Nieuw

Zoek de verschillen

Er is geen verschil, het is Ariana Grande. Ja, allebei.

Ariana Grande is die van dat concert in Manchester waar 22 mensen omkwamen bij een aanslag. Enige tijd daarna was ze daar ook bij een herdenkingsconcert en het thema daar was iets in de trant van ‘One Love’.

Het moet maar even via een tweet, vanwege eventuele copy-right issues. Ariane Grande is een ‘Popidool’, een kindsterretje uit de Disney-fabriek. Een rolmodel voor kinderen.

Ze is dus zwartgeschilderd. Net als de Finse Miss-verkiezingen waar we eerder vandaag over berichtten, ook al wonen er geen negers in Finland. En net zoals al die reclames waarin zwarte mannen met blanke vrouwen. En ja, de eigenaren van Disney * zijn dezelfden als de eigenaren van die reclamebureau’s. Ze is zelf ook eeuh bekeerd schijnt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Zoek de verschillen

 1. Scrutinizer // september 12, 2018 om 11:59 //

  Ben je zeker?
  Moeilijk te geloven dat ze van kop tot teen zo bruin gemaakt zou zijn.
  Jammer dat ik de oren niet kan zien bij de rosse.
  De ogen en neus zijn allesszins niet hetzelfde, maar een nose job en een oogcorrectie kunnen dat verklaren. Oren daarentegen zouden nog steeds identiek moeten zijn (op de kleur na, dan).
  Ik weet niet waar je dit plaatje vandaan hebt, maar ik ben erg sceptisch.
  Volgens mij is dit niet 2x dezelfde persoon.

  Misschien morgen een plaatje met links Kylie Minogue en rechts Sylvana Simons?

  Like

 2. Ik was deze zomer ook poepiebruin en dat zag er best wel goed uit moet ik bekennen 🙂 Ik zie Ariana weleens voorbijkomen tijdens het zappen op disney channel en je herkent haar direct, jonger maar wel hetzelfde, misschien heeft ze wat chirurgie gedaan want dat is daar hetzelfde als dat wij naar de tandarts gaan. Wat me ook verraste is dat ze voor zover ik weet altijd blanke vriendjes heeft, die ene is een paar dagen gelden overleden en haar huidige vriendje is ook blank. Ze heeft nu een hit met God Is A Woman dus ze zal zich niet bekeerd hebben tot de islam en voor de rest zoekt ze het maar uit. Hoewel het zwartwassen via reclame etc wel zeer opvallend is mede omdat die bevolkingsgroepen procentueel klein zijn in het westen ondanks je af en toe het gevoel krijgt dat ze de leidende bevolkingsgroepen zijn en dat wordt voornamelijk gestuurd door corporaties want die opereren wereldwijd en de blanke bevolking beslaat nog maar 6,5% en dat percentage daalt gestaag. Een gevaarlijke ontwikkeling.

  Like

 3. Die linker is lekker maar die rechter mag in de kliko.

  Like

 4. De foto is overdreven donker

  Like

 5. @Scrutinizer // september 12, 2018 om 11:59 //

  Je kan gewoon Ariana Grande googelen en dan afbeeldingen, dan vind je het wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s