Nieuw

Filming of staged chemical attack in Syrian Idlib begins – Russian MoD

Idlib, foto alleen ter illustratie (via Russian Embassy)

Footage, meant to serve as proof that the Syrian government has conducted a chemical weapons attack in Idlib, Syria, is to be handed to global news outlets by the end of Tuesday, the Russian military claims.

Several Middle East TV channels and a US news channel have been sent to Jisr al-Shughur in Syria’s Idlib Governorate to produce the footage needed for the provocation, a statement by the Russian Center for Syrian Reconciliation said. It added the intelligence came from local residents of Jisr al-Shughur.

RT >>

Doe mee met 906 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7960 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Filming of staged chemical attack in Syrian Idlib begins – Russian MoD

  1. We wachten met spanning op de eerste beelden van de White Helmets die ook naar deze regio zijn vervoerd.

    Like

  2. templars2017 // september 11, 2018 om 22:32 //

    Eens benieuwd hoe ze dit gaan uitleggen….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: