Nieuw

Trump Derangement Syndrome Strikes Again: Een universiteitsprofessor schoot in zijn eigen arm uit protest tegen de president

Een langjarige sociologieprofessor aan de Universiteit van Zuidelijk Nevada (CSN) wordt aangeklaagd na het neerschieten van zichzelf op 28 augustus, de tweede dag van het schooljaar, meldde The Las Vegas Review-Journal.

De professor, Mark Bird, nam zijn .22 pistool mee naar een toilet op de campus. Hij plakte een ​​biljet van 100 dollar en een briefje met de tekst: ‘For the conciërge’ op een van de spiegels.

Bird strompelde de badkamer uit, bloedend, voordat hij instortte. Meerderen waaronder minstens één student waren getuige van het voorval voordat een 911-oproep werd gedaan.

Toen de politie ter plaatse aankwam, werden de .22 en een gebruikte kogelhuls op de vloer van de badkamer gevonden.

Getuigen vertelden de politie dat ze een hard geluid uit de badkamer hoorden, maar ze hadden geen idee dat Bird gewapend was of zichzelf had neergeschoten, zo meldt de politie.

“Een medewerker van de universiteit vertelde de politie dat hij Bird’s hand vasthield om hem te kalmeren terwijl anderen probeerden het bloeden te stoppen”. Terwijl hij wachtte tot de autoriteiten zouden arriveren, zei Bird dat hij zichzelf had neergeschoten uit protest tegen president Donald Trump, merkte de politie op in hun rapport. Het rapport werd verder niet uitgewerkt, meldde The Review.

Rond 9 uur ’s morgens werd er een campusbrede sms gestuurd naar studenten en faculteit om hen te laten weten dat de scène veilig was en het vuurwapen was teruggevonden.

In de CSN-blog “The Chronicle” werd het incident kort vermeld, maar er werden geen details verstrekt:

Campus Veiligheid

Vorige week hebben we verschillende vragen ontvangen over het schietincident op de Charleston Campus. Ik wil iedereen laten weten dat de politieafdeling van CSN haar onderzoek heeft afgerond. Een emeritus hoogleraar werd in het ziekenhuis behandeld voor een zelfveroorzaakte verwonding en vervolgens gearresteerd en beschuldigd van het bezit van een wapen op de campus en andere beschuldigingen. Ik waardeer alle uitingen van bezorgdheid en interesse en ik beloof iedereen op de hoogte te houden als de situatie zou veranderen. Gelieve te weten dat als uw afdeling een individueel veiligheidsoverzicht met de CSN Politieafdeling zou willen, u Chief Darryl Caraballo kunt e-mailen naar csnpd@csn.edu.

Volgens Robert Manis, voorzitter van de faculteitsvakbond van het college, Nevada Faculty Alliance, heeft CSN de studenten niet veel details verstrekt, wat heeft geleid tot talrijke geruchten die zich over de campus verspreiden.

“Ze hebben de studenten er nooit echt veel over verteld, behalve dat het opgelost was op de dag zelf van de schietpartij,” vertelde Manis aan The Review-Journal. “Wanneer je niet de volledige details geeft, worden geruchten gek. Het is jammer omdat het de studenten en faculteit erg bang maakte en de geruchten de vrije loop liet”.

Uit verslagen van het Hof blijkt dat Bird vorige maand werd beschuldigd van het afschieten van een pistool binnen een verboden gebied, met een verborgen wapen zonder vergunning en met een gevaarlijk wapen op het school eigendom.

Bron:

https://townhall.com/notebook/bethbaumann/2018/09/12/trump-derangement-syndrome-strikes-again-a-college-professor-shot-himself-in-the-arm-in-protest-of-the-president-n2518266

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Trump Derangement Syndrome Strikes Again: Een universiteitsprofessor schoot in zijn eigen arm uit protest tegen de president

 1. trebor2110 // september 14, 2018 om 00:51 //

  Like

 2. Daar moesten ze ook eens wat zwaar vuurwerk afsteken bij dat Weltschmerz zeg ik ongezien.

  Nog nooit slomere shows gezien dan dat. Geef die gasten een half litertje wodka een uurtje voor ze beginnen met voor ieder een half grammetje pep erin, misschien dat ze dan vooruit te branden zijn.

  De bejaarden in de rij voor de kassa bij mijn supermarkt zijn nog sneller.

  Like

 3. All die TDS patienten mogen van mij het zelfde doen, aanrader; probeer eens tegen de slaap

  Like

 4. Reactie op het artikel : aandachttrekkerij of aandachtsgeil wat u wil

  Like

 5. In tegenstelling tot rechts is links altijd maar weer aandacht aan het vragen. Kunnen ze het niet winnen of zijn ze op de verliezende hand dan worden ze of agressief of ze willen graag zielig gevonden worden. Je kunt ze eigenlijk vergelijken met kleine kinderen. Kleine kinderen kun je ook geen land laten besturen.

  Liked by 1 persoon

 6. Wordt dus niet aangeklaagd wegens het neerschieten van zichzelf zo blijkt verder uit het verhaal.

  Like

 7. Verrder wat Skeeter opmerkt: het hoofd kan een meer definitieve olossing beden. Maar daar is natuurlijk iets meer guts voor nodig.

  Like

 8. ieznogoedh // september 14, 2018 om 12:59 //

  Dr. Lyle Rositer schreef het al, dat links denken gelijk is aan een psychische stoornis en jawel, deze universiteitsprofessor doet niet anders dan Rossiter’s gelijk bewijzen.

  Like

 9. Wat is de volgende stap, met een busje Trump aanhangers platrijden? Dit soort gasten vertonen hetzelfde gedrag als jihadisten maar dan nog gestoorder.

  Like

 10. koddebeier // september 14, 2018 om 17:10 //

  Hij had beter in z’n kop kunnen schieten, iets wat alle linkse op hun verjaardag zouden moeten doen, dan zijn we er tenminste in 1 jaar tijd vanaf !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s