Nieuw

Geen integratie maar remigratie – Denen willen dat moslims terugkeren

Uit een nieuwe enquête van Voxmeter voor Ritzau blijkt dat er brede steun bestaat voor verandering van het vluchtelingenbeleid zoals voorgesteld door de Deense Volkspartij Jyllandsposten.

54 procent van de respondenten is het ermee eens dat vluchtelingen in Denemarken tijdelijk moeten worden geholpen voor repatriëring in plaats van te worden geïntegreerd voor permanent verblijf. Slechts 24 procent is het daar niet mee eens.

Tijdens de fiscale onderhandelingen van vorig jaar drong de partij erop aan om de focus te leggen op de tijdelijke terugkeer van vluchtelingen in plaats van hen te integreren.

Het voorstel zal opnieuw worden ingediend wanneer de regering de onderhandelingen over de begrotingswet voor volgend jaar bijeenroept en de Deense Volkspartij heeft deze keer duidelijke steun van de bevolking.

Martin Henriksen, buitenlands woordvoerder van de Deense Volkspartij, zegt tevreden te zijn en neemt namens zijn partij de eer op zich voor de uitkomst van de meting: “In alle bescheidenheid hebben we dit thema op de politieke agenda gezet.

“Het heeft ook de andere partijen gedwongen een standpunt in te nemen, en ik denk dat ik een aantal standpunten heb verplaatst”.

Slechts 10 procent van de 100.000 asielzoekers die in de afgelopen tien jaar naar Denemarken zijn gekomen, zijn daarna naar huis teruggekeerd.

In augustus verklaarde premier Lars Løkke Rasmussen (V) dat hij dit najaar met de Deense Volkspartij zou onderhandelen over een nieuw immigratiebeleid.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/large-majority-of-danes-would-rather-deport-migrants-with-temporary-residence-than-integrate-them/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Geen integratie maar remigratie – Denen willen dat moslims terugkeren

 1. Reinier Vangie // september 12, 2018 om 01:38 //

  Ik heb nooit begrepen dat deze luie handophoudende uitkering parasieten een permanente verblijfsvergunning kregen en niet terug gestuurd worden als het gedonder daar over was.
  Kunnen ze hun eigen land weer opbouwen en hebben ze geen tijd voor moorden en verkrachten.

  Like

 2. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 12:40 //

  Integreren lijkt me geen optie want dit soort lieden vormt een permanente kostenpost, en wel in stijgende mate vanwege de konijnachtige vruchtbaarheid.

  Assimileren is haast nog een grotere ramp, want dat zou een permanente afwaardering zijn van het Deense volk.

  Like

 3. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 14:04 //

  Zien we het voor ons, de Deen na de migratieramp, waarna er voor de oplossing van de ‘goede mensen’ gekozen werd, assimilatie? De gemiddelde lengte van de Deen wordt minder, de huidskleur donkerder evenals de haarkleur. Een wat grovere neus, en een wat lichter geraamte, de schedel zal ook iets wijzigen. Maar er is meer: naar gelang van de ‘mengverhouding’ zal het gemiddelde IQ toch al snel met 10 punten dalen. De voortplantingssnelheid zal verhogen, wat een vermeerdering van de bevolking inhoudt. Deze groeiende bevolking moet van voedsel, huisvesting en financiële middelen voorzien worden.

  Er zijn dus behoorlijk wat snuggere mensen nodig om dit in de toekomst in goede banen te leiden. En kijk nu nog eens naar het voorlaatste punt: als gevolg van de ontwikkelingen zal het IQ slechts dalen.

  Hetzelfde geldt voor Nederland.

  Houston, we ‘ve got a problem…

  Like

 4. In Denemarken vechten de HA en hun bondgenoten een verbeten strijd met allochtone bendes om de drugshandel op straat en nog wat andere dingetjes.
  In Duitsland dito met een sterretje.
  De Duitse Bandidos vechten met Libanese Arabieren en Koerden om de macht in de drugshandel, echter met dit verschil dat de Bandidos i.t.t. de HA zeer veel Turken herbergt.
  https://www.crimesite.nl/confrontatie-tussen-bandidos-en-libanezen-in-dortmund/

  Like

 5. De Turkse fascisten in NL heffen hun criminele biker vereniging al weer op wegens de verboden, die er aan zitten te komen.
  https://www.crimesite.nl/osmanen-heffen-nederlandse-afdeling-op/
  Let wel het gaat hier om een organisatie van fascistische grijze wolven, die zwaar in de heroine handel zitten en nauwe banden met de AK partij van Erdogan hebben.

  Liked by 1 persoon

 6. tim pietersen // september 12, 2018 om 21:56 //

  islam integreert niet

  Like

 7. Eindelijk de Denen zijn door scha en schand wijzer geworden.
  Heel verstandig van ze om in te zetten op remigratie.

  Like

 8. Eugene de Groot // september 12, 2018 om 23:59 //

  Ik vind dat dit niet alleen voor recentelijke vluchtelingen moet gelden, maar ook voor de mensen van non-Europeaanse komaf die vanaf eind 50’er jaren in Nederland zijn gebleven.

  Eerst waren het GAST-arbeiders. Dus op uitnodiging komen werken voor maximaal een paar jaar, 5-10 keer meer salaris krijgen in die tijd, om vervolgens terug naar eigen land te gaan als een rijker man.

  Alleen dat laatste…….
  En nu zitten wij ermee. Daarom opnieuw de status bekijken van alle non-Europeanen sinds die tijd (en van hun nazaten), en een flinke berg van dat volk repatriëren. En of dat aangenaam of onaangenaam gebeurd mogen ze zelf bepalen.
  Wij horen als volk niet te hoeven lijden onder deze immense blunder, en onwettige gang van zaken toentertijd.
  Volksverlakkerij aangaande ‘GASTarbeiders’, de onverkwikkelijke “””gezinshereniging””” en de criminaliteit van hun 2e, 3e en 4e generatie. Laat staan hun religieus extremisme en fanatisme.

  Alleen de aller- allerbesten mogen blijven.
  Voor de rest: get the fuck out of our country.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s