Nieuw

Frans boek over seksuele voorlichting voor kinderen ‘promoot’ dat blanke vrouwen baby’s maken met Arabieren

Nathan is een van de weinige uitgevers in Frankrijk die profiteren van overheidscontracten, zodat hun boeken worden gelezen door bijna alle Franse schoolkinderen.

Nathan heeft nu een handleiding voor seksuele voorlichting gepubliceerd met de titel “Hoe maak ik baby’s? Het 32 pagina’s tellende boek, dat geschreven is voor kinderen vanaf 5 jaar, zal aan de door de Franse staat gerunde kleuterscholen worden gegeven, met miljoenen kinderen.

Laatst had ik deze tweet al in de ‘cartoons‘ gezet, maar toen wist ik niet meer dan wat daar in stond, Fub.

Het boek beantwoordt vragen als: “Hoe is het om verliefd te zijn”, “Wat betekent het om de liefde te bedrijven? Als typisch voorbeeld wordt in het boek een gemengd ras paar afgebeeld, met een blanke vrouw en een man met Arabisch uiterlijk, getekend op de pagina’s om kinderen te helpen begrijpen “hoe baby’s gemaakt worden”.

Natuurlijk is er niets mis met interraciale paren, maar waarom is het altijd gericht op migrantenmannen die seks hebben met blanke vrouwen? We zien nauwelijks een vrouw met een hoofddoek afgebeeld die date of seks heeft met een blanke man.

In de reclame zien we hetzelfde fenomeen en in de comments onder dit stuk; “De oorlog tegen blanken in de reclame” heb ik inmiddels bijna 70 voorbeelden verzameld. Er zit een bewuste agenda achter, want niet gestoeld op enige representativiteit. Dat het stuk voor stuk joodse reclamebedrijven zijn berust op puur toeval.

Dezelfde tendens is te zien in een Zweedse campagne die zich ook richt op migranten die seks hebben. Op de website zien we nauwelijks vrouwen met hoofddoekjes die daten of seks hebben met blanke mannen.

In Frankrijk bekleedt uitgeverij Nathan een leidende positie in drie facetten van het uitgeversbedrijf, in het bijzonder Literatuur, Onderwijs en Referentie.

Volgens het bedrijf staat onderwijs al meer dan 130 jaar centraal in de activiteiten van het bedrijf en is het een van de bekendste merken van Frankrijk.

Nathan is ook een uitgever die niet vreemd is aan controverse; vorig jaar werd in hun wiskundeboek voor middelbare scholieren een wiskundeprobleem over de verdrinkingsdood van migranten aan de orde gesteld.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/french-book-on-sex-education-for-children-promotes-white-women-having-babies-with-arabs/

Het is niet alleen in Zweden zoals Voice of Europe als voorbeeld aanhaalt:

Fins basisschool seksuele voorlichting boek

Zweedse seksvoorlichtingsfolder voor nieuwe immigranten

Zweedse roodgroene regering gaat miljoenen kronen investeren – om asielzoekers te leren hoe ze seks moeten bedrijven 

België: Rel om seksgids voor 10-jarigen

Zweedse T.V. viert de publicatie van het zoveelste nieuwe sekshandboek voor asielzoekers

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

In alle bovenstaande voorbeelden gaat het om gekleurde mannen met blanke vrouwen.

En omdat wij natuurlijk lang niet al het nieuws oppikken, is het niet heel vreemd om te veronderstellen dat het ook in de niet genoemde Europese landen voorkomt.

Het is een uitroeiingsoorlog tegen het blanke ras.

Op een andere website kwam ik nog twee pagina’s uit het Franse voorlichtingsboek tegen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

21 Comments on Frans boek over seksuele voorlichting voor kinderen ‘promoot’ dat blanke vrouwen baby’s maken met Arabieren

 1. Republikein // september 13, 2018 om 18:22 //

  Juist, agenda.
  Hier ook trouwens, maar dat wisten we al.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 18:29 //

  Dergelijke misselijkmakende propaganda heeft er tot dusver toe geleid dat er inderdaad abjecte rassenmenging heeft plaatsgevonden, en wel in die mate dat de vrouw uiteindelijk – met of zonder kinderen – à la Anne Lok als slachtoffer achterbleef.

