Nieuw

Syriër verkrachtte landgenote tijdens woningbezichtiging – Syrische kan niet begrijpen hoe hij zo’n afschuwelijk misdaad tegen een vrouw uit zijn eigen land kan doen

Een Syrische man verkrachtte een landgenote toen zij bij hem in Märsta op bezoek kwam om eventueel zijn appartement te huren.

De rechtbank van Attunda veroordeelde de Syriër Dani Ofan (19910322-2916) tot 2 jaar en 3 maanden gevangenisstraf wegens verkrachting van een Syrische vrouw nadat hij op 16 april 2018 enkele vingers in haar vagina had gestoken. De rechtbank concludeert dat de handeling gelijkstaat aan een verkrachting. Het gebeurde toen de vrouw op bezoek was bij de man in Märsta en met hem onderhandelde over de huur van zijn appartement.

Ofan probeerde eerst de kleren van de vrouw te verwijderen en duwde haar op de grond, maar de vrouw bleef zich de hele tijd hevig verzetten en uiteindelijk gaf hij het op en liet haar het appartement uit.

Neem notitie van het feit dat de Zweedse rechtbank opnieuw weer een relatief zware straf uitspreekt wanneer een allochtone vrouw verkracht wordt. Niet omdat dat de straf op zich zo zwaar is, maar omdat bij verkrachtingen van Zweedse vrouwen meestal een veel lagere straf wordt gegeven.

Een ander feit dat moet worden opgemerkt, is een citaat uit het vonnis waarin de Syrische vrouw zegt dat ze niet kan begrijpen hoe Ofan zo’n afschuwelijk misdaad tegen een vrouw uit zijn eigen land kan doen.

Haar vrienden en kennissen hebben afstand van haar genomen, haar ex-man vertrouwt haar niet en geeft haar de schuld. Mensen praten slecht over haar en zeggen “Kijk, dat is die vrouw die bij die man was”. Ze kan niet begrijpen hoe Dani Ofan zoiets vreselijks kon doen tegen een vrouw uit zijn eigen land.

Bron:

https://minfil.com/d0w5pch3be/Attunda_TR_B_3617-18_Dom_2018-08-21_pdf

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Syriër verkrachtte landgenote tijdens woningbezichtiging – Syrische kan niet begrijpen hoe hij zo’n afschuwelijk misdaad tegen een vrouw uit zijn eigen land kan doen

 1. zweden is al bijna verlorren

  Like

 2. dus een landgenote aanranden, ik kan dit niet als verkrachting zien, is vele malen erger dan een Zweedse vrouw bespringen met soms meerdere mannen, niemand waar ook in de wereld heeft het recht om je aan te raken zonder je toestemming

  Liked by 1 persoon

 3. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 13:27 //

  Ik kan niet begrijpen dat je als Zweedse overheid zo misdadig dom kunt zijn dat je het land verziekt met de komst van verkrachtende, handophoudende en criminele woestijn-barbaren.

  Like

 4. Jack vanderVeen // september 12, 2018 om 14:56 //

  En was ze zwanger? Ik las dat niet. Er kon zomaar nog wat sperma aan die vieze syrische rukhanden hebben gezeten van drie mınuten eerder achter de voordeur.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s