Nieuw

Gefeliciteerd Goedmens, volgende week vertrekt er een leger van 100.000 kind-Armenen naar Nederland als gevolg van jullie ‘succes’

Daarna volgen de gezinsherenigers en andere veilige landen.

Jullie dachten twee kindertjes te redden ? Het ging helemaal nooit om twee kindertjes, begrijp dat dan eindelijk eens. Het gaat om de precedentwerking die het schept. Elke. keer. weer. Na Mauro zouden de procedures aangescherpt worden. Nooit gebeurd, nooit ook maar een woord aan besteed.

Wel volgde een kinderpardon, zoals altijd. En elke keer wordt er de belofte aan vastgeknoopt dat dit echt de laatste keer is. Het is nooit zo.

Armenië is een paradijs van veiligheid vergeleken met islamitische buurlanden als Turkije en Azerbeidjan. Afgelopen zomer ging de Belgische koninklijke familie er nog op vakantie. Armenië is bovendien een van de vijf Europese landen waar kinderen het aller-allergelukkigst zijn. Als kind kun je je geen beter land wensen. Eerder vandaag plaatste ik nog een filmpje van Chris Zeegers die er helemaal ‘Zwitserleven‘ ging.

Armeniërs zijn niet beter af in Nederland waar een Turkse vijfde colonne zich steeds nadrukkelijker manifesteert en daar alle ruimte voor krijgt van de overheid.

Asscher stopte het onderzoek naar Turkse invloed middels Mili Gorus en Diyanet in een diepe lade, net als het onderzoek naar de 80% Turken die ISIS steunden. Waar de Dokkumse anti-Piet stoppers zich moeten verantwoorden voor het gerecht, wordt er nul actie ondernomen tegen de Turkse vlagbezetting van de Erasmusbrug in Rotterdam of de wantoestanden op de snelweg gisteren.

Gefeliciteerd links.

Bart Nijman

Pritt Stift

Jan Dijkgraaf

Wierd Duk

Roze Omvolkblog ( 2 x )

Ow, wacht. Die zijn allemaal zogezegd ‘rechts’, foutje van mij. Kennelijk had ik iets niet goed ingeschat.

Iedereen laat zich elke keer weer in de zeik nemen door wat emo-prop, als het een gezicht krijgt met wat kinderoogjes.

Jullie moeten je schamen !

Bedankt he:

Al 100.000 handtekeningen voor petitie: voorkom ‘nieuwe Lili en Howick’

Meer dan 100.000 mensen vrezen voor nieuwe drama’s met in Nederland opgegroeide kinderen die terug moeten naar hun moederland. Ze roepen de Tweede Kamer woensdag op het kinderpardon voor kinderen in soortgelijke situaties als Lili en Howick te verruimen. AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Gefeliciteerd Goedmens, volgende week vertrekt er een leger van 100.000 kind-Armenen naar Nederland als gevolg van jullie ‘succes’

 1. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 05:42 //

  Wie is de vader van die 2 kinderen daar hoor je niets over. Na de krant gelezen te hebben viel mijn mond open van verbazing dat liegen saboteren drammen en etteren en natuurlijk al die linkse lamzakkem weer gewonnen hebben. Ik heb een email gestuurd naar Klaas Dijkhoff want hij had mij vorige week uitgenodigd onder het genot van een drankje met hem te praten over het asiel vraagstuk en wat ik daar van vond. Ik heb hem geschreven dat ik heel graag hem had willen ontmoeten en mijn mening willen geven. Maar aangezien ik in de Filipijnen woon was het voor mij helaas niet mogelijk ook dat even naar Nederland vliegen circa 14000 km en te kostbaar is daar ik van een klein AOW moet rond komen.
  Ik heb wel een email naar hem gestuurd dat de VVD wederom door de knieën was gegaan en dat ik na dit gelezen des duivels was. Wederom haalt de regering bakzijl voor buitenlanders en nu speciaal voor dat mens genaamd moeder van die 2 kinderen. Ik zal wat later proberen of ik die email hier kan plaatsen. 2at een rotland is Nederland geworden.

  Like

 2. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 05:43 //

  2at is wat.

  Like

 3. Republikein // september 11, 2018 om 07:15 //

  Vader ging pakkie sigaretten halen.

  Like

 4. Juist, wat een rotland is Nederland geworden. De linkse drammers en jankers hebben wederom gewonnen. Ik zou willen vluchten naar een land met gelijkgestemden en gelijkdenkenden. Dat moet toch een paradijs zijn?! Waar dat land dan ook moge zijn. Ik ben zo klaar met die hufters die Europa verzieken. Maar aan de andere kant verdom ik het om mijn land prijs te geven aan al die idioten.

  Like

 5. Reinier Vangie // september 11, 2018 om 10:56 //

  Hi Alice voor mij lag de situatie iets anders na overlijden van mijn vrouw had ik alles verloren in Europa. Ben door een vriend overgehaald van waarom kom je niet naar de Filipijnen bijna altijd mooi weer het is daar goed koop. Met een AOW pensioen kan je hier heel goed leven. Heb daar ook nog een lieve vrouw ontmoet. Ik wil niet meer terug naar Ollandistan aan de Noordzee. En we hebben hier een President genaamd Rodrigo Duterte nog harder dan Orban Hongarije als ik me niet vergis. Hij heeft ook heel duidelijk gemaakt dat inmenging van buitenaf niet getolereerd wordt.

  Like

 6. Scrutinizer // september 11, 2018 om 10:57 //

  Is dit niet juist ongelooflijk slim gespeeld van NL?
  Als er dra 100.000 Armeniers komen, wat Christenen zijn, zo meen ik, dan kan NL in de EU luidop zeggen dat ze veel vluchtelingen heeft opgevangen en (i.t.t. bv. Hongarije) haar duit in het zakje heeft gedaan. Nu is het dan vooral aan andere landen om hun quota te halen. Maar ondertussen heeft NL wel 100.000 Christenen aangetrokken en voorkomen ze dat hun quotum zou worden ingevuld met 100k moslims. Die worden dan over de overige landen verdeeld.
  Dus, als je dan toch vluchtelingen (economische of anderszins) in je maag gespitt krijgt, welke heb je dan het liefst? Wees blij met deze move en hoop dat NL zichzelf zo snel mogelijk verzadigd met Christelijke Armeniers waardoor de regering kan stellen dat het land volzit en er nou geen andere vluchtelingen meer bijkunnen.

  Liked by 1 persoon

 7. Alice // september 11, 2018 om 08:57
  Juist, wat een rotland is Nederland geworden. De linkse drammers en jankers hebben wederom gewonnen.
  ————–

  ‘Rechts’ dramde net zo hard, kijk nog even naar het lijstje namen dat ik gaf.

  Like

 8. Von Puffelen // september 11, 2018 om 18:00 //

  Het land zit al lang tjokvol.
  Na Wo2 vond men 10 miljoen inwoners
  meer dan genoeg net als ik trouwens.
  We rollen nu richtig 20 miljoen als de kraan niet dicht gaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s