Nieuw

Burgemeester Madrid: illegale immigranten zijn ‘helden’, betere werknemers dan de Spanjaarden

Manuela Carmena YT

Nu Spanje de belangrijkste toegangspoort is voor illegale immigratie uit Afrika, heeft de burgemeester van Madrid de toestroom als “buitengewoon positief” voor Europa bestempeld en de nieuwkomers omschreven als “helden die hun dromen volgen”.

“Europa beeft op dit moment, met landen die vraagtekens zetten bij het recht van mensen op onderdak en het vermogen van mensen om te bewegen en te gaan waar ze denken dat ze moeten gaan”, vertelde Manuela Carmena vrijdag op een prijsuitreiking in Toledo.

“Nu is de tijd gekomen om te laten zien dat onze overtuigingen het tegenovergestelde zijn als het gaat om migratie, een fenomeen dat buitengewoon positief is voor alle samenlevingen,” voegde ze eraan toe, aldus Manuela Carmena: “Zonder migratie zouden we niet de wereld hebben die we hebben”.

Tijdens het evenement, dat het einde betekende van het eerste internationale forum over migratie en coëxistentie van burgers, prees Carmena het “ongelooflijke” forum en bedankte ze de Socialistische Arbeiderspartij en de uiterst linkse door Podemos geregeerde lokale overheid, samen met een reeks open grenzen NGO’s voor hun inspanningen om van Toledo een stad te maken waarin “we ons inzetten om luid en duidelijk te zeggen dat iedereen recht heeft op vrede”.

In een interview met eldiario.es zei de burgemeester van Madrid dat ze niet begreep waarom iemand tegen open grenzen zou zijn en vertelde de liberaal-linkse online krant dat migratie de rest van de gemeenschap objectief verrijkt.

“We zien dat de sociale zekerheidsbijdragen stijgen wanneer er nieuwe groepen werknemers zijn omdat ze geen aftrekposten opvoeren”, zei ze, en voegde eraan toe dat “terwijl er gezegd wordt dat [migranten] ‘komen om onze banen in te pikken’, de realiteit is dat nieuwkomers “vaak meer vaardigheden hebben of meer bereid zijn om te werken” dan Spanjaarden.

“Als mensen met migranten praten, is het erg moeilijk om je niet aangetrokken te voelen”, merkte Carmena op en benadrukte haar inzet om “stereotypen” over immigranten te doorbreken en de dialoog tussen groepen aan te moedigen.

“Hoe kunnen we een groep mensen verachten die van zo’n overduidelijke waarde zijn als deze mensen, die zo hard hebben gevochten om landen te bereiken waar ze een betere levenskwaliteit kunnen vinden?” vroeg ze en verklaarde dat illegale immigranten “helden zijn in het najagen van hun dromen”.

Sinds ze in 2015 burgemeester werd, creëerde de langdurige communistische activist een eenheid Diversiteit binnen de politie van Madrid, waarvan de “belangrijkste doelstellingen” naar verluidt zijn “vechten om gelijkheid te waarborgen, en om haatmisdrijven te vervolgen”.

“Ambtenaren onderzoeken alle gevallen van onverdraagzaamheid en discriminatie die zich voordoen in de stad Madrid, of het nu een strafbaar feit is of niet,” meldde El Mundo vorig jaar.

Er is echter controverse geweest rond het gebruik ervan, waarbij de Diversiteitseenheid de opdracht kreeg middelen toe te kennen die de moskeeën van Madrid beschermen tegen haatmisdrijven, terwijl de bescherming van kerken wordt ontzegd, ondanks het feit dat er niet zelden aanvallen zijn op christelijke gebedshuizen, inclusief met het gebruik van molotovcocktails.

Breitbart London meldde eerder al hoe Carmena in 2016 de kerststal van de stad in de Puerta de Alcalá sloot met het argument dat het geen “kunst” was, waarbij de traditionele tentoonstelling werd vervangen door enkele lichtgevende bloemen.

De verhuizing bleek echter niet populair te zijn, omdat burgers uit protest tientallen eigen displays bij de iconische bogen plaatsten en boodschappen achterlieten die de extreem-linkse burgemeester aanspoorden om “respect te hebben voor de Spaanse traditie en cultuur”.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/12/madrid-mayor-illegal-immigrants-heroes/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

17 Comments on Burgemeester Madrid: illegale immigranten zijn ‘helden’, betere werknemers dan de Spanjaarden

 1. Deze mevrouw is helemaal de weg kwijt en bralt maar wat in het wilde weg. Ik wist niet dat er in Spanje zulke extreem linkse flapdrollen rondliepen.

