Nieuw

Miss Tampere (Finland) 2018

Het aantal bruine mensen in Finland lijkt statistisch gezien te verwaarlozen. Het is in wezen een land van blanke, blauwogige, blonde mensen en, misschien niet toevallig, ook het gelukkigste land op aarde.

Maar een vijandig element in Finland lijkt vastbesloten om de natuurlijke, gezonde esthetiek van het Finse volk te doorbreken door het bevorderen van alternatieve, niet-Europese schoonheidsnormen.

Tampere is een stad in het zuidwesten van Finland. Met 228.621 inwoners is Tampere de op twee na grootste gemeente van Finland, na de hoofdstad Helsinki en Espoo. De agglomeratie Tampere geldt echter in alle opzichten als de tweede stedelijke regio van Finland.

Er lijkt best wat aardigs te kiezen dit jaar bij Miss Tampere 2018:

Zowel het publiek als de lezers van de organiserende krant kozen dezelfde kandidaat. Maar daar legde de jury zich niet bij neer. Die kozen de Afrikaanse Sheila da Costa:

Vorig jaar gebeurde er al iets vergelijkbaars bij de Miss Finland verkiezing, er waren vele verbluffend mooie Europese vrouwen en één vrij lelijke Afrikaanse vrouw, Sephora Ikalaba.

Raad eens wie er gewonnen heeft?

In 2012 werd er een Marokkaanse gekozen als Miss Finland die een mooi correct praatje hield:

Chafak, 21, zegt dat ze getuige was van schoolpesten en marginalisatie, en zegt dat ze tolerantie en begrip wil bevorderen tijdens haar tijd in de schijnwerpers. Vijftien jaar geleden brak Lola Odusoga Wallinkoski, een Nigeriaans-Fins model, de Finse schoonheidswereld. Chafak zegt dat de overwinning van Wallinkoski een bron van inspiratie was.

En in 2013 werd een lesbienne met paars haar Miss Finland. Het zal niet verbazen dat het publiek het zat is en massaal niet meer kijkt:

“De Miss Finland-competitie wekt niet meer zoveel belangstelling op als vroeger. De lifestyle tv-zender Liv beweert dat het evenement dit jaar ongeveer een half miljoen kijkers heeft aangetrokken, in tegenstelling tot meer dan een miljoen kijkers in voorgaande jaren.”

93.4% van de Finse bevolking (5.5 miljoen) is Fins, de rest zijn voornamelijk Russen, Esten en Zweden, en een handjevol Somaliërs en Koerden. Dus tenzij er een kwaadaardige anti-blanke agenda achtersteekt valt dit niet te verklaren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Miss Tampere (Finland) 2018

 1. CurvedAir Bellair // september 11, 2018 om 20:24 //

  Boycotten, dergelijke Miss Jungle verkiezingen, daar doe je als blanke schone niet aan mee. Het is toch duidelijk gezien de resultaten van de afgelopen jaren dat deze verkiezing corrupt is: lelijkerds verliezen de verkiezing niet maar winnen om dat ze NIET blank zijn.

  Jammer dat dergelijk verraderlijk cultuur-relativisme nu ook in Finland voorkomt

  Wellicht heeft Zweden afgelopen zondag de Finse Miss Monkey verkiezingen als voorbeeld genomen.

  Like

 2. Ja ik kan het ook niet echt een schoonheid noemen. Ik val niet op blond maar als ik dan toch moet kiezen.

  Like

 3. Scrutinizer // september 11, 2018 om 22:40 //

  Nou is die van vorig jaar inderdaad kotslelijk maar die van dit jaar is m.i. toch wel een beauty.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 12, 2018 om 02:14 //

  Hou eens op Scrutinizer, ze heeft een kont waar een paard jaloers op zou worden !
  Die andere is helemaal niet om aan te gluren, in Den Haag zou ze omschreven worden als; “Fiet met het renpaardengebit, paard dertien op Duindigt”

  Liked by 1 persoon

 5. Piet Karbiet // september 12, 2018 om 11:01 //

  Getver

  Like

 6. Scrutinizer // september 12, 2018 om 11:40 //

  @Tijl
  Over Sephora zijn we het eens.
  Maar jij vindt Sheila niet knap?
  Nou, ik vind haar niet echt “typisch Fins” maar toch wel een beauty.

  Like

 7. Israël Cohen, 1913. Zoek het maar na. Every.Single.Time. Gelukkig is het vleesgeworden kwaad gemakkelijk te lokaliseren. maar niet op Wikipedia, want daar zijn Israëlische moderators actief. Daar zul je aantreffen dat het allemaal een hoax is. Net als de holocaust.

  Like

 8. koddebeier // september 12, 2018 om 17:12 //

  De media wordt daar zeker ook door linkse deugmensjes beheerst ??

  Like

 9. dit is toch zuiver racistisch denken?? PErse die zwarte miss kiezen terwijl de stemmers totaal anders oordelen en niet racistisch zijn of anti negers. Leleijke negermeiden ok, ik ken mooiere. Zielig anti blanken agenda.

  zonder het blanke ras zou er nu geen beschaving zijn op aarde, geen hi tech, niet eens toilet papier, geen WC, geen condooms, geen lekkere vibrators, ja Islam zou alles domineren op aarde,

  Lang leve de kruisridders ok.

  Er moeten standbeelden komen in elke europese stad van al die fiere, sterke Germaanse Kruisridders uit het verleden in volledige wapenuitrusting op het slagveld. Zulke echte Ubermensen en arische mannen zijn nu nodig in heel europa.

  Like

 10. Hephzibah // september 15, 2018 om 10:26 //

  @dewananblog. Adam en Eva waren zwart. Het 🐖 s gekleurde volk was ik zeg was gecreëerd om het zwarte volk een lesje te leren. Maar ik begrijp dat je de Bijbel niet kent. Geen probleem jullie tijd is aangebroken. Tsunami’s orkanen landverschuivingen. Moet ik meer opnoemen. P.S. net als 1953 komt er weer een overstroming. Jullie zijn gewaarschuwd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s