Nieuw

Do not ever cuck

Note for the reader: this is an opinion article and does not necessarily reflect the opinion of the Erkenbrand study association

Many right-wing thinkers have already considered this question: Why do right-oriented politics get such a difficult footing in Western societies? An important reason is the so-called ‘cucken’. What is ‘cucken’ exactly and why is this relevant?

‘Cucken’ is the Dutch conjugation of the English verb to cuckold. This verb originates from the word cuckoo, the English name for the cuckoo bird. The female cuckoo bird lays its eggs in the nests of other bird species and allows the young to take care of that other species.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Do not ever cuck

  1. Eugene de Groot // september 13, 2018 om 00:10 //

    Zeer de moeite waard kan ik u vertellen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s