  Er zijn globaal 2 mogelijkheden:

  1. De vrouw blijft achter met kroost, en de maatschappij draait op voor de kosten. Vadertje kleurling is er vandoor.

  2. De vrouw blijft alleen achter, en de vader ontvoert het kind of kinderen naar zijn thuisland. Een nog verschrikkelijker scenario voor de vrouw.

  In minstens één geval werd de vrouw én het kind door vader Turk vermoord en begraven in de duinen. (Okan O.)

  Tel uit je zegeningen met de multiculturele ellende.

  Het advies aan alle blanke vrouwen: ga NOOIT met deze genenkneedsels in zee, uiteindelijk zul je het zwaar betreuren

  Liked by 1 persoon

 3. @CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 18:29 /

  Zie de schrikbarende cijfers in:

  https://fenixx.org/2018/03/27/de-oorlog-tegen-blanken-in-de-reclame/

  Liked by 1 persoon

 4. Verdikkeme. Had ik hem bijna net af, ben je me voor.
  Prullenbak! Waar ben je?

  Liked by 1 persoon

 5. CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 18:50 //

  Met dank voor de link, Fubar, ik ga dit nazien.

  Naschrift: deze prulwerkjes met rassenmengings-propaganda waarschuwen natuurlijk niet tegen de misogyne aard van de nota bene gepropageerde ‘mannen’.

  Ook waarschuwen ze niet voor de consequenties van het nageslacht: de aangeprate barbaren zijn zelf niet zelden van INCESTUEUZE komaf. En ook waarschuwt men in de huwelijks- Donald Duckjes niet voor het te verwachten IQ van het nageslacht: dat kon wel eens beduidend minder zijn dan dat van de moeder.

  Alle seinen staan ook op rood, terwijl recent nog een Turkse moslimlarf van een jaar of zeventien een door hem zwanger gemaakt meisje wilde neersteken met behulp van vrienden, hij wilde niet vader worden van het kind van een blanke hoer. Steeds als je denkt dat het niet erger kan met de genetisch achtergestelden, gebeurt er toch weer iets wat de voorstelling te boven gaat.

  Liked by 2 people

 6. koddebeier // september 13, 2018 om 19:08 //

  Hang dat soort landverraders op !!

  Like

 7. Wachteres // september 13, 2018 om 21:33 //

  De EU-leiding adviseerde ons ook al om te gaan ‘mengen’ met hun geliefde vluchtelingen.

  God-zij-dank ben ik te oud.

  Like

 8. Von Puffelen // september 13, 2018 om 22:25 //

  Liked by 1 persoon

 9. Kraftavilqa // september 14, 2018 om 03:21 //

  Sgenocide van blanken en geen piep van de VN ’t lijkt jandorie wel institutioneel ratzisme. Maar ze komen er nog wel achter die zwartkopjes als er geen Blanken meer zijn om op te parasiteren.

  Like

 10. Reinier Vangie // september 14, 2018 om 04:27 //

  Ik denk toch dat de meeste blanke vrouwen zullen zeggen geen zwarte Aids pijp in mijn lijf.

  Like

 11. ” Dat het stuk voor stuk joodse reclamebedrijven zijn berust op puur toeval.”

  Maar toch even wel vermelden, niet waar? Is puur toeval, maar … joden. Nee, omdat het puur toeval is, is dit geen antisemitisme. Wat denk je nou wel, Numan? Hoe haal je het in je botte kop om het woord antisemitisme te gebruiken. Dit is puur toeval. Dat het stuk voor stuk joodse reclamebedrijven zijn. Puur toeval! Hadden ook puur toevallig allemaal Nederlandse of Uruguayaanse bedrijven kunnen zijn, toch?

  Liked by 1 persoon

 12. Als ouder heb je ook je verantwoording. Ik gebruik de school indoctrinatie als aanknoping de andere kant te laten zien. Ik beloof je…heel efficient.

