemmen van Latino heeft gehaald? Nee? Okay.

“Schoolhoofd Bischop zei dat als onze studenten “USA! USA!” bleven zingen dat hij zijn team van het terrein zou verwijderen en de media zou contacteren,” schreef Christensen. “In de toekomst zal ik een ontmoeting hebben met onze studentenleiders en medewerkers, en we zullen ons afvragen hoe we meer vooraf zouden kunnen communiceren over het doel van onze ‘rood, wit en blauw’ wedstrijd om misverstanden te voorkomen. Ik ben echter diep bedroefd dat iedereen onze studenten of gemeenschap als ‘racistisch’ kon indelen en dat heb ik heel duidelijk gemaakt. We hebben niets dan respect voor de Santa Ana High School en alle scholen.

Niet zeker hoe je niets anders kon hebben dan respect voor een school onder leiding van een idioot die “naar de media dreigt te gaan” omdat studenten “USA” zingen op een dag die bedoeld is om het Amerikaanse patriottisme te vieren, maar ja…..

We hebben het al eerder gezegd, maar we zullen het nog een keer zeggen: Als je Amerikaanse vlaggen en gezangen van “USA” offensief vindt, is het tijd om een nieuwe plek te vinden om te gaan wonen.

Bron:

http://totalconservative.com/high-school-its-now-racist-to-chant-usa-on-september-11th/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Middelbare school: Het is nu racistisch om “USA” te zingen op 11 september!

  1. Zulke figuren terug naar de krochten waar ze uit gekropen zijn

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s