Nieuw

President Tanzania roept op tot een Afrikaanse bevolkingsexplosie – ‘gooi je voorbehoedsmiddelen weg !’

De president van Tanzania heeft verontwaardiging veroorzaakt door te zeggen dat mensen die geboortebeperking gebruiken lui zijn, volgens berichten.

Tijdens een openbare bijeenkomst in Meatu, in de regio Simiyu, vertelde John Magufuli naar verluidt dat men niet moest luisteren naar adviezen ten gunste van geboortebeperking.

Hij zei dat dit advies afkomstig is van buitenlanders met ‘sinistere motieven’.

De president beweerde dat degenen die voor geboortebeperking kiezen, lui zijn en niet hard willen werken om een ​​groot gezin te voeden, meldt The Citizen.

“De vrouwen kunnen nu anticonceptiemethodes opgeven”, zei Magufuli volgens CNN.

“Zij die voor gezinsplanning gaan zijn lui….ze zijn bang dat ze hun kinderen niet kunnen voeden. Ze willen niet hard werken om een groot gezin te voeden en daarom kiezen ze voor geboortebeperking en eindigen ze met slechts één of twee kinderen”.

Hij vroeg waarom mensen voor anticonceptie zouden kiezen en voegde daaraan toe dat hij de noodzaak ervan in Tanzania niet inzag, aldus berichten.

Zijn commentaar omvatte opmerkingen over naar Europa gereisd te hebben en de ‘effecten’ van geboortebeperking daar gezien te hebben.

Magufuli drong er bij de mensen in Tanzania op aan zich voort te planten en voegde eraan toe dat de regering meer investeerde in de gezondheid van moeders.

Afrikaanse geboortecijfers, zeer informatief interactief (ach het is maar een woord) speel- klik- en opzoekdingetje over Afrika

Het is niet de eerste keer dat de president zijn verzet uitspreekt tegen anticonceptie.

In 2016 zei hij dat vrouwen hun anticonceptiemiddelen konden weggooien te midden van het begin van gratis onderwijs op lager en middelbaar niveau, aldus het bericht.

Een Twitter-gebruiker schreef: “Hoop dat je de financiën, land, voedsel & al het andere wat nodig is voor een uitbreiding van de bevolking hebt.

Anders zal het land failliet gaan, natuurlijke habitats vernietigen, meer diersoorten op de rand van uitsterven brengen en erger nog, leiden tot burgerlijke onrust. (sic)”.

Bron:

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/tanzania-president-says-people-using-13231788

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on President Tanzania roept op tot een Afrikaanse bevolkingsexplosie – ‘gooi je voorbehoedsmiddelen weg !’

 1. Dan zal de nikkert zichzelf vernietigen door het fokken, helaas zal een groot deel van Europa eerst de gevolgen daarvan onder vinden.

  Like

 2. Ja joh, niks ernstig, het is een neger die dit roept.
  Het is een bewijst dat mensen (nou ja mensen) als John Magufuli (what’s in the name your fool) nou niet erg ontwikkeld zijn.
  Maar ja, het aapje is toch maar stamhoofd president geworden, wat weer wat zegt over dat volk!

  Like

 3. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 00:57 //

  Per direct alle ontwikkelingshulp aan Afrika stop zetten. En geen zwarte meer toelaten tot Europa.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s