Nieuw

Gulags were ‘compassionate’, ‘educational’ institutions, say trans rights campaigners

Students at a leading London university have been condemned as blind to reality after defending the system of Soviet Gulag labour camps where thousands perished as “compassionate” places of rehabilitation.

Trans rights campaigners at Goldsmiths University described the Gulags as benign places where inmates received education, training and enjoyed the opportunity to take part in clubs, sports and theatre groups.

In fact most historians agree they were a brutal network of labour camps used by Stalin’s Soviet dictatorship to incarcerate internal opponents and so-called “enemies of the state”, resulting in the death of more than an estimated 1.05 million people.

The Telegraph >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Gulags were ‘compassionate’, ‘educational’ institutions, say trans rights campaigners

  1. Republikein // september 13, 2018 om 23:26 //

    Dat gold toch voor een klein geselecteerd groepje interlectuelen.
    Die gaven elkaar les, dat klopt.
    Volgens mij is daar de disc test ontstaan.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s