Nieuw

DOJ Invites 24 State AGs to Jeff Sessions Meeting About Breaking Up Google, Facebook

On Thursday, the Department of Justice (DOJ) announced that nearly half of the state attorneys general would be invited to a September 25 meeting with U.S. Attorney General Jeff Sessions to discuss whether social media companies are violating anti-trust laws. The DOJ announced the meeting last week, following the congressional testimony of Facebook COO Sheryl Sandberg and Twitter CEO Jack Dorsey.

“Following last week’s statement, the Justice Department received an increased level of interest from state attorneys general in attending the September 25 meeting on tech companies, competition, and free exchange of ideas,” a DOJ spokesman told PJ Media on Thursday afternoon. Due to this increased interest, Sessions has invited more attorneys general.

PJ Media, by Tyler O’Neil September 13, 2018.

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s