Nieuw

“Wie een Somaliër aan het werk kan krijgen, moet minister van Financiën worden”

“Somaliërs concurreren met zigeuners in waardeloos zijn, wie een Somaliër aan het werk kan krijgen, moet minister van Financiën worden”, schreef een 60-jarige man op Facebook – die nu is veroordeeld tot een 1.500 euro geldboete

De man, die in Saltsjö-Boo woont, schreef het bericht in oktober 2017 in de Facebookgroep “Stå upp för Sverige”, (“Sta op voor Zweden”).

Het was een commentaar tijdens een discussie onder een Facebookpost met de vraag: “Wat vind je van Somaliërs die op onze kosten naar Somalië reizen?”

De man beweerde tijdens de zitting dat het zijn bedoeling was om werk, assimilatie en integratie te bediscussiëren, en waarom bepaalde groepen moeilijk te bereiken zijn op de arbeidsmarkt. Met de zinsnede “waardeloos” verwees hij naar “de mislukte integratie die heeft plaatsgevonden vanuit de samenleving, waar het niet is gelukt om bepaalde groepen in de samenleving te integreren”, stelde hij.

“Het is dus integratie en de verantwoordelijke politici die waardeloos zijn en niet de bovengenoemde groepen mensen,” legde de man uit.

Maar de districtsrechtbank Nacka geloofde dit niet.

“De rechtbank is van mening dat het commentaar met zijn verwoording duidelijk denigrerende oordelen over personen van Somalische of Roma afkomst bevat. Door middel van zijn mededeling heeft NN met verwijzing naar nationaliteit of etnische afkomst woorden van minachting uitgedrukt voor etnische groepen”, luidt het oordeel.

Het werd een voorwaardelijke straf met een 1.500 euro geldboete.

Bron:

http://www.friatider.se/skrev-att-somalier-n-stan-r-s-mre-n-romer-d-ms

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on “Wie een Somaliër aan het werk kan krijgen, moet minister van Financiën worden”

 1. Reinier Vangie // september 12, 2018 om 00:38 //

  Over my dead body dat Ik die boete zal betalen. Ik zou die rechter adviseren zich te laten opnemen in het Pieter Baan centrum in Nederland wegens een ernstig hersen defect. Iemand die zo een vonnis veld is niet goed bij zijn hoofd.

  Like

 2. Reinier Vangie // september 12, 2018 om 00:42 //

  Nog dit mijn mening.
  Deze rechter is een linkse racist en een blanke hater. Geschift stuk imbiciel

  Like

 3. Je mag de waarheid niet eens meer zeggen……

  Like

 4. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 14:48 //

  De vraag zou ook kunnen luiden of je wel een Somaliër aan het ‘werk’ zou willen hebben. Ze zijn onintelligent – platweg dom – lui en onbetrouwbaar, ongeschoold, ongediplomeerd en spreken de taal niet. Buiten dat zijn ze niet te beroerd om als tipgever voor criminele organisaties uit de thuislanden te fungeren. Dus wees voorbereid op nachtelijke- en tegenwoordig zelfs dagelijkse bezoekjes van kwaadwillenden.

  De politie biedt in dat laatste geen soelaas meer, ze komen te laat en zijn met te weinig personeel. In het uitzonderlijke geval dat de daders gepakt worden, krijgen deze een taakstraf en een waarschuwing.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s