Nieuw

Muslim group calls for preacher linked to Trump to be denied UK visa

Franklin Graham YT

Britain’s leading Muslim organisation has called on the Home Office to refuse a UK visa to a prominent US evangelical preacher with links to Donald Trumpand a track record of Islamophobic and homophobic statements.

Franklin Graham, the son of the evangelist Billy Graham, has been invited to preach at a Christian festival in Blackpool this month.

The preacher, who said Trump’s election victory was evidence that “God’s hand” was at work, has called Islam “evil” and “wicked”, claimed Barack Obama’s “problem is that he was born a Muslim” and said Satan was the architect of same-sex marriage and LGBT rights.

The Guardian >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Muslim group calls for preacher linked to Trump to be denied UK visa

 1. polderboy // september 14, 2018 om 05:48 //

  Het artikel in the Guardian blijkt weer eens onvolledig informatie te verschaffen, en daardoor zullen mensen zekerverkeerde conclusies trekken.

  Dank aan Fenixx dat je door het toevoegen van de links tenminste de volledige informatie kunt lezen over Graham.

  1) Graham zag in de verkiezingsoverwinning van Trump de hand van God.
  2) Verder vindt hij de sharia wetten slecht en daarom islam slecht,
  3) Hij ziet in lidmaatschap van islam, waar op afvalligheid nog immer de doodstraf staat, een probleem als het de President van de VS betreft, i.v.m. loyaliteit. Nou en of, als je bedekt dat een moslim de sharia wetten twijfelloos moet onderschrijven van die Allah.
  4) Ook vindt hij dat de kerk tegenwoordig te tolerant is wat betreft zondige zaken, omdat hij vindt dat de kerk vandaag zonden stimuleert. Hij vindt dat Christus gestorven is voor onze zonden, en dan is het in die gedachte onwaardig om allerlei zonden te stimuleren als zijnde christelijk te rechtvaardigen, waarbij hij bijvoorbeeld het homohuwelijk noemt dat door veel voorgangers wordt gestimuleerd. Dat terwijl die voorgangers weten dat dat leidt tot straf in het hiernamaals voor volgelingen, als zij zich bewust onderdompelen in zonden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s