Nieuw

SD-leider Jimmie Åkesson: “Het is een culturele oorlog op ‘leven en dood’ tegen ’68-links”

- Maar dit is toch een toespraak die men tijdens een oorlog houdt? - Ja, en het is een culturele oorlog die gaande is.

De Zweden Democraat Jimmie Åkesson heeft opnieuw deelgenomen aan de populaire talkshow Skavlan van SVT/NRK. Daar verdedigde hij de verklaring van zijn partijgenoot, Mattias Karlsson, dat Zweden zich in een culturele oorlog op overwinning of dood bevindt.

Het was na de vergeefse poging van de Zweden Democraten om als grootste in de parlementsverkiezingen te eindigen dat Mattias Karlsson een onheilspellende post op Facebook plaatste:

“Er is geen tijd om achteruit te leunen of te treuren om gebroken illusies en hoop. We hebben dit niet gekozen, maar onze tegenstanders hebben ons gedwongen tot een existentiële strijd over het voortbestaan ​​van onze cultuur en onze natie. Er zijn slechts twee keuzes: overwinning of dood. Er is maar één weg en die is vooruit.

Het Facebook-bericht kreeg harde kritiek in de mainstream media en werd als bewijs gezien hoe “extreem” de Zwededen Democraten echt is.

Toen de Zweden Democraat Jimmie Åkesson, samen met zijn partner en partijcollega Louise Erixon, deze week deelnam aan SVT’s Skavlan, nam hij echter geen afstand van de post. Integendeel, de partijleider stond vierkant achter het schrijven van Mattias Karlsson.

– Dat is helemaal waar, antwoordde Åkesson, nadat Skavlan enkele delen van het bericht van de groepsleider had opgelezen.

– Maar dit is toch een toespraak die men tijdens een oorlog houdt?, zegt een opmerkelijk verbaasde Skavlan.

– Ja, en het is een culturele oorlog die gaande is. Het is nu 50 jaar na de ’68 revolutie en tijdens deze jaren heeft de ’68-beweging onze samenleving beïnvloed in een richting waar de natie en de nationale identiteit vernietigd wordt, zegt Åkesson.

Wanneer Skavlan beweert dat de post “polariserend” is, antwoordt Åkesson dat het daarentegen eerder een reactie is op een gepolariseerd klimaat. Volgens de SD-leider draagt Karlsson’s inbreng niet bij om de samenleving verder te polariseren, aangezien hij een van degene is die vecht om de natie en de gemeenschap bij elkaar te houden.

– Maar op overwinning of dood?, zegt Skavlan

– Ja, er zijn er veel meer die dat hebben gezegd, en het is waar.

Bron:

http://www.friatider.se/kesson-i-skavlan-det-p-g-r-ett-kulturkrig-med-68-v-nstern

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on SD-leider Jimmie Åkesson: “Het is een culturele oorlog op ‘leven en dood’ tegen ’68-links”

 1. Existentiële strijd om cultuur en natie zijn vlgs mij oprechte woorden.

  Wie dit durft te ontkennen is m.i. de ware vijand van de Zweedse autochtone bevolking

  Zweden is by heritage van de Zweden.
  Wie dit in twijfel durft te trekken, toont zich m.i. een ware vijand van de autochtone Zweedse bevolking.

  Wie de Zweden hun eeuwenoude cultuur durft te ontzeggen, toont zich m.i. een vijand van de Zweden.

  Like

 2. antiislamnu // september 13, 2018 om 22:23 //

  Hij heeft gelijk heel Europa wordt geïslamiseerd met shithol Zweden voor op

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s