Nieuw

Met medeweten van de politie: Bin Laden-lijfwacht bewaakte luchthavens in Duitsland

Ex-Bin-Laden-Bodyguard Sami A. Screenshot YouTube.

De kat op het spek binden: De voormalige lijfwacht van Osama bin Laden, Sami A., die naar Tunesië werd gedeporteerd, was in dienst van een Duits beveiligingsbedrijf en dus verantwoordelijk voor de bewaking van ziekenhuizen, luchthavens en Bundeswehr-gebouwen. De politie en de rechterlijke macht zouden hiervan op de hoogte zijn geweest. Waarom hebben ze niet ingegrepen?

Volgens de onderzoeksdossiers van de federale politie en de federale procureur-generaal, waarnaar de kranten van de Funke Media Group verwijzen, werkte de man, die in 2000 en 2001 als “gevaarlijk” werd geclassificeerd, voor het beveiligingsbedrijf Klüh Security GmbH.

“De medewerkers van Klüh Security GmbH beschermen en bewaken beroemdheden en grote evenementen, maar ook luchthavens, banken, ziekenhuizen en Bundeswehr-faciliteiten”, schrijft Bild. Op verzoek verklaarde de onderneming dat de persoonsgegevens van Sami A. niet langer controleerbaar zouden zijn geweest, omdat het te ver in het verleden lag.

Volgens het onderzoek van de Funke-groep werd Mohammed T., die ook als “islamitische bedreiging” was geclassificeerd, ook ondergebracht bij de firma Klüh. Volgens het rapport hebben de veiligheidsautoriteiten hem geclassificeerd als een voormalig vooraanstaand lid van de terroristische organisatie al-Qaeda.

Het schokkende van deze kwestie is dat politie en justitie hebben geweten dat zowel Sami A. als Mohammed T. werkzaam waren in de veiligheidssector.

Tot zijn deportatie woonde Sami A. in Bochum. Meer dan tien jaar lang hebben verschillende Duitse rechtbanken het bewijs geleverd dat Sami A. in 1999 en 2000 – d.w.z. onmiddellijk voor zijn dienstverband bij het Duitse beveiligingsbedrijf – een militaire opleiding in een Afghaans islamitisch kamp heeft gevolgd en behoorde tot de lijfwacht van Al-Qaida-chef Osama bin Laden.

De administratieve rechtbank Münster had in eerste instantie besloten dat Sami A. vanwege de onrechtmatigheid van zijn uitzetting naar Duitsland teruggehaald moest worden.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/10/mit-wissen-polizei/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Met medeweten van de politie: Bin Laden-lijfwacht bewaakte luchthavens in Duitsland

  1. Merkel moet echt opdonderen……9/11 maakt op haar geen enkele indruk…….
    alle andere kransleggingen voor terroristische aanslagen ook niet.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s