Nieuw

DENK verdubbelt in de peilingen

En die groei zal de komende jaren ook niet ophouden.

Er worden elk jaar massa’s moslims geïmporteerd, er is nog een enorm reservoir onder de 18 en die krijgen binnenkort ook de stemgerechtigde leeftijd. Onze democratie, wat daar nog van over is na de bezetting door de EU, zal nog verder lamgelegd worden.

De PVV van Geert Wilders zakt nog verder weg van 20 naar 16, de PvdA verrijst uit de as en stijgt van 9 naar 12 zetels en GroenLinks is de tweede partij van het land doordat de marxisten stegen van 14 naar 17 zetels.

Pillenfabriek66 kreeg klappen na de Emmense breinaaldaffaire en zakt van 19 naar 11 zetels. De VVD duikelt ook zes zetels en daar is de reportage over jihadfinanciering nog niet in meegenomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on DENK verdubbelt in de peilingen

 1. Ze zeggen wel eens dat ieder volk de regering krijgt die het verdient.

  Like

 2. Klopt als een bus het zootje in nl is namelijk niet aan te trappen

  Like

 3. Heb het altijd al onlogisch gevonden van onze media, npo en politiek dat ze continu de islam en multiculti pushen omdat ze daarmee zichzelf op termijn opheffen want zij lezen onze media niet, kijken niet naar de npo, stemmen niet op onze partijen als ze de gelegenheid hebben op een multiculti of islamitische partij te stemmen. Al die goedmensen gaan van een hele koude kermis thuiskomen.

  En wat ik ook niet begrijp, wanneer denk begint over namen als de Coentunnel waarom is er dan niemand die zegt hoe halen jullie het in jullie achterlijke pan want jullie aanbidden een massa moordende slaven drijvende pedofiele struikrover als zijnde de perfecte mens!

  Like

 4. De enige kans voor d66, PvdA, CDA en de VVD om ook in de toekomst mee te mogen regeren.
  Samen met; De Erdogangbang Nederige Knapen DENK!

  Like

 5. CurvedAir Bellair // september 12, 2018 om 14:27 //

  Vooralsnog 6 zetels van een islamitische partij in het zo zorgvuldig door onze voorouders opgebouwde Nederland. Onze voorouders geraken ‘in snelle rotatie’ in hun graven.

  En het eind is nog niet in zicht: nog zijn er moslimstemmen voor de PvdA (vanouds, vanwege het doen van toezeggingen op het gebied van de sociale voorzieningen), D66 (Turken, vanwege het ontkennen van de Armeense genocide) en Groen Links (niet dat islamieten groen of links zijn, maar omdat deze partij de islamieten aanbidt al ware het goden).

  Er is dus nog potentieel over voor DENK, en gezien de (zij het incestueuze) voortplanting zullen er het in de toekomst alleen maar meer worden.

  Het infantiele Nederland, verslagen met zijn eigen democratie.

  Like

 6. GroenLinks heeft meer zetels dan PVV en FVD.
  Zo hersendood, ongelofelijk!

  Like

 7. De demografische tijdbom ….

  Like

 8. Ja en intussen staan ze volgens mij al op 7 en ja dat is natuurlijk logisch want hoeveel heeft Nederland er niet binnen gelaten met zo’n partij als de pvda. Vreselijk gewoon, ik begrijp ook niet dat die pvda-bewindslieden nooit eens nagedacht hebben en gedacht hebben aan de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen!
  Wat voor een opleiding hebben ze genoten?

  Like

 9. @Dick,

  Iedereen is bang Dick. Niemand wil een tweede Geert Wilders worden. Theo van Gogh en Pim Fortuyn in het achterhoofd. Een Hirshi Ali die uit Nederland moest vluchtten.
  Een journalist die bij de Npo lastige vragen over moslims gaat stellen of met feiten komt wordt er zo uitgewerkt.

  En als jij of iemand anders dan de ‘waarheid’ over hun profeet zegt komt het toch niet binnen. Jij of een ander bent toch een kuffar die hun op verkeerde gedachten wilt brengen.
  Gebrainwashed van wieg to graf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s