Nieuw

Mohamed kreeg geen uitkering – stak het stadhuis in de fik

Pixabay.

Zweden – Een 31-jarige man uit Palestina is wegens brandstichting in het stadhuis van Simrishamn veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en deportatie. De beweegreden voor zijn misdaad was dat de man ontevreden was met de afwijzing van zijn uitkeringsaanvraag.

Het oude stadhuis in Simrishamn wordt vandaag de dag door de gemeente gebruikt als contactcentrum voor het publiek.

In de namiddag van 20 juli 2018 kwam de Arabische man, Mohamed, met zijn maatschappelijk werker praten over de geweigerde uitkering.

Toen hij zich realiseerde dat hij beslist geen uitkering zou ontvangen, goot hij benzine uit een fles op het tapijt en op een muur naast een kelderdeur bij de ingang. Daarna stak hij het met een aansteker aan en rende uit het gebouw.

De vlammen flakkerde snel op en strekten zich uit over de muren. die ook in brand raakten. Maar een werkkracht handelde snel en wist door zich uit te strekken over de vlammen een brandblusser te bemachtigen en de brand met enige moeite te blussen.

Op dat moment waren er 7-10 medewerkers op het kantoor van het stadshuis, waarvan er drie op de begane grond direct naast de receptie zaten.

De officier van justitie eiste dat de 31-jarige voor levensbedreigende brandstichting zou worden veroordeeld. Volgens de rechtbank is het misdrijf echter niet als levensgevaarlijk te beschouwen, mede omdat “het onwaarschijnlijk is dat de brand zich verder zou kunnen verspreiden naar een dichtbevolkte woonwijk van Simrisham”.

In plaats daarvan werd het drie jaar gevangenisstraf wegens brandstichting van de normale categorie. Na het uitzitten van zijn gevangenisstraf, die in de praktijk twee jaar gevangenisstraf wordt – omdat Zweden de zogenaamde twee-derde gevangenisstraf toepast – zal de moslim ook worden gedeporteerd.

Mohamed is een Palestijnse staatsburger en wordt sinds september 2014 “getolereerd” in Zweden. Hij heeft asiel aangevraagd in Zweden, maar de Migratiecommissie heeft op 10 april 2018 besloten om hem geen verklaring van vluchtelingenstatus te verlenen, en stelde vast dat hij geen recht heeft op een verblijfsvergunning als vluchteling of, als alternatief, beschermingsstatus nodig heeft. Hij kreeg echter wel een tijdelijke verblijfs- en werkvergunning tot 19 april 2019. Omdat de autoriteiten achtten dat er momenteel “praktische handhavingsbarrières zijn om terug te keren naar de Gazastrook”, waar Mohamed vandaan komt. Mohamed heeft verklaard dat hij een Zweedse vriendin heeft en dat zij van plan zijn om in de herfst te trouwen.

Bron:

http://www.friatider.se/fick-inte-bidrag-d-f-rs-kte-han-br-nna-ner-r-dhuset

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Mohamed kreeg geen uitkering – stak het stadhuis in de fik

 1. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 10:05 //

  Castreren zodat hij geen potentiële criminele nakomelingen kan verwekken en per direct deporteren naar broeinest Palestina.

  Like

 2. Republikein // september 13, 2018 om 10:46 //

  Executeren dan maar, kost een beetje.
  Ophangen past wellicht beter bij cultuur, en daar moet je respect voor hebben, maar zo’n gedoe.
  Wat kost een beul eigenlijk tegenwoordig.

  Like

 3. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 10:49 //

  Ik bied mij aan gratis.

  Liked by 2 people

 4. Twee handjes afkappen helpt ook aardig

  Liked by 1 persoon

 5. ReaGluurder // september 13, 2018 om 13:17 //

  De vermiste Nederlander in Noorwegen kan ook slachtoffer geworden zijn van de Noorse Verrijking. In zijn waarschijnlijk gejatte phone is een duitse simkaart gestopt! Kan mij er van alles bij voorstellen…

  Like

 6. Hoe durven die vuile ongelovige vieze dhimmie Zweden een moslim met goddelijk recht een uitkering te weigeren…weten ze dan niet dat ze slechts mogen leven om te dienen? Zo staat het geschreven, alles wat de rechterhand vast heeft is van Bassie….euh….mophammed.

  Islam is een blijvend probleem, dat niet opgelost kan worden met logica, argumenten of enig ander menselijk gebaar. Islam is anti leven en anti mens zijn, tgericht op totale onderwerping van de geest aan het grote niets, en daarom tegenstrijdig met het leven zelf.

  Hoe moeilijk is het om te luisteren naar wat ze zelf zeggen? Vijf keer per dag roept men op tot de dood van ONS ! En wij dat ongedierte dan nog te vreten geven? Stelletje mafklappers …..

  Like

 7. Jeanette K // september 14, 2018 om 11:02 //

  Gingrich: Palestina is uitgevonden.

  Like

 8. Terug kan natuurlijk niet omdat daar oorlog heerst. Dus da maar eenzame opsluiting. Op water en brood en laten werken voor zijn centen. Wasknijpers voor Palestina.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s