Nieuw

Man loopt het politiebureau binnen met het afgehakte hoofd van zijn vrouw en zegt: “Ik gaf haar alle liefde die ik had”

Een man die het hoofd van zijn eigen vrouw had afgehakt nadat hij haar had beschuldigd van overspel, bracht het naar een politiebureau en bekende haar moord.

Satish haalde het afgehakte en bloederige hoofd uit een zak en zwaaide er mee, terwijl de verbijsterde agenten naar hem schreeuwden om het terug te stoppen.

Een geschrokken politieagent filmde het hele incident. De man heeft in zijn ene hand een kapmes en in zijn andere het hoofd van zijn overleden vrouw. Zo meldt the Mirror.

Daarop stopt hij het hoofd van zijn vrouw Roopa weg, voordat hij het weer tevoorschijn haalt en aan de camera toont.

De man was het politiebureau binnengegaan, in de stad Ajjampura in Zuid-India.

En zei: “Dit is mijn vrouw, mijnheer”.

“Ik gaf haar alle liefde die ik kon geven”.

Satish stopt het hoofd terug in de tas voordat hij de politie vertelt dat zijn vrouw hem bedroog en dat hij zijn geduld had verloren nadat hij haar met een andere man had gezien.

Politieagenten moesten Satish kalmeren, zodat ze konden beginnen met zijn verklaring en een formeel moordonderzoek konden instellen.

Onderinspecteur Annamalai zei: “Over het algemeen geeft iedereen in het Ajjampura-gebied, die een moord pleegt, zich over aan de politie, maar dat iemand binnenloopt en een hoofd op de tafel van de onderinspecteur plaatst, is iets nieuws voor ons.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

15 Comments on Man loopt het politiebureau binnen met het afgehakte hoofd van zijn vrouw en zegt: “Ik gaf haar alle liefde die ik had”

 1. 1) ziek zijn die vieszwarte koelie / hindoe rassen ok helemaal ziek, ik hoor er ook bij. In India is er een grote sekscrisis nu, hopeloos zeg. Net als Islam is dat zwarte Hindoeisme een manische seksuele psychose als je naar de harde praktijk kijkt en al die liefdes drama’s, liefdes moorden en zelfmoorden bij hindoe aapjes.

  2) misschien maakte God een tikfoutje he toen hij de Ubermenschen wilden ontwerpen en schiep hij per ongeluk die viesbruine en smerig zwarte koelie aapjes in INdia, lang geleden. Daarna dacht God van ach, ze gaan elkaar toch uitroeien dus ik ga in Europa verder, er was daar de ijstijd dus maakte god uit ijs een nieuw Arisch Ubermenschen Intel apen ras en dat werd een groot succesverhaal ruim 12.000 jaar later in duitsland 40-45. hahah

  3) De wegen van god en alle overige miljoenen Blanke Hindoe goden en godinnen zijn ondoorgrondelijk.

  4) meer professionele hindoehoertjes in INdia zou het beste zijn, beste is wet maken dat elke PIKzwarte hindoemeid in India verplicht een hindoe hoeren dienstplicht moet doen in spotgoedkope staatsbordelen vanaf haar 18de tot 20ste jaar om ook goede, lekkere tapasya te doen he voor haar hogere blanke Hindoe goden op haar rug.. .

  5) Zo een op-je-rug- dienstplicht moet je ook in Nederland gaan verplichten voor alle Hindoemeiden hier, want er zijn teveel van hen die pertinent weigeren om bloot te recreeren met minimaal 108 superieure, blanke Hollandse hetero en bi mannen. Vastbinden desnoods he, en insmeren deze frigide hindoe meiden die weigeren 100 % te assimileren op hun rug.

  Liked by 1 persoon

 2. trebor2110 // september 12, 2018 om 17:33 //

  Onderinspecteur Annamalai zei: “Over het algemeen geeft iedereen in het Ajjampura-gebied, die een moord pleegt, zich over aan de politie

  Nou dat is wel heel makkelijk werken voor de politie .

  Liked by 1 persoon

 3. Het wordt inderdaad geen hoofdpijndossier. De hoofdofficier zal waarschijnlijk snel het hoofdonderzoek kunnen afsluiten en het hoofdresultaat bekendmaken.

  Liked by 1 persoon

 4. paulzwueste // september 12, 2018 om 19:42 //

  De man was heel behulpzaam.

