Nieuw

Studenten van Arteveldehogeschool voor de journalistiek moeten diversiteit als een meerwaarde aanvaarden, anders worden ze van school getrapt

“Vrije meningsuiting beschouwen we als een hoog goed, maar van onze studenten en van onze medewerkers verwachten wij respect voor diversiteit.”

Zo vat algemeen directeur Thomas Legrand een mail aan die gericht is aan alle studenten van de Arteveldehogeschool. “Helaas hebben wij naar aanleiding van deze Pano-reportage aanwijzingen dat één van onze studenten mogelijk actief betrokken is bij de werking van de vereniging Schild & Vrienden”, klinkt het verder.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Studenten van Arteveldehogeschool voor de journalistiek moeten diversiteit als een meerwaarde aanvaarden, anders worden ze van school getrapt

 1. De directeur volgt braaf de wet……vergeet dat vrije meningsuiting ook nog bestaat en belangrijk bij journalistische verslaggeving.

  Like

 2. Scrutinizer // september 11, 2018 om 22:53 //

  “Vrije meningsuiting beschouwen we als een hoog goed, maar niet als je mening afwijkt van de onze”.

  Liked by 1 persoon

 3. Reinier Vangie // september 12, 2018 om 01:23 //

  Deze studenten moeten een aanklacht indienen wegens discriminatie en het verbieden van mijn vrije meningsuiting

  Like

 4. Alphons Mantel // september 12, 2018 om 09:29 //

  diversiteit= schade aan natuur, milieu en koopkracht

  Like

 5. ‘………Vrije meningsuiting beschouwen we als een hoog goed…….’
  ……..zolang deze maar op de linkse marxistische leest is geschoeid. Zoiets?!

  En dit zijn dus de lieden die worden opgeleid om in programma’s als het NOS journaal, EenVandaag en aanverwant elke dag opnieuw uw ‘kijk op de wereld’ komen verzorgen.

  Geruststellende gedachte wel………

  Like

 6. Heb jij het goede nieuws al gehoord? Van 11 tot 17 maart gaan koning Filip en koningin Mathilde, minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders en de minister-presidenten van de gemeenschappen en gewesten op staatsbezoek naar Canada. En Arteveldehogeschool gaat mee! Het doel van ons bezoek? De banden met onze partners versterken en verdere contacten leggen met de academische wereld, lokale bedrijven en overheden.

  https://www.arteveldehogeschool.be/over-ons/internationalisering-aan-de-arteveldehogeschool/internationaal-netwerk/staatsbezoek-canada

  Je kunt grappen over de naam ‘Christenen de smet van deze tijd’, laat dat toevallig zijn, de internationale mafiabendes met de olijke en vrolijke agenda’s zijn niet toevallig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s