Nieuw

Muslim leader thinks there are 10 million not the estimated 6 million Muslims in France

French media and politicians have always said that the number of French Muslims is around 6 million. This number was deemed an underestimate of the reality; France’s top Muslim leader said that there are more than 10 million Muslims in the country.

The French Council of the Muslim Faith is a national elected body who serve as an official interlocutor with the French state in regulation of Muslim religious activities and is the de facto representative of the French Muslims before the national government.

VoE >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Muslim leader thinks there are 10 million not the estimated 6 million Muslims in France

 1. Scrutinizer // september 12, 2018 om 01:12 //

  Bij de optelsom van Algerijnen, Turken, Marokkanen en Tunsiers kom je al aan 11 mln.
  Verder zijn er natuurlijk ook nog o.a. Lybiers, Syriers, Iraniers, Irakezen Afghanen en ga zo maar door. OK, al zijn dat kleinere gemeenschappen, ik denk dat het totaal makkelijk op een kleine 13mln uitkomt, dus meer dan het dubbele van wat de overheid de burger steeds voorhield.
  Let op, we hebben het hier dus over ca. 20% en dat is nog zonder de zwarte Afrikanen, gerekend. Daarover zijn me geen cijfers bekend en die vormen geen 20% maar wellicht minstens 5 en misschien wel 10. Zo zou de gehele groep dus 25 a 30% beslaan.
  Kan een samenleving zoveel diversiteit aan? Laten we het hopen…

  Liked by 1 persoon

 2. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 12:51 //

  Kan een samenleving zoveel diversiteit aan? Vraagt Scrutinizer.

  In het geval van Frankrijk is de kritische hoeveelheid allang overschreden. Kijk eens naar de grote steden met hun immense buitenwijken vol handophouders en criminelen, vrijwel uitsluitend van moslim-komaf.

  Het kost miljarden om dit te onderhouden, dat is ook de reden dat Macron (en zijn voorganger, Hollande) graag de EU in het leven houden, want dan kan er op grote schaal geld geleend worden van de ECB, en wellicht zelfs een deel afgewenteld worden op andere lidstaten.

  Like

 3. Kan een samenleving zoveel diversiteit aan ?
  Neen vanzelfsprekend niet. Er bestaat daar zelfs wetenschappelijk onderzoek over, nog uit een tijdperk waar wetenschappers konden onderzoeken zonder zicht te moeten onderwerpen aan politiek correcte inquisitie. Enfin, zoek de “tipping point” theorie maar eens op. Uit de Amerikaanse sociologie (begin jaren 70) . Naar aanleiding van de verbijsterende (toch voor de linkse onderzoekers) vaststelling dat als in een wijk of in stad meer als 16 à 17 % zwarten kwamen wonen, binnen een weinig aantal jaren het overgrote deel van de blanken het hazenpad kozen. Zo is bijvb. in de late jaren zestig Detroit ( ‘het Parijs van Amerika’) op enkele jaren van een prachtstad in een ,om het op z’n Trumps te stellen, shithole veranderd.
  De onderzoekers hebben een reeks andere plaatsen in de VS bestudeerd en telkens hetzelfde cijfer vastgesteld 16 à 17 % , eronder : nog draaglijk, erboven : overdraagbaar. vandaar de naam van de theorie : tipping point (= omslagpunt) . Nu voor iemand die wat van statistiek afweet, is dat cijfer niet zo willekeurig. Blijkbaar hebben mensen een vrij sterk “gevoel” voor wanneer een aandeel van iets omslaat in een aandeel van een gans andere orde of betekenis.
  In dit geval van een minderheid die precies dat is, hoe irritant en problematisch op zich bekeken die minderheid ook moge zijn, naar een minderheid die van langs om meer wetten kan stellen, en zichh dus niet meer als een minderheid gedraagt.

  Like

 4. Moet natuurlijk zijn “erboven : onverdraagbaar.”
  Bovenvermelde theorie geeft ook aan waarom de tijd zo dringt, en waarom groen/linkse smeerlappen en globalistische roof elites zo gebeten zijn om ons nog vlug vlug zoveel honderduizenden derde wereld migranten als mogelijk door de strot te rammen. Zelfs als beseffen beiden duivels goed dat dit de ingedutte Europeanen meer dan op stang aan het jagen is. Eenmaal een drempel overschreden, zal het verdomd lastigworden om nog op democratische wijze terug orde op zaken te stellen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s