Nieuw

Mega-Fakenews – TV-team bouwt AfD stand na en laat figuranten ‘op buitenlanders jagen’

Om de AfD in diskrediet te brengen met nepnieuws, heeft een televisieteam nu een nieuw dieptepunt bereikt.

De TV mensen hebben een stand van de partij gereconstrueerd, daar skinheads geplaatst en die op een donkere man laten jagen. Voorbijgangers filmden de ongelooflijke scène. De uitrusting en de regieaanwijzingen laten duidelijk zien hoe de bizarre opnames in scène gezet worden. Het AfD zal een klacht indienen.

De partij is geschokt door de actie, die alleen kon worden ontdekt door toeval en attente Berlijners in het district Lichtenberg-Hohenschönhausen. Een burger documenteerde de weergegeven en vervalste TV reportage op vrijdag om 15:00 uur op video.

Er waren ook talrijke foto’s van bewijzen van de namaakactie. U kunt ongeveer 20 figuranten zien, gedeeltelijk kaal en skinhead-achtig gekleed. Nadat een “jachttafereel” met een vermoedelijke zuiderling voor de stand was nagespeeld, trokken de filmers weer weg.

Wat bijzonder verraderlijk is, is dat er gekozen is voor een plaats waar de AfD daadwerkelijk regelmatig met informatiestands aanwezig is.

AfD-Landechef en plaatsvervangend federaal woordvoerder Georg Pazderski keurt dergelijke acties ten zeerste af: “We weten nog steeds niet wie dit bizarre spektakel heeft opgevoerd, maar we zullen natuurlijk wel aanklachten indienen tegen de onbekenden.

Het AfD-logo is beschermd door het merkenrecht en mag niet worden gebruikt voor dergelijke nepacties. We voelen ons ook belasterd door de geportretteerde en gefilmde scènes. De walgelijke ‘jachttaferelen’ vormen ook een voorwendsel van een strafbaar feit.

Hopelijk komen we er snel achter of er een filmvergunning beschikbaar was en wie de daders waren via een onderzoek in het districtskantoor. De poging om politiek te bedrijven met nepvideo’s is ondemocratisch en moet worden gestopt!

Als eerst werd het lid van de Bondsdag Dirk Spaniel, spreker van de regionale groep Baden-Württemberg in de Bondsdag, door bekenden ter plaatse geïnformeerd over de ongelooflijke procedures.

Bij een bezoek ter plaatse was hij geschokt door de verachtelijke methoden waarmee veronderstelde politieke tegenstanders van de AfD de partij proberen te bestrijden: “Iedereen die zijn toevlucht moet nemen tot dergelijke oneerlijke methoden heeft duidelijk geen argumenten meer.

Ik zal de Berlijnse AfD steunen met alle middelen die ik tot mijn beschikking heb om de daders voor de rechter te brengen. Chemnitz heeft aangetoond dat de waarheid leugens achterhaalt al zijn ze nog zo snel, en worden ze van bovenaf ingegeven. Alleen de AfD heeft de moed om de waarheid te vertellen !

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/12/mega-fake-tv/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Mega-Fakenews – TV-team bouwt AfD stand na en laat figuranten ‘op buitenlanders jagen’

 1. Wacht even…… Farid Azerkhan had daar toch patent op aangevraagd voor zulk nepnieuws? Of geldt dat alleen voor Nederland?

  Like

 2. Republikein // september 12, 2018 om 21:49 //

  Best slim.

  Like

 3. tim pietersen // september 12, 2018 om 22:01 //

  LUGENPRESSE

  Like

 4. Je mag nu wel spreken van een maffia macht binnen de Merkel kliek en media.

  Like

 5. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 07:18 //

  Dat dit linkse schorem zo diep kan zakken overtreft zelfs mijn negatieve walging van dit genetisch links afval.

  Like

 6. mooi mooi

  dit kun je, ook met partijdige rechters, zwaar veroordelen

  aanzetten tot haat en spanningen waarbij geweld en ernstig letsel of schade als gevolg van ongeregeldheden door verspreiding van social media heel aannemelijk is

  hmm, betrouwbare informatie uit de veiligheidsdiensten die ik niet verder kan toelichten tonen aan dat de actie is opgezet of aangestuurd vanuit Rusland

  Like

 7. De oneerlijkheid en onfatsoenlijkheid van links zijn
  waarlijk grenzeloos. En toch maar steeds de moral highground claimen terwijl links juist overal het moreel verval bevordert en aanvoert. En maar zaniken over het imaginaire gevaar van het fictieve extreem-rechts. Tja linkserdjes de Nazis die zeker extreem waren maar allesbehalve rechts bestaan niet meer jammer voor jullie dat meer en meer mensen door krijgen dat jullie de ware erfgenamen der Nazis zijn waarbij opvalt dat jullie met al jullie fascismofobie stekeblind zijn voor het zo rijkelijk aanwezige fascisme in eigen kring. Jullie dogma voorziet niet in kritische zelfbeschouwing hè? Stumpers. Linksisme – altijd al een bespottelijk inferieur product – is thans dankzij jullie onophoudelijke race naar de bodem echt totaal onverkoopbaar alleen licht beïnvloedbare zieltjes zoals kindjes en studentjes trappen er nog in. Ziedaar het rendement van ca. een eeuw van continue leugens. Men is het zat jullie tijd is niet meer.

  Liked by 1 persoon

 8. Wat een sukkels zijn het ook mijn god wat is het volk toch dom.
  Dit had pas naar buiten gebracht moeten worden na dat het materiaal gebruikt was door de media en niet eerder .
  Nu zal men doodleuk zeggen dat het was om of fake nieuws te ontmaskeren want iedereen neemt het ongecheckt over daarom maakten wij deze film van hetzjagd .
  Of men was een promo aan het draaien om de AFD te steunen ze kunnen er nu elke draai aan geven die ze willen .
  We draaiden een filmpje om de hetze tegen AFD aan te tonen lol

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s