Nieuw

Frankrijk: Afrikanen enteren dagelijks de vrachtwagens naar Engeland – voor de ogen van de politie

Screenshot YouTube

Het is een stralende dag in het Franse Ouistreham, het nieuwe Calais. Tientallen illegale immigranten uit Afrika wachten in de straten van de slaperige havenstad op hun kans. Dagelijks rijden er vrachtwagens door de stad in de richting van de veerboot, die hier drie keer per dag richting Groot-Brittannië vertrekt. Zodra er een vrachtwagen opduikt, rennen de mannen ernaartoe en proberen erop te klimmen.

Dag en nacht proberen de Afrikanen, de meesten van hen uit Soedan, op de vrachtwagens te komen – ze laten geen gelegenheid voorbij gaan, meldt Sky News. De tactiek is eenvoudig – de eerste groep rent de vrachtwagen achterna en opent de achterklep. De vrachtwagenchauffeur merkt dit en wordt gedwongen om even later te stoppen om het te sluiten. Op het moment dat hij weer in de vrachtwagencabine stapt, komen de Afrikanen tevoorschijn, openen de achterste laadklep weer en klimmen er in. Nu heeft hij de “verstekelingen” aan boord. De politie houdt hem tegen en jaagt de illegalen er weer uit. Onaangedaan proberen tientallen mensen onmiddellijk terug te springen op de vrachtwagen terwijl deze zich in beweging zet – voor de ogen van de politie. Respect voor de staatsmacht – geen kans.

Tijdens een nieuwe controle door de politie bij de haveningang worden vier Afrikanen in de vrachtwagen gevonden, maar de verslaggever vermoedt dat iemand zich heeft kunnen verstoppen en nu illegaal Groot-Brittannië binnenkomt.

Sky News verslaggever Mark Stone interviewt vervolgens een aantal van hen. Ze komen uit Soedan en zijn tussen de 14 en 17 jaar oud, zeggen de mannen. Ze willen allemaal naar Engeland: “Mijn broer is er al. Hij is hier ook vandaan begonnen”, zegt de naar eigen zeggen 14-jarige.

Onmiddellijk daarna conflicteren twee lokale vrouwen met elkaar. Ze heeft geen problemen met de migranten, zegt de een. “Ja, er zijn hier veel, ze rennen achter de vrachtwagens aan, maar ik voel me niet bedreigd”, zegt ze. De andere vrouw bestrijdt dit. “U weet toch wat er met ons in Parijs is gebeurd. Ik werd in de metro bedreigd door zeven Arabieren, terwijl ik stond en zij daar zaten. Ze hebben me verwond, mijn zoon heeft er een litteken op zijn gezicht aan overgehouden. U heeft geen idee wat u te wachten staat, mevrouw”, antwoordt ze. Ook hier, op de straat van het Franse havenstadje Ouistreham, wordt de diepe maatschappelijke verdeeldheid duidelijk, die zich momenteel door heel Europa verspreidt.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/12/frankreich-junge-afrikaner/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Frankrijk: Afrikanen enteren dagelijks de vrachtwagens naar Engeland – voor de ogen van de politie

 1. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 10:09 //

  Is het nou zo moeilijk om een slot op die klep te monteren. Kost weinig en bespaart een hoop ellende.

  Liked by 1 persoon

 2. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 10:13 //

  Je kan er ook hoogspanning op zetten zwart zijn ze al.

  Like

 3. Waarom niet opsluiten en zo snel mogelijk deporteren. Ik ben begin jaren ’90 voor minder Bulgarije uitgewezen. Vette stempel persona non grata in je paspoort en oprotten.

  Like

 4. Republikein // september 13, 2018 om 10:19 //

  Wie wil er niet graag bij zijn familie zijn.
  Zet ‘m op jongens, jullie kunnen het want het grootste hielbeen.
  De Nederlandse Hassan geeft er een snok aan.

