Nieuw

Chinees kolonialisme in Afrika – ‘Jullie zijn apen’

Hier vertelt een Chinees een Keniaan dat zijn volk als apen is, zelfs hun president. En dat ze “stinkend, zwart, dwaas en arm” zijn.

Een video op deze Zimbabwaanse site laat zien hoe Afrikaanse arbeiders die werken in de bossen van Gabon worden geslagen door hun Chinese bazen…..Er wordt gezegd dat Chinese supervisors daar met grote #Jembesticks lopen om de mensen te “straffen” die niet hard genoeg werken..

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Chinees kolonialisme in Afrika – ‘Jullie zijn apen’

 1. Scrutinizer // september 12, 2018 om 01:24 //

  In China betekent poltiek correct alleen maar dat je de eigen politiek leiders goed moet vinden, niet dat je over buitenlanders geen gedacht mag hebben. Waarom zouden Chinese leiders zich immers iets aantrekken van wat het Chinese volk denkt en zegt over niet-Chinezen? Zolang je maar blijk geeft van een hekel aan Japanners ben je verder vrij te denken wat je wil.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // september 12, 2018 om 02:22 //

  Ha ha geweldig dat zal ze leren die kut apen.

  Liked by 2 people

 3. Sorry maar jackieChan heeft gewoon gelijk

  Like

 4. Is geel het nieuwe wit? 😛

  Hij is gedeporteerd vanwege een mening en niemand hoor je erover maar wanneer 100+ mensen moedwillig platgereden worden op een kerstmarkt door een dubbele paspoorthouder dan krijg je hel en verdoemenis over je heen wanneer je het alleen al voorstelt. Dat is de kromme wereld waar wij vandaag de dag helaas in moeten leven.

  Like

 5. koddebeier // september 12, 2018 om 17:04 //

  Au…………………..Straks ontdekken de Chinezen dat ze naar kip smaken.

  Liked by 1 persoon

 6. Claudia M. // september 12, 2018 om 21:15 //

  Ik ben wel eens vaker reacties van mensen die in Afrika gewerkt hebben tegengekomen. Zonder uitzondering kwamen zij allen tot dezelfde conclusie, die ik hier netjes zal trachten te verwoorden.

  Het was al nooit wat, het is niks en het gaat ook nooit wat worden.

  Iedere arbeidsethos ontbreekt in ieder geval bij de heren volkomen, vrouwen worden met kind het land op getrapt, terwijl de heren onder een boom liggen en zodra men de eeuwig goedbedoelde blanke ontwikkelingssamenwerking-hielen licht, vervalt alles opnieuw tot een ruïne.

  Ook daar zijn de regeringen er niet voor de bevolking, maar om de eigen zakken en die van hun naasten zo snel en veel mogelijke te vullen. Vanzelfsprekend over de rug van diezelfde bevolking.

  Maar goed, alleen eigen belang en persoonlijk gewin, is ons inmiddels ook niet langer vreemd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s