Nieuw

Niemand wilde het hebben – GeenStijl verkocht aan de eigen hoofdredactie

Hoofdredacteur Marck Burema en adjunct Bart Nijman zouden zelfs geld meekrijgen voor de overname.

Blijkbaar zaten ze er zelf ook niet op te wachten.

Mediahuis gaat GeenStijl verkopen aan de hoofdredactie van de website. Dat meldt Villamedia, dat zich baseert op bronnen rond de uitgeverij. De overeenkomst zou later dit jaar beklonken worden. Hoofdredacteur Marck Burema en adjunct Bart Nijman zouden geen cent voor GeenStijl hoeven te betalen en zelfs wat geld meekrijgen voor de eerste periode. Adformatie >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Niemand wilde het hebben – GeenStijl verkocht aan de eigen hoofdredactie

 1. Waarschijnlijk heeft Bart Nijman zich in zijn hol laten nemen om met zo een goede deal weg te kunnen komen.

  Like

 2. Ik vind GS vlees noch vis.

  Like

 3. Mee eens Dick, mede omdat reaguurders al het sentiment proeven in de stukjes en weten wat er correct in de comments wordt verwacht. Dat er nog zoveel meespelen doet mij nog leze, veel, en vaak de beste reaguurders zijn al weggejorist.

  Commentaar op bijv. politie is verboten. Die mogen erop los slaan en zijn per definitie helden. En dat is verdacht. Politie is zo corrupt als de pest, net als de politici die ze ontmaskeren. Waarom zou het bij die dombo’s anders zijn??

  Maar kom niet aan het geweldsmonopolie. Waarom? Bliksemafleiders zijn het. Hetgeen wat niet besproken mag worden blijft onbesproken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s