  Like

 5. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 10:19 //

  Ja maar u bent waarschijnlijk niet zwart.

  Like

 6. Raymond Kalle // september 13, 2018 om 10:58 //

  Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat Amsterdoom echt overspoeld wordt door de Negers. In Parijs heb je er al 5.000.000. Kan niet lang meer duren.

  Like

 7. Het is verbazend gemakkelijk de achterdeuren van die vrachtwagens te kunnen openen.
  Is er geen systeem te bedenken dit praktisch onmogelijk te maken voor onbevoegden?

  De oplossing is zo doodsimpel: vanwege illegale grensoverschrijdingen in preventieve hechtenis nemen in afwachting van repatriëring naar Marokko en vandaar een enkele reis richting het voormalige thuisland.

  Tegen de mensenrechten en de vluchtelingenverdragen?
  Bij het grof vuil die gedateerde linkse trucs om onze verzorgingsstaat om zeep te helpen.

  Die zijn pas tevreden als de gehele bevolking van Afrika hier is gearriveerd en de blanke bevolking zich niet meer buiten durft te wagen.
  En de enkele autochtoon die zich gewapenderhand verzet (uit zelfverdediging) wordt opgesloten vanwege racisme, discriminatie, openlijke geweldpleging t.a.v. kwetsbare etnische minderheden (tegen die tijd dus meerderheden) en het stemrecht ontnomen.

  Want die racist zou wel eens op een populist kunnen gaan stemmen.

  Like

 8. trebor2110 // september 13, 2018 om 13:23 //

  als ze nu eens een paar vrachtwagens die makkelijk in te klimmen zijn er langs later rijden , vrachtauto de boot op en varen richting Afrika , en in Afrika aangekomen wens je ze een fijne tijd in Groot Brittannia .

  Like

 9. Laat ze maar lekker door naar Engeland gaan. Snel die Brexit doorvoeren en klaar zijn we. Niet omdat het negers zijn (ik ben nl. geen rascist) maar ben niet zo gecharmeerd van moslims. Daar hebben ze het zelf naar gemaakt!

  Like

 10. CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 18:13 //

  Natuurlijk, Gekloot, laat al die negers maar naar Groot Brittannië vluchten en de zooi daar compleet ontwrichten.

  Binnen de kortste keren zitten we hier dan met allerlei allochtone Britse vluchtelingen. But wat, there’s more…

  Als de negerbendes ontdekken dat alle welvaart met de Britten het land uit verdwenen is, komen ze de Britten weer achterna richting vasteland West-Europa.

  Waar negers zijn is controverse, ellende, armoede, strijd en criminaliteit. Dus wat kun je het beste doen om dat te voorkomen? Hetzelfde geldt voor moslims.

  Like

 11. Gekloot; ik vindt mezelf best wel rascist, ik moet die luie steel kaffers niet en de inteelt troep in en rond het midden oosten ook niet.

  Liked by 1 persoon

 12. dit is toch simpel op te lossen, gewoon paar lok trailers, grapjassen aan boord, doorrijden op RORO , handje of wat mariniers, de zaak afsluiten en zo terug naar Afrika. beetje ferry dag of 3 varen, en de cirkel of live is rond….

  Liked by 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel // september 13, 2018 om 23:44 //

  Leuk hier een paar commentaren te zien waar ik ook aan dacht, waarom zijn die trucks niet beter afgesloten ? Het kan wel degelijk. Een wagen die aan enige kant van zeil (opzij of bovenop) is dat is bovendien vragen om problemen.
  Maar wat mij bovenal blijft verbazen; waarom willen ze naar Engeland ? Hebben ze daar hoge uitkeringen, worden ze daar met open armen ontvangen, wat is het dat ze niet in Frankrijk willen blijven of doorreizen naar Duitsland ? Reed aanwezige familie kan toch niet het enige zijn ?

