Nieuw

Filming of staged chemical attack in Syrian Idlib begins – Russian MoD

Idlib, foto alleen ter illustratie (via Russian Embassy)

Footage, meant to serve as proof that the Syrian government has conducted a chemical weapons attack in Idlib, Syria, is to be handed to global news outlets by the end of Tuesday, the Russian military claims.

Several Middle East TV channels and a US news channel have been sent to Jisr al-Shughur in Syria’s Idlib Governorate to produce the footage needed for the provocation, a statement by the Russian Center for Syrian Reconciliation said. It added the intelligence came from local residents of Jisr al-Shughur.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Filming of staged chemical attack in Syrian Idlib begins – Russian MoD

 1. We wachten met spanning op de eerste beelden van de White Helmets die ook naar deze regio zijn vervoerd.

  Like

 2. templars2017 // september 11, 2018 om 22:32 //

  Eens benieuwd hoe ze dit gaan uitleggen….

  Like

 3. christ Kanters // november 22, 2018 om 13:22 //

  Wat een gefantaseerd , wie geloofd dat Assad het aan zou durven om nog een keer chemische wapens in te zetten moet wel echt gestoord zijn , maar van de kant van de moslimfanaten die dit gebruiken , om Amerika dan legitiem in te laten grijpen zo dat Isis zich hierna weer kan hergroeperen , is een spelletje dat niet iedere maand herhaalt moet worden ,is dit nog wel democratie brengen , als de meerderheid van het volk Assad weg had willen hebben was hij al lang weg , maar de meerderheid wil juist dat hij blijft , het zal alleen maar slechter worden , net als na het verdwijnen van Saddam , in Irak , en Gaddafi in Libië .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s