Nieuw

Duitsland: Migranten slaan ouderen het ziekenhuis in

Elke dag een nieuw schokkend bericht uit Duitsland. Vandaag uit Cottbus. Twee broers, 65 en 69 jaar oud, zijn zonder aanleiding op straat in elkaar geslagen door een groep migranten en liggen nu in het ziekenhuis. De daders zijn voortvluchtig. De misdaad komt op een moment dat mensen in Chemnitz en Köthen, die kritiek hebben op het geweld van immigranten, worden gestigmatiseerd als “neonazi’s”.

De twee oudere Cottbus-inwoners liepen bij het aanbreken van het donker over de Petersilienstraße in het centrum van Cottbus, toen ze werden lastiggevallen door een groep migranten. De vier daders vielen de 65-jarige aan en sloegen de gepensioneerde tegen de grond. Toen zijn broer, die vier jaar ouder is, hem probeerde te helpen, gaf een van de daders hem een brutale kopstoot. Beiden waren zo zwaar gewond dat ze moesten worden opgenomen in een ziekenhuis.

Volgens de politie gebeurde de daad “abrupt”, d.w.z. zonder reden. De straten in Cottbus worden al lange tijd gedomineerd door deels agressieve vluchtelingengroepen. Steeds weer zijn er onenigheden in de stad Brandenburg. Het is ook niet de eerste keer dat bejaarden in elkaar geslagen worden.

Meest recent gingen op 19 augustus duizenden Cottbus-inwoners de straat op om te protesteren tegen de criminaliteit van migranten. De vereniging “Zukunft Heimat” had hiervoor opgeroepen. Veel mensen in Lausitz klagen erover dat ze ’s avonds niet langer de straat op durven te gaan vanwege gewelddadige vluchtelingen. Wie dat wel doet, moet net als de twee senioren verwachten dat ze in het ziekenhuis belanden. De misdaad gebeurde om 20:35 uur. De politie heeft de verklaringen van de slachtoffers als geloofwaardig geclassificeerd, schrijft Tag24. Ze is nu op zoek naar de aanvallers.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/11/die-gewalt-in/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland: Migranten slaan ouderen het ziekenhuis in

 1. Waren de Duitsers maar zoals in Hitlers tijd.

  Like

 2. hoe lang blijft dit gedonder nog gebeuren dat je om niets neergeslagen of gestoken wordt?
  ik liep met een vriendin in de supermarkt vandaag keek zo n aardige nieuwe landgenoot woest naar mij
  ik zei tegen haar zag je dat? ze zei jij zei iets en toen keek hij kwaad
  schiet mij maar lek we hadden het niet over deze vriendelijke mensen ofzo, gezellig ff boodschappen doen toch?

  Like

 3. Even tussendoor, de zorgverzekering gaat weer flink omhoog
  Wie had dat nou gedacht?? Tuurlijk de nieuwe landgenoten moeten toch ergens van betaald worden
  Als ze beetje buikpijn hebben rennen ze al naar de huisartsenpost

  Like

 4. Ik wil dit tuig wel op hun bek slaan, maar dan ga ik de bak in, dus kijk ik maar weg.
  Ja, heel laf, want ik heb genoeg te verliezen dat tuig niet.

  Like

 5. Scrutinizer // september 11, 2018 om 21:58 //

  @Hein
  Inderdaad, dat komt door ons systeem van klassejustitie waarin men welvarende burgers veel harder aanpakt dan uitvreters.

  Voor wie dit niet begrijpt:
  Heb je wel eens een hotel geboekt?
  Dan zal je opgevallen zijn dat er verschillende categorien zijn gaande van 1 ster (of zelfs fat nog niet eens) tot 5 sterren. Die laatste s ruimer, luxueuzer, etc. en kost ook vele meer.
  Welnu, ook mensen hun dagelijkse behuizing zou je op die manier kunnen raten.
  Zo was mijn studentenkamer destijds 1ster waard, is mijn huidige flat er toch 3 waard en de villa’s in de buurt waar mijn oduers wonen wel 5.
  Maar wat gebeurt er nu als iemand veroordeeld wordt tot gevangenisstraf?
  Nou dan wordt zijn behuizng vestgesteld op 1ster niveau.
  Als student zou ik de achteruitgang in levenscomfort amper opgemerkt hebben (behalve uiteraard dat ik niet naar buiten op vrouwenjacht zou kunnen gaan). Nu, ruim 20 jaar later, zou de teruval in comfort me redelijk zwaar vallen en zou de straf dus zwaarder zijn. Als ik in de toekomst hopelijk wat rijker ben en in een riante villa woon, en daar na een jaartje of 3 echt helemaal aan gewend (luxe went snel), dan zou een terugval tot studentenkamerniveau een gigantische klap zijn en zou ik dus veel harder gestraft worden voor een zelfde misdaad dan een persoon die minder riant behuisd is.
  Sterker nog: voor daklozen is m.n. in de winter een gevangeniscel een vooruitgang. Menigeen probeert dan ook veroordeeld te geraken (ik verzin dit niet) om alzo een dak boven zijn hoofd te hebben, 3x per dag een maaltijd, dagelijks een douche en indien nodig een arts kunnen bezoeken.
  Kortom: voor de allerarmsten is een gevangenisstraf zowaar een beloning. In de zomer mischien niet omdat het dan mogelijk niet opweegt tegen het verlies aan vrijheid, maar in een harde winter zeer zeker.
  En voor iedereen die minstens op studentenkamerniveau behuisd is, is het wel eens traf, maar een veel zwaardere voor een villabewoner dan voor … een arme student (cq. voor een bijstandstrekker).

  Ziet u? Er is inderdaad klassenjustitie in onze socialistische heilstaat: men pakt rijken veel harder aan per tijdseenheid en conpenseert dit niet door kortere duur van de oplsuiting. Men had nochthans kunnen zeggen: u lijdt 3x zo intens per dag, dus hoeft u maar 1/3 van het aantal dagen te zitten. Maar neen, dat doet men niet. Dat zou vermoedelijk indruisen tegen het rechtvaardigheidsgevoel van de onnadenkende massa die dan “klassejustitie!” zou schreeuwen, terwijl het juist NU een klassejustitie is, maar dan een omgekeerde…

  Like

 6. Facebook weigert: Wij helpen 16 jarige opent aanval op Merkel bescherm ons tegen de islamitische invasie!

  Bibi, een helder 16-jarig tienermeisje uit Duitsland, kwam onlangs onder de aandacht van velen in de sociale-mediacommunity na het uploaden van een video op Facebook waarin ze haar angst voor de gruwelen die nu door haar land voorkomen als gevolg van de islamitische en Afrikaanse invasie, beschrijft van Europa (zie de appendix voor een volledige transcriptie van de toespraak van Bibi en de aanbevolen video aan het einde van de bijlage om de toespraak van Bibi te bekijken).

  https://www.stopdebankiers.com/facebook-weigert-wij-helpen-16-jarige-opent-aanval-op-merkel-bescherm-ons-tegen-de-islamitische-invasie/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s