  Like

 14. Gekloot // september 13, 2018 om 13:27
  Laat ze maar lekker door naar Engeland gaan. Snel die Brexit doorvoeren en klaar zijn we. Niet omdat het negers zijn (ik ben nl. geen rascist)
  ——————-

  Dat veranderen we nog wel ….

  Liked by 1 persoon

 15. Volgens mij is het dat de britten kiezen voor islam. Londen, moslim mayor Sadiq Kahn
  En vele moslimburgemeesters, Theresa May zo gek als een deur
  Als patriot heb je het daar zwaar, extreem zwaar
  Het is islam wat de klok slaat
  Islam, heilig verklaard
  Daarom willen ze daar naar toe
  Geen weerstand
  Eigen volk laatst, dat is daar de trend

  @ Tijl Uylenspiegel

  Like

 16. Rommel // september 13, 2018 om 10:17
  Waarom niet opsluiten en zo snel mogelijk deporteren. Ik ben begin jaren ’90 voor minder Bulgarije uitgewezen.
  ————-

  Ik ben Italië uitgewezen, in ’84 ofzo, kreeg ik een papiertje dat ik gratis met de trein mocht (nou dat hebben ze geweten), naar de dichtstbijzijnde grensovergang mits in het Noorden.

  Voor de laatste zin was mijn Italiaans steevast niet toereikend genoeg.

  En de rest heb ik al eens verteld. Moraal van het verhaal: die papiertjes zijn zinloos. Hooguit word je nog eens opgepakt en krijg je er nog een.

  Like

 17. Wonen in Engeland heeft voordelen, onder andere dat de registratie van waar je woont relatief is, een garagebox is voldoende. Verder geen voordeurdelers regels, uitkering is betaling van huur, stroom, water en zakgeld, dus alle tijd voor handeltjes en moskee. En gezien de zwartheid van sommige steden en de onmacht en politieke onwil van veel politie korpsen om op te sporen en te vervolgen als er mislams in het spel zijn maakt dat het een soort vrijhavens zijn, en elke migrant kan zo een thuis vinden dat precies is als thuis maar dan met gratis geld en vrijwel ongestraft plunderen en verkrachten in blanke woongebieden.
  Als politiemensen zelf in de vrije tijd niet beschermd word door collega’s maar uitgescholden en onbeschoft behandeld als ze slachtoffer worden van misdrijven dan weet je hoe diep de boel is gezonken. Van de hulpvaardige “bobby” in de 70 en 80er jaren tot onbeschofte klonen uit een slechte Hollywood film.

  Ik heb vanaf 70 tot heden de aftakeling van Engeland gezien. Het is echt triest hoe dat land kapot is gemaakt door Labour. Bejaarden die hondenvoer eten en in strenge winters dood vriezen omdat het pensioen niet toereikend is voor mensenvoedsel en verwarming.

  Mijn hart huilt.

  Like

 18. Stempel in paspoort dat wordt niks met dat volk.
  Ze hebben meestal geen paspoort en als ze er een met stempel hebben, verliezen ze die wel.
  Beter is in grote letters een op het voorhoofd tatoeëren. Dat wordt niet zo makkelijk verloren en veel makkelijker te zien.

  Like

 19. Wachteres // september 14, 2018 om 14:56 //

  Helemaal eens, Duchesne om 9.29u.

  Ik ben helemaal gek op GB, wij komen er jaarlijks, hebben er ook familie wonen en het is verschrikkelijk om te weten dat dit land kapot gaat.

  Het meest sfeervolle land van de wereld …

  Like

 20. …sorry ,Wachteres, Frankrijk is mijns inzines het mooiste land ter wereld, echt waar, net die rafinesse die Engeland mist.. en ook Frankrijk is compleet verziekt door de mislams… Beide landen hebben onze cultuur enorm beinvloed, en ons denken en overdenken…..en nu denken ze zelf niet meer na….”suicide through islamisation”

  Onze nakomelingen zullen ons vervloeken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s