Nieuw

Man krijgt hartaanval – negers beroven zijn winkel

Drie mannen in de staat Washington worden op camera vastgelegd als ze een winkelbediende negeren die voor een schijnbaar medisch probleem voor hen instort, waarbij de twee jongeren in plaats daarvan om hem heen stappen om de winkel te beroven.

De politie in Auburn, Washington, is op zoek naar de twee jonge mannen die nog tieners lijken te zijn, plus een volwassen man die zaterdag voorafgaand aan het incident met hen in de winkel was, aldus de autoriteiten.

De niet met naam genoemde winkelmedewerker bevindt zich in kritieke toestand in een ziekenhuis en vecht voor zijn leven, zeiden de autoriteiten. De man kreeg een hartaanval volgens ABC-partner KOMO in Seattle.

Winkelmanager Angela Sharapova vertelde KOMO dat de tieners wegliepen met $ 178. “Het breekt gewoon onze harten”, zei ze. “We bidden gewoon tot God dat hij het haalt.”

Het incident begon zaterdag om ongeveer 17:41 uur, zei de politie van Auburn. Het begon met een van de jonge mannen, die een tiener lijkt te zijn, die een peperoni-stick van de toonbank oppakt en een tweede overhandigt aan de andere jonge man, zo is te zien op de bewakingscamera van de winkel.

Wanneer de oudere man die met hen de winkel binnenkwam, dan probeert te betalen voor een ander voorwerp, lijkt de wqinkelbediende hem ook voor de twee pepperoni sticks te willen laten afrekenen, en volgt er een twist, meldde KOMO.

De jonge steelneger die eerst de pepperoni stick pakte, overhandigt de medewerker vervolgens een biljet van $1, waarna de medewerker rond de balie loopt om beide jonge negers te confronteren. Hij begint dan terug te gaan rond de toonbank naar de kassa, maar valt over in een plank met waterflessen en dan naar de vloer, toont de video.

Een van de jongens reikt dan naar beneden om zijn dollarbiljet terug te nemen van de ingestorte winkelbediende.

De winkelmedewerker ligt op de intensive care van het ziekenhuis in Auburn, meldde KOMO.

De Politie Auburn zoekt de hulp van de gemeenschap bij het identificeren van de drie negers die in de winkel op het tijdstip van het incident worden gezien, en vraagt of mensen met informatie de politie willen bellen op 253-288-7403.

Bron:

https://abcnews.go.com/US/young-males-ignoring-store-clerk-collapses-front-rob/story?id=57742673

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Man krijgt hartaanval – negers beroven zijn winkel

 1. ach wat netjes de helpende hand stelt de dagopbrengst veilig en bellen snel 911 voor medische hulp

  Like

 2. Eugene de Groot // september 13, 2018 om 13:38 //

  Untermenschen. Less than human beings.
  Should be treated as such.

  Like

 3. Tia zo zijn nickers.

  Like

 4. Ja het is verschrikkelijk maarrrr…… het is wel een heel mooi divers plaatje en dat is het enige wat nog telt, dussss…… 🙂

  Like

 5. Jack vanderVeen // september 13, 2018 om 17:20 //

  We zijn in de hele wereld van negers geen ander beeld gewend. Lijkt wel genetisch, dus ras, bepaald.
  Overigens, wie denkt dat bidden helpt heeft het heel erg goed mis.

  Like

 6. CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 17:24 //

  Tsja, dat krijg je als je negers behandelt als fatsoenlijk publiek. In Afrika begreep men dat destijds en stelde men de Apartheid in. Kijk ook naar wat er gebeurt als deze Apartheid zogenaamd afgeschaft wordt en zelfs omkeert; grootschalige criminaliteit, economische neergang en aanverwante ellende.

  Hei is dus met een samenleving met negers kiezen voor dystopie of Apartheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s