Nieuw

Britse gezondheidsdienst raadt blanke vrouwen aan hun baby’s te laten aborteren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Britse gezondheidsdienst raadt blanke vrouwen aan hun baby’s te laten aborteren

 1. OOK ALS ER EEN ZWARTE BABY IN ZIT ?

  Liked by 1 persoon

 2. Beetje rare kop voor deze poster… er staat nl nergens dat dit alleen maar voor blanke vrouwen is!! Dit geldt gewoon voor alle vrouwen ongeacht huidskleur!! Gewoon informatie voor bv abortus.

  Like

 3. koddebeier // september 13, 2018 om 19:08 //

  Dat hele Britse overheidszooitje plus hun regering schijnen ongeneselijk ziek te zijn, de mosselritus of zo daarom kunnen ze het beste dat soort euthanaseren,, dat is beste voor de autochtone Britten !

  Like

 4. @Lisa // september 13, 2018 om 19:07

  Blanken zijn de enigen die kunnen lezen. Dus …

  Like

 5. CurvedAir Bellair // september 13, 2018 om 21:02 //

  @Lisa:

  Ehh, nee, want er is over nagedacht. Denk maar na: het gedrag van niet-blanke vrouwen is niet zodanig dat zij snel anticonceptie wensen, omdat hun groep voor het grootste deel uit moslima’s bestaat. In de moslim gemeenschap is altijd vraag naar nieuwe soldaatjes voor Allah, en buiten dat wil men de blanke verslaan met diens eigen democratische principes door de meerderheid te verkrijgen – helaas is de blanke gemeenschap dermate ingedut dat het nomadenvolk er nog mee wegkomt ook, maar dat even zijdelings.

  Fubar zat dus wel degelijk goed met de kop van het artikel, in de regel zal de blanke autochtone vrouw van het aanbod voor gratis anticonceptie gebruik maken.

  Like

 6. Reinier Vangie // september 14, 2018 om 03:17 //

  Even iets anders welke normaal denkend blanke vrouw wil in deze compleet verrotte wereld nog ki deren baren.
  Welke gezond nadenkend blank vrouw wezen wil haar kinderen opofferen aan die steek negers en moslim zwijnen. Ga alleen of met je partner genieten van het leven zolang dat dit nog mogelijk is en bespaar dat je nakomelingen gedegradeerd worden tot slaaf of erger op deze verloren wereldbol.

  Like

 7. Tja Reinier, met dat soort nihilisme is de oorlog bij voorbaat al verloren. Plus er is een kentering in Europa gaande. Opgeven is geen optie en juist nu moeten niet-Mohammedanen neuken om de meerderheid op peil te houden.

  Like

 8. Reinier Vangie // september 15, 2018 om 11:33 //

  Edit Rommel: Niet doen. Zie de reactieregels.

  Like

 9. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s