  Like

 13. Reinier Vangie // september 14, 2018 om 09:45 //

  Het is niet zo zeer de islam die zo achterlijk is maar de westerse overheden en ander ziek gepeupel die ons de les wil lezen. Natuurlijk vinden die islam demonen dat prachtig.

  Like

 14. Uitgeverij ‘Nathan’. Juist ja. Steeds weer dezelfde ratten.

  Like

 15. syberspees // september 14, 2018 om 11:22 //

  @CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 18:29 //
  Dit is ook mijn ervaring. Tenminste daar waar ik het om mij heen zie
  Blanke vrouwen die met moslims gaan, zijn relaties gedoemd te mislukken.
  Uiteindelijk kan de vrouw haar blinddoek niet meer ophouden en blijkt het cultuurverschil toch te groot.
  En het gekke is omgekeerd , dus een blanke man met een Arabische vrouw of iets dergelijks. Daar hoor je erg weinig over

  Like

 16. @H. Numan // september 14, 2018 om 06:38

  Je hebt liever dat we, net als de Nederlandse media doen als het islamitische daders betreft, de daders maar ongenoemd laten ?

  In het eerste geval vind je het waarschijnlijk kwalijk, en als we het dan niet doen, vind je het ook kwalijk. Dat is niet erg consistent.

  Liked by 1 persoon

 17. Je kan het hem niet echt kwalijk nemen, het joden-taboe is door de mainstream van jongs af aan erin geïndoctrineerd. Gelijkaardig aan wat ze nu met de moslims proberen.

  Like

 18. Het Is een kwestie van een knop, die moet enkel even om.

  Like

 19. Scrutinizer // september 14, 2018 om 19:38 //

  Ach weet je, als een wicht zo beinvloedbaar is door een foldertje en geen realiteitszin bezit, en niet zelfstandig nadenkt, dan zou ze in pakweg de jaren ’50 – ’80 wel gevallen zijn op een stoere (weliswaar blanke) nozem of punker o.i.d. Dat is het soort vrouwen dat altijd wel geeindigd zou zijn als single mother in de bijstand met 2 kinderen van een verschillende vader, waarbij elk van hen een werkloze dronkaard met losse handjes was. In wezen veranderde alleen het kapsel van de dader en het motief van zijn aggressie: de roes van de drank of van wat anders, wat maakt het uit?

  Like

 20. Een buurvrouw onder mij doodgestoken door haar vriend met een kleurtje, ze had 2 kleine gekleurde kinderen
  Is ook reclame van een grote bruine man in bruine onderbroek die danst met een witte dame, het gaat over deodorant, ik zap gelijk door

  Like

 21. Scrutinizer // september 14, 2018 om 19:38
  Ach weet je, als een wicht zo beinvloedbaar is door een foldertje en geen realiteitszin bezit, en niet zelfstandig nadenkt, dan zou ze in pakweg de jaren ’50 – ’80 wel gevallen zijn op een stoere (weliswaar blanke) nozem of punker o.i.d. Dat is het soort vrouwen dat altijd wel geeindigd zou zijn als single mother in de bijstand
  ————-

  Stap maar over de gedocumenteerde cijfers die het verschil aangeven tussen zwarte en blanke ‘vaders’, heen. En denigreer die blanke ‘onderklasse’ ook nog even en passant. Het is wel die blanke onderklasse die dit land gebouwd heeft. Niet de geldgoochelaars. Die hebben er alleen van geprofiteerd zonder zelf productief te zijn.

  Zwarte vaders leveren voor 80-90% alleenstaande moeders op, aan de bovenkant van die marge als de moeder blank is. En ja, de huwelijkse trouw, en na kinderen is onder blanken ook afgenomen de laatste 50 jaar (goh hoe zou dat nou toch komen) maar is nog steeds, gelukkig, absoluut onvergelijkbaar met negers.

  Negers deden dat altijd al, blanken pas nadat hun samenleving gecorrumpeerd is door cultureel marxisme en genderideologie en feminisme. Stuk voor stuk (((bosljewisten))).

  Je kletst maar wat. Om je Libertarische – smijt alle grenzen weg – sprookje dat nergens op slaat en onze ondergang propageert maar uit te dragen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s