Nieuw

De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De Islamisering van Europa zal uitmonden in burgeroorlog!

 1. Dan zullen mijn billen geen pijn meer doen omdat ik al op leeftijd ben maar mijn arme kinderen en kleinkinderen. Ben in het verleden uitgemaakt voor alles wat lelijk was maar dat deerde mij niet. Maar met die enge regeringen die we hebben gehad zakt dit mooie Nederland steeds verder af. Maakt mij verdrietig. Het zal wel te laat zijn om het tij te keren maar we kunnen wel proberen het te stoppen die immigratiestroom!

  Like

 2. Scrutinizer // september 13, 2018 om 16:04 //

  Mooie compilatie. Maar wat is de informatieve waarde ervan nog anno 2018?

  Like

 3. Weet je waar ik persoonlijk nou van kots dat defaitisme van Nederiglanders voor dat er ook maar iets gebeurt is een schot gevallen laten ze het kopje al hangen en lullen ze verslagen .
  Echt serieus wat een ziellige vertoning confrontatieschuw en ondertussen lopen ze het enige wat ze tot nu toe geredt heeft keer op keer van de islam namelijk het Christendom te bashen en voeren zo de Agenda uit waar ze eigenlijk tegen zijn maar het niet eens in de gaten hebben .
  Ja want op TV zus en zo blah blah en in het nieuws dit en dat ………………Oh wacht even diezelfde tv waar je dagelijks over loopt te kankeren dat het leugenpers is die tv ? datzelfde nieuws dat je nul vertelt over islam terrorisme ?
  Diezelfde tv die je constant pedofilie en het Christelijke geloof met elkaar probeert te verbinden die tv ? en hoernaal.
  Je bent er mooi ingetrapt je vecht net zo hard mee tegen je eigen volk cultuur en sameleving en vervolgens loop je te janken en laat je het hoofd hangen .
  Ipv dat je je kop opheft je medemens blanke Europeaan steunt en meestrijdt help je mee aan je eigen ondergang .
  En dan zeggen dat links geestesziek is proficiat jongens en vooral voor die buis blijven hangen .
  https://charismatismus.wordpress.com/2018/09/12/weshalb-wir-das-fest-maria-namen-feiern/

  12 September 1683 slag om Kahlenberg 1529 slag om vienna zeeslag bij Lepanto 1571.
  Wat hadden deze gemeen ? allen werden ze geleidt door Christenen .
  Gaat het al een beetje dagen waarom het Christendom zo gebashed wordt in de media ? het enigste orgaan dat ooit met succes weerstand heeft geboden en de islam overwonnen heeft feit!.

  Overigens dit is niet bedoelt als persoonlijke aanval maar meer als een eye opener

  Like

 4. Islam is voor mietjes, islamietjes!
  12 september 2018, toestanden met twitter.
  De berichten zijn niet vriendelijk.
  Daar zit een logica achter, als je als Europeaan / Nederlander steeds maar beledigd wordt door Fascisten van de islam en daarnaast constant tegengewerkt voor door je eigen regering, wat allemaal volksverraders blijken te zijn.
  Dan zing je geen vrolijk deuntje.

  Als daarom je ook nog aangevallen wordt door twitter, nadat mark Zuckerberg met zijn facebook dat heeft gedaan, mensen de vrijheids- van meningsuiting heeft ontnomen,
  dan kan je moeilijk de vrolijkheid zelve blijven.

  Gisteren zag mijn oog eerst het bericht van het zwakbegaafde negerinnetje Silvana Simons, die zeer gefrustreerd raakt nu er nog steeds geen “zwarte Hitler” is opgestaan.
  En later het bericht dat de President Tanzania roept op tot een Afrikaanse bevolkingsexplosie – ‘gooi je voorbehoedsmiddelen weg !’

  En dan moeten wij westerlingen maar wegkijken.
  Oprotten met dat wraaklustend volk
  en de volksverraders van het Westen; Frans Timmermans & Co!

  Like

 5. Von Puffelen // september 14, 2018 om 19:40 //

  Te veel CIA/MI6/etc. tussen de White Helmets.
  “Fearing a scandalous exposure that will reveal the names of many foreign intelligence operatives amongst the WH’s, a decision was taken to extract them through the occupied Golan”
  https://voiceofeurope.com/2018/07/the-white-helmets-are-a-part-of-al-qaeda-dont-let-them-resettle-in-europe-syrian-mp-interview/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s