  Like

 5. Ach ja.. love hurts.

  Like

 6. …als die hoofdofficier zijn kop maar niet verliest met dat hoofdpijn dossier…

  Liked by 1 persoon

 7. Scrutinizer // september 12, 2018 om 21:07 //

  @Dewanand
  Ofschoon ik als libertaier principieel niets tegenprostitutie heb, is dwang anderzijds wel totaal uit den boze. Uw oproep tot gedwongen prostitutie vind ik dan ook eerlijk gezegd weerzinwekkend. Wellicht had u .e.e.a. grappig bedoeld maar dat kwam op mij in elk geval niet zo over.

  Liked by 2 people

 8. Dus niet alleen moslims maar ook met hindoe´s kan je het een en ander verwachten. Ook daar lopen er genoeg van rond.

  Liked by 1 persoon

 9. ja hoor, de zwarte Hindoes zijn precies zoals de Taliban tegenover hun hindoe meiden, veel geweld, intimidatie en mishandeling binnenshuis van bijna alle Hindoe meiden.

  recent voorbeeld:
  op zondag 9 september 2018 tafel groepsdiscussie van stichting Vobis/ HIndustani in chinees buurthuis aan Zuidwal straat. Nou ging over mannenemancipatie en @Metoo. Twee oudere hindoestaanse vrouwen aan tafel vertelden hoe hun hindoeman hun had mishandeld jarenlang, geintimideerd en zij hadden tot nu toe een PTSS stoornis en angsten. Dit is in Nederland gebeurd en informeel hoorde ik over het brute geweld van de zwarte Hindoemannen tegen hun hindoe vrouwen binnenshuis dus de moslims zijn niet de enigen die aan vrouwen mishandeling doen nu.

  zwarte Hindoeisme is ook erg vrouwvijandig geloof in harde praktijk. Voor mij telt praktijk zwaarder dan de heilige theorie boekjes van hogere machten en profeten.

  Googel eens naar ‘biggest indian slums’ dan ga je je kapot schrikken hoe dat zwarte Afro-Hindoe Apen kasten stelsel nu werkt in India ok. Logisch dus dat ik nu radicaal Pro White Race ben. In India zou ik niet eens een bibliotheek in mogen ok, als lagere kaste Chamar, de kaste van mijn Perdada (over over grootvader tot 5de graad terug) was uit Bihar India.

  Hindoeisme in praktijk is erger dan Nazisme en gewoon zuiver sociaal darwinisme, met hindoe zelfmoord slogan: ‘Waldo, ga maar dood, is je karma’, iets wat ik vaker hoorde van hindoe honden gedurende mijn jarenlange eenzame suicidale depressies.

  Praktijk telt ok mbt geloofs gedoe.

  Liked by 1 persoon

 10. trebor2110 // september 13, 2018 om 00:13 //

  ik ken nog een goeie mop ,Man loopt het politiebureau binnen met het afgehakte hoofd van zijn vrouw en zegt:

  Ach laat ook maar .

  Liked by 2 people

 11. antw: Scrutinizer // september 12, 2018 om 21:07 //

  ja joh, ik denk dat de meerderheid van de hindoe meiden in Nederland zo een ‘vrijwillig-verplichte Hindoe hoeren dienstplicht’ vanaf haar 18de tot 20ste tegen normaal hoerenloon he, geheel belastingvrij, (hahha kan zij gewoon even miljoen euro bij elkaar XXX-smurfen met bruine beentjes wijd he) gewoon zalig, goddelijk en verlossend zouden vinden. Vraag het anders zelf aan hun he op facebook in al hun Hindoe meiden groepjes, doe onderzoek, citeer mijn ideeen en publiceer je bevindingen gerust op mijn site ok.

  Veel Hindoestaanse meiden zijn superkras en willen gewoon flink stoeien met veel lange, potente en superieure blanke mannen, maar hun hindoe familie straft en verstoot hun als zij dit willen doen en bewaakt hun maagdelijkheid met veel klappen, intimidatie en scheldwoorden, terwijl zij gewoon willen genieten van het jongvolwassen HONDoe wijfje zijn met benen wijd en dit is een grondrecht van elk normaal Hollands meisje nu in het Postmoderne Nederland, waar er geen normen en waarden meer zijn.

  Like

 12. trebor2110 // september 13, 2018 om 00:35 //

  nou dan maar naar afrika daar zijn de straten schoner :-0

  Like

 13. aqui mother fracker… sonder leb

  Like

 14. Wat verstaat die man onder ‘liefde’ ???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s