Nieuw

“Mannen” mishandelen dragqueen en lachen om zijn verwondingen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Mannen” mishandelen dragqueen en lachen om zijn verwondingen

 1. Beste travestiet en vrienden…wake the fuck up.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // september 14, 2018 om 23:13 //

  Heel de lgbt bende heeft meegedaan met de moslimbende omdat ze zichzelf ook een minderheid voelden,nu wordt duidelijk dat de ene minderheid de andere het licht in de ogen niet gunt, dit is hun wake up call…..

  Liked by 2 people

 3. @ Feniks // september 14, 2018 om 21:27 //
  @ templars2017 // september 14, 2018 om 23:13 //

  jazeker jullie hebben gelijk, Wake UP LHBTQ… all of you, wake up.

  Een nieuwe Kruistocht zal noodzakelijk zijn, misschien dit keer niet vanuit het Noorden maar vanuit Oostblok legertjes olv Hongaren, ergens rond jaar 2083 zoals Anders Behring Breivik (14,1888) (hij heeft nu nieuwe openbare naam) het profeteerde na zijn Einzelgangers aktie als Lone Wolf.

  Wil iedereen hier lekker niets doen nu, bidden, en wachten tot jaar 2083??? Pak maar een biertje zou ik zeggen en lach mee voor de oude harige kijkdoosjes voordat de beeldbuis de huiskamers en slaapkamers veroverde ….

  Like

 4. Kijk volledig onnodig mee eens .
  Maar ik vind het ook volledig onodig dat je kleine kinderen en anderen met je sexuele voorkeuren en geestelijke afwijkingen lastig valt op straat en ze constant bij mensen in hun bek drukt om zo acceptatie af te dwingen.
  Je hebt een lul of je hebt een kut gedraag je er dan ook naar .
  Oud hollands gezegde : Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg .
  https://media.gettyimages.com/photos/people-attend-the-gay-pride-parade-on-june-3-2018-in-sao-paulo-brazil-picture-id966982790

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s