Nieuw

Jean-Claude Juncker: “Afrika is de toekomst”

Afrika is de toekomst. Dit zegt de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. Juncker gaat 10 miljoen banen creëren op het Afrikaanse continent, beweert hij. Hij is ook van plan om het vetorecht van de EU-landen op het gebied van buitenlands beleid af te schaffen om het gemakkelijker te maken om sancties op te leggen aan conflicterende staten.

Het was tijdens de jaarlijkse toespraak in het Europees Parlement op woensdag dat de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, duidelijk maakte dat Afrika de toekomst is – letterlijk.

Juncker wil de samenwerking tussen de EU en de Afrikaanse Unie uitbreiden, een samenwerking die vandaag de dag al uitgebreid is.

Volgens de EU-commissaris is de EU de grootste investeerder in Afrikaanse landen en is de EU de grootste exportmarkt van Afrika. Tegelijkertijd heeft China ook beloofd zijn investeringen in Afrika uit te breiden.

Juncker gaat in slechts vijf jaar tijd 10 miljoen nieuwe banen in Afrika creëren en tegelijkertijd meer Afrikaanse studenten naar Europa laten komen om te studeren.

– Afrika heeft geen liefdadigheid nodig, maar een eerlijk partnerschap. En Europa heeft evenzeer behoefte aan dit partnerschap. Afrika is de toekomst, aldus Jean-Claude Juncker.

Juncker zegt ook dat hij de supranationaliteit betreffende het buitenlands beleid van de EU wil verhogen, dat wil zeggen het vetorecht van lidstaten afschaffen met betrekking tot mensenrechten, sancties tegen andere staten en individuen, evenals de beslissing over de zogenaamde civiele hulpverlening (NGO’s) in conflicten buiten het EU-gebied.

Bron:

https://www.europaportalen.se/2018/09/juncker-minska-vetoratten-inom-eus-utrikespolitik

http://www.friatider.se/jean-claude-juncker-afrika-r-framtiden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Jean-Claude Juncker: “Afrika is de toekomst”

 1. Reinier Vangie // september 14, 2018 om 16:14 //

  Speelt je delirium weer op Jean 40% Juncker.

  Liked by 1 persoon

 2. Vroeg met zuipen begonnen ,weg met deze complete imbeciel .

  Like

 3. Laat ‘m dan lekker de AU beginnen, dan zijn wij tenminste verlost van het ondemocratische monsterlijke gedrocht de EU.

  Btw, kijk ze op de foto allemaal rond Juncker hangen zodat ie enigszins uit het zicht is en kijk “onze” Rutte medeplichtig zijn door a la Johan Cruijff de verkeerde kant op te wijzen. Wat zijn deze mensen toch ongelofelijk fout en hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat het allemaal zover heeft kunnen komen?!

  Like

 4. CurvedAir Bellair // september 14, 2018 om 16:34 //

  Partnerschap impliceert dat er van weerszijden wordt bijgedragen aan een doel. Waaruit bestaat de bijdrage van Afrika? Het overschot broedsel naar Europa exporteren?

  Overigens creëert Juncker zo weer een nieuw excuus voor de multikul. Als je straks op een onverwachte plaats een neger ziet lopen en je vraagt wat die hier doet krijg je als antwoord dat deze hier komt ‘studeren’.

  Het doorzichtige alsmede domme plannetje gaat niet op want het gemiddelde IQ van de zwarte is dermate laag dat hij slechts beperkt geschikt is voor eenvoudige arbeid, arbeid die veel sneller, efficiënter en goedkoper door een machine verricht kan worden.

  Het idiote voorstel is van hetzelfde infantiele kaliber als de apothekers en mechaniciens uit Syrië – ze bestaan slechts in de idealistische dromerijen
  van de simpele goedmens.

  Like

 5. Ja lekker maar laten ze dan beginnen met een deodorant fabriek te bouwen. Ik zit nl nu met een paar Afrikanen in de metro van Rome en minimaal een verspreid een lucht!!!! Pfffff
  Heb echt niets tegen die mensen hoor maar wel graag een deootje gebruiken en hun geboorteland helpen opbouwen.

  Like

 6. Houdt Rutte nu zijn hand vast?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // september 14, 2018 om 16:51 //

  Las maanden geleden al in Elsevier dat China met afstand de grootste investeerder is in Afrika, deskundigen maken zich zorgen want China stelt stevige eisen in ruil voor haar investeringen.
  Chinezen hoef je namelijk niet te leren rekenen dat kunnen ze prima zelf.

