Nieuw

Collusion dan eindelijk bewezen – niet met de Russen, wel met Google

Een video opgenomen door Google kort na de presidentsverkiezingen van 2016 onthult een sfeer van paniek en ontzetting onder het leiderschap van de Tech-reus, gekoppeld aan een vastberadenheid om zowel de Trump-agenda als de bredere populistische beweging die over de hele wereld opduikt, te dwarsbomen.

De video is een volledige opname van de eerste all-hands meeting van Google na de verkiezing van 2016 (deze wekelijkse meetings staan binnen het bedrijf bekend als “TGIF” of “Thank God It’s Friday” meetings). Verzonden aan Breitbart door een anonieme bron, het laat het mede-stichters Larry Page en Sergey Brin, VPs Kent Walker en Eileen Naughton, CFO Ruth Porat, en CEO Sundar Pichai zien. Het kan hierboven volledig worden bekeken.

Eerder deze week werd bekend dat Google de opkomst onder de Latino-bevolking probeerde op te voeren om Hillary Clinton te helpen, maar alleen om zich rot te schikken dat het meestal solide democratische stemblok in recordaantallen overging naar de GOP. Deze video toont een vergelijkbaar niveau van ontzetting onder de meest spraakmakende figuren van Google.

We zien hier dat deze individuen, die een bedrijf voorzitten met een ongeëvenaarde invloed op de informatiestroom, de motivatie van de Trump kiezers in diskrediet brengen en manieren zoeken om hun enorme invloed te gebruiken om de Trump-agenda tegen te werken.

We horen medeoprichter Sergey Brin Trump-aanhangers te vergelijken met fascisten en extremisten. Brin stelt dat Trump kiezers net als andere extremisten werden gemotiveerd door “verveling”, wat volgens hem in het verleden heeft geleid tot fascisme en communisme.

De medeoprichter van Google vraagt vervolgens aan zijn bedrijf om na te denken over wat het kan doen om te zorgen voor een “betere kwaliteit van bestuur en besluitvorming”.

VP for Global Affairs Kent Walker stelt dat aanhangers van populistische zaken zoals de Trump-campagne gemotiveerd worden door “angst, xenofobie, haat en een verlangen naar antwoorden die er wel of niet zijn”.

Later zegt Walker dat Google zou moeten vechten om ervoor te zorgen dat de populistische beweging – niet alleen in de VS maar wereldwijd – slechts een ‘bliepje’ en een ‘hapering’ is in een historische boog die ‘buigt in de richting van vooruitgang’.

CEO Sundar Pichai stelt dat het bedrijf machine learning en A.I. zal ontwikkelen om wat een werknemer beschreef als “verkeerde informatie” gedeeld door “low-information kiezers” te bestrijden.

Key moments van de speech staan uitgeschreven bij Breitbart >>

Breitbart melkt het natuurlijk nog een beetje uit met wat extra artikelen, wat volledig terecht is in dit zeer ernstige geval:

…APPLAUSE FOR RANT ABOUT ‘WHITE PRIVILEGE’…

…TRUMP CAMPAIGN MANAGER CALLS FOR INVESTIGATION……‘THREAT TO REPUBLIC’…

…’HOLY SH*T’: MEDIA STUNNED……CAN’T SPIN IT…

Nou wisten we natuurlijk al dat Google vol zit met drammende en dreinzende SJW’s, maar dat ze zó schaamteloos verkiezingen over de hele wereld willen sturen:

Google’s pro-islam algoritmes

Google verklaart Angela Merkel ‘Leider van de vrije wereld’

Google verwijdert ei uit de salade emoji om meer “inclusief” te zijn voor vega-nazi’s

Google: Blanken zijn al uitgestorven – wat ons betreft bestaan ze niet meer

“Ze verafschuwen christenen” – Google weigert Pasen te erkennen

‘Google heeft me ontslagen omdat ik witte en Aziatische sollicitanten niet heb afgewezen,’ vertelt een ex-medewerker

Bewijzen tonen aan: Google is een extreemlinks, geweld verheerlijkend bedrijf bomvol drammende SJW’s

Google’s nieuwe ‘Fact-Checker’ is partijdige bullshit

Google gaat met zijn censuurbijl hakken om YouTube politiek correcter te maken

Broken Moral Compass of Google and Silicon Valley

Warum Google Earth keine Kreuze auf Kirchtürmen zeigt

PROOF! Google Manipulates Search Results to Conceal Criticism of Islam and Jihad

Het zal wel toeval zijn, maar:

Of the six(6) Google executive officers, five(5) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 83%. Of the ten(10) Google directors, five(5) are Jews or have Jewish spouses. This is a numerical representation of 50%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the Google executive officers by a factor of 41.5 times(4,150 percent) and overrepresented on the Google board of directors by a factor of 25 times(2,500 percent).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Collusion dan eindelijk bewezen – niet met de Russen, wel met Google

 1. Bestaat ook uit vooraanstaande elite kluwen die amper te ontwarren is en precies weet wat ze doen om de wereld naar hun hand te zetten.

  Like

 2. Video is verwijdert, dus helaas niet te bekijken.

  Like

 3. Echt. Google proves exactly het point.

  Google is eigenaar van You-Tube.

  Like

 4. Bij Breitbart staat die nog wel, die hebben het wel gedownload omdat ze wisten wat er aan zat te komen.

  Daar hebben we helaas de tijd niet voor.

  Like

 5. Eugene de Groot // september 14, 2018 om 11:11 //

  Video verwijderd.
  We hoeven natuurlijk niet te gissen naar de reden.
  Waarheid openbaren = VERBOTEN!
  Breitbart zeg je? Ga ik na het werk voor zitten.

  Like

 6. op 1.02:17 in de vid koelie verkrachting van het woord “infrastructure”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s