Nieuw

Eric Trump zei “sjekels” – Joden in paniek

Eric Trump heeft de Joodse machtselite achter de broek zitten – na het zeggen van “sjekels”.

Donald Trump’s zoon Eric Trump werd gisteren tijdens het programma  “Fox & Friends” geïnterviewd over een onlangs gepubliceerd en door de linkse media zeer gewaardeerd smerig belasterend boek gericht tegen de president.

Trump zei dat de auteur van het boek, Watergate-journalist Bob Woodward, het boek alleen maar had geschreven om “drie extra sjekels” te verdienen en dat het in de media veelbesproken zou worden, omdat deze een hekel aan Donald Trump hebben.

Het gebruik van de term sjekels – een oude munt die nog steeds in Israël wordt gebruikt – heeft de Joden overstuur gemaakt. De neoconservatieve oorlogshitser Bill Kristol heeft onder andere gevraagd of Eric Trump “te dom is om te weten dat hij antisemitisch is”.

Hieronder volgen de tweets van Yair Rosenberg, een vijand van de vrijheid van meningsuiting, die beweert dat de term antisemitisch is, en de journalist Jonathan Weisman, die Eric Trump verbindt met de radicale antisemitische online krant Daily Stormer.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Eric Trump zei “sjekels” – Joden in paniek

 1. Vinger precies op de plek

  Like

 2. Republikein // september 13, 2018 om 20:52 //

  Nou, er is veel meer onweer in huize Trump, na orkanen verdwijnen ineens veel mensen, foetsie, en de slachtoffers na de laatste windvlaag op de Dom. Rep. zouden zijn opgeschroefd door huiliehuilie weg met de blanken snowflake_achterlijk rapaille, en dat heeft pa Trump gezegd.
  Erik Engerd is gelukkig al dood, je weet wel, ren je rot.

  Like

 3. trebor2110 // september 13, 2018 om 21:04 //

  Trump zei dat de auteur van het boek, Watergate-journalist Bob Woodward, het boek alleen maar had geschreven om “drie extra sjekels” te verdienen

  3 Sjekel is 0,69 Eurocent en is dat dan per boek , als je dan een miljoen boeken verkoopt loopt het bedrag aardig op .

  Like

 4. trebor2110 // september 13, 2018 om 21:07 //

  Erik Engerd is gelukkig al dood, je weet wel, ren je rot.

  Nee Republikein dat was Martin Brozius .
  Erik Engerd was de stratenmaker op zee show .

  Liked by 1 persoon

 5. Erik Engerd (Joost Prinsen) leeft nog en is 76 jaar. 😉

  Like

 6. En… vroeger zei men al: “een echte jood verkoopt zelfs zijn eigen moeder als ie er een dubbeltje aan kan verdienen.”

  Like

 7. Von Puffelen // september 14, 2018 om 14:04 //

  Is sjekelrekel ook “antisemitisch”?

  Like

 8. Mijn vader zei altijd ‘voor een paar rupees’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s