  Liked by 1 persoon

 2. Waar is Franco als je hem nodig hebt?

  Liked by 1 persoon

 3. Dementie ,daar heb je geen Specialist voor nodig .

  Liked by 1 persoon

 4. Mucho Loco !! Waarom zijn zulke types bijna altijd van die zure uitgedroogde mutsen?

  Liked by 1 persoon

 5. Ja, de werklust straalt er vanaf bij die z.g. illegale ‘helden’.
  Bij dat stelletje klaplopers is er géén één bij die hier komt om te werken.
  Return to sender.

  Liked by 1 persoon

 6. Von Puffelen // september 12, 2018 om 19:52 //

  Een vrouwelijke communistische burgemeester, 100 jaar geleden was het fenomeen nog onbekend.

  Gave header trouwens.

  Liked by 2 people

 7. Soms moet ik toch wel hartelijk lachen. Bovendien geven zulke uitlatingen me een fijn gevoel. Ik vond altijd van me zelf dat ik een gemiddelde intelligentie had maar als ik dit soort uitlatingen lees dan constateer ik dat er nog een hoop mensen rond lopen die een stuk dommer zijn dan ik.
  Dus die vluchtelingen gaan daar allemaal werken. Vreemd want bij ons zitten ze allemaal in de bijstand. En vergeten ze aftrekposten op te voeren? Goh!! Kunnen ze al lezen ook dan? En Spaans nog wel. Toch knap.
  Lekker filmpje ook. Het wordt druk met al die donkere werkwillende accountants en artsen in Spanje.
  Het zijn ‘helden die hun droom volgen’. Ja, leuk verhaal maar hun droom is ‘my worst nightmare’.
  En hebben die mensen recht op onderdak? HAHAHAHA. Wat was er mis dan met die knusse hutjes gemaakt van koeiestront en hooi? Niks toch?
  In één ding heeft ze gelijk: “Zonder migratie zouden we niet de wereld hebben die we hebben”.
  Graag vul ik deze zin aan: ‘en de belasting- en BTW-tarieven die we nu hebben’ Want die onzin moet toch ergens uit betaald worden.
  In ieder geval hoeft zij niet bang te zijn om aangerand te worden. Ze kan zich desnoods naakt tussen die massa in dat filmpje begeven. Geen hond die ze aanraakt, en ze krijgt geen hand ook want dat mag geloof ik niet van Allah.
  Oh ja, die smoes ‘vluchteling’. Is die smoes eigenlijk al uitgewerkt of wordt die nog steeds overeind gehouden door het ‘slimste’ deel van de Gutmenschen? ? Ze zien er ook echt uit alsof ze net uit oorlogsgebied zijn weggevlucht.
  Wat een HOAX zeg wat die Linkse Gutmenschen elkaar allemaal lopen wijs te maken.

  Liked by 1 persoon

 8. Mijn reactie op de twitter:
  España sabe su historia. La paz no es por el islam, el islam no es paz, que está bastante demostrado con todos los ataques mortales en Europa en nombre del islam.
  vertaalt:
  Spanje kent zijn geschiedenis. Vrede bereik je niet door weer de islam toe te laten, islam is geen vrede, dat is voldoende bewezen met alle dodelijke aanslagen in Europa uit naam van de islam.

  Like

 9. Stupide communistische trol, dol op een grote neger l.l blijkbaar.
  In de 15e eeuw hebben de Spanjaarden de moslims uiteindelijk het land uitgevochten, voor jan l blijkbaar, want het is weer kom maar binnen.

  Like

 10. En zo zie je maar weer het gezegde je wordt altijd door een strontkar overreden is van alle tijden Burgermeester verkozen en vervolgens zet ze je weg als lui vuil. Hola amigos maby its time to get rid of your mayor .

  Like

 11. Dat domme wijf kent de geschiedenis van haar eigen land niet eens.

  Like

 12. Reinier Vangie // september 13, 2018 om 01:05 //

  Ik zou als Spanjaard een klacht indienen wegens discriminatie bij het europese hof van justitie.

  Like

 13. Manuela Carmena lust wel een flinke topdrop.

  Like

 14. Like

 15. cock Paul // september 13, 2018 om 01:36 //

  Ja, ja, het volk is slecht, we moeten een nieuw volk kiezen, denkt deze linkse burgemeester.

  Like

 16. Raymond Kalle // september 13, 2018 om 11:08 //

  In het verleden werden hesken verbrand. Nu klimmen ze op tot linkse burgermeester.

  Like

 17. Ze is een verkrachtster van de term burgemeester.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s