  Like

 8. Ongelooflijk dat zulke mensen aan het roer staan van Europa. Ik vraag me af hoelang het nog duurt voordat zulke flapdrol de rekening gepresenteerd krijgt?

  Like

 9. Gekloot ja zon kaffertje riekt een uur in de wind. ze stinken zo erg zelfs dat het verboden zou moeten wezen om openbaar vervoer te gebruiken

  Like

 10. Nou ja, op een punt heeft hij wel gelijk : Afrika heeft geen liefdadigheid nodig.
  Dus geen giro555, geen artsen zonder (seksuele)grenzen, geen pendeldienst.

  Maar ja, zelfs een debiel beweert wel eens wat nuttigs. Zeker als die debiel eindeloos loopt te kwaken kan het niet anders dan dat er puur bij toeval ook wel eens wat nuttigs tussen zit.

  Liked by 1 persoon

 11. Afrika is de toekomst? mooi zo allemaal terug toekomst opbouwen 🙂
  Spread the News op alle continenten:niet hier maar daaar ligt de toekomst.
  Alle hens aan dek bootjes keren!

  Like

 12. Aha, ik snap het. De Europeanen gaan naar Afrika om daar de banen in te vullen en de Afrikanen komen hier om hun hand op te houden, de boel af te breken en te verzuipen als de zeespiegel 3 meter stijgt.

  Like

 13. tim pietersen // september 14, 2018 om 19:28 //

  deporteren naar zimbabwe die corrupte gek

  Like

 14. Scrutinizer // september 14, 2018 om 19:46 //

  Ik vind dat een goed plan: stel je voor 10 miljoen grenswachters!
  Misschien kunnen Merkel’s Stasi vriendjes hen opleiden?

  Like

 15. De man heeft gelijk. Afrika is inderdaad de toekomst.
  Al bedoelt-ie het waarschijnlijk anders.

  Like

 16. …en toch kan hij doorgaan, ongehinderd, door niets of niemand geremd of gestopt….wat is er mis met onze eigenwaarde? Och ja, we wachten allemaal op iemand die er iets aan doet…

  Misschien moeten we een dag kiezen en dan massaal ieder voor zich de boel reinigen. Voorjaar ofzo? 25 maart 2019 is een prima dag om de EU te reinigen en ten grave te dragen, incluis tuig en dieven….symboliek als ironie, of ironie als symboliek.

  Like

 17. Als er niets te kiezen is aka weg te stemmen is, krijg je dit soort uitwassen. De eU loopt op zijn einde.

  Like

 18. antiislamnu // september 14, 2018 om 21:30 //

  Nou je weet maar nooit

  Like

 19. Arnold Schipper // september 14, 2018 om 21:51 //

  Jean-Claude Juncker gaat straks met rutte en die andere kliek anusjes oprekken in Afrika,

  Like

 20. Gladiator // september 14, 2018 om 21:55 //

  Beste mensen………kijk en huiver….

  Verder geen commentaar!!!!!
  1) https://www.youtube.com/watch?v=l7Mf88dnXd0&feature=youtu.be&ab_channel=RaheemKassam

  En indien iemand de Afrikanen de schuld van al dit moois wil geven eerst eventjes kijken naar mijn vervolg op filmpje 1 namelijk filmpje 2!!!!

  En ook kijken hé!!

  2) https://www.youtube.com/watch?v=nsCBN4sHHSA&ab_channel=Jasinna

  Juncker, Rutte (en Wilders maakt in deze geen enkel verschil ongeacht het feit dat deze zionist nooit zal gaan regeren al krijgt hij 90 zetels!!), Merkel, Macron, en de rest van het tuig in de Europese regeringen alsmede het Eu parlement zijn de schuldige aan de zondvloed van “vluchtelingen”!!!

  Als DAAR iets aan gedaan wordt, en dat wordt niet gedaan, want daar zijn helden voor nodig en ik ken er geen, zal het pas veranderen dus zal er nooit meer iets veranderen.

  Sorry maar helaas.

  En lekker toetsenborden verder, en klagen en schelden en vloeken op….!!!???

  Gladiator
  Wens jullie het beste allemaal!!

  Like

 21. Yep, neger heeft het goed verwoord, klagen, klagen en no balls.

  De sleutel tegen onze ondergang ligt in touw en politici….

  Like

 22. Jack vanderVeen // september 15, 2018 om 10:20 //

  De alcoholist, men kan hem alles laten zeggen voor een glas “water” tijdens zijn speech.
  Doch hier heb ik twee brandende vragen:
  1. Hoe krijgt hij negers aan het werk?
  2. Wat hebben 10 miljoen banen voor nut bij een geboorteoverschot van 40-60miljoen